Her får du 10 nemme opskrifter med koteletter, der er skønne bud på lækker aftensmad. Og sådan får du en kotelet med masser af smag.
Der findes utallige opskrifter med koteletter, og de er da også både nemme og rimelige hurtige at lave til aftensmad.
Koteletterne er en af de mest populære stykker kød på de danske middagsborde, og man kan selvfølgelig bare nøjes med at stege sådan en kotelet på panden. Det er skam rigtig godt.
Men koteletterne kan også tilberedes på mange andre måder, og her får du mine bedste opskrifter med koteletter.
Så her er der ny inspiration til næste gang du køber koteletter hos din slagter eller supermarked.
Hvad er en kotelet?
Men først: Hvad er en kotelet præcist for noget?
Navnet kommer fra Frankrig, nemlig côtelette. Her skæres skiver af kammen, og typisk ikke i for tykke skiver.
De mest populære er svinekoteletter, men man skærer også koteletter af okse, kalv og lam.
Skaftkoteletter skæres med et stykke ribben på kødet, og ønskes et mere fedtmarmoreret stykke kød skal man gå efter nakkekoteletter.
Se også: Slagterens røde marinade til kylling og koteletter
Opskrifter med koteletter
Her følger så 10 af mine favoritopskrifter med koteletter, og der er lidt for enhver smag.
Flere af retterne er også fine som gæstemad, mens andre er hurtige hverdagsretter.
Hvad synes du om artiklen?
-
Opskrifter med koteletter
Stem her
( stemmer)
Ely Larsen
Kan varieres i en uendelighed. Nemt, lykkes altid, god gæstemad