• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Nudler med kylling

Nudler med kylling

nudler med kylling
4.7 fra 13 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
176
SHARES
FacebookMessenger176PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  14. november 2022 - Udgivet:  22. marts 2023

Nudler med kylling er en super lækker, sund og nem opskrift på en nudelret, der virkelig mætter godt. I retten er der blandt andet også spidskål og ingefær.

Nudler med kylling er en af de retter, som jeg igen og igen vender tilbage til, for det er altså god aftensmad.

Det er selvfølgelig en fordel, at du kan lave hele nudelretten på cirka 15 minutter, men samtidig er den altså også både sund og nærende at gå til.

Nudler med kylling er også en af de opskrifter, hvor du ikke behøver at tage de enkelte mål så præcist, men brug i stedet hvad du har af grøntsager i køleskabet.

Derfor er retten også til at begrænse madspild.

Kyllingekødet kan i øvrigt erstattes af hakket oksekød, hvis du lige har en pakke af det, som du skal have brugt.

Se også de skønne opskrifter på:

  • Stegte nudler med æg og kylling
  • Kinesisk kylling med nudler
  • Nudler med hakket kylling og bønnespirer
  • Wokret med nudler og kylling

Opskrift på nudler med kylling

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer.

nudler med kylling
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Nudler med kylling og spidskål

4.70 fra 13 stemmer
Nudler med kylling er en super lækker, sund og nem opskrift på en nudelret, der virkelig mætter godt. I retten er der blandt andet også spidskål og ingefær.
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Asiatisk
Kalorier: 474
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 450 g kyllingebryst
  • 1 lille spidskål
  • 3 gulerødder
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 dl soja
  • 3 dl hønsebouillon
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk ingefær - revet
  • 0,5 lime
  • salt og friskkværnet peber
  • 250 g ægnudler

Fremgangsmåde
 

  1. Kyllingebryst skæres ud i små tern, og de skal altså ikke være alt for store. Højst et ar centimeter på hvert led.
  2. Varm en stegegryde eller wok op ved høj varme, og brun kødet, så det virkelig får en stegeskorpe.
  3. Spidskål snittes helt fint fra spidsen og ind, gulerødder snittes i helt tynde skiver, mens forårsløg skæres i cirka en centimeter tykke skiver.
  4. Når kyllingekødet er godt brunet af, kommes grøntsagerne ved. Vend rundt og svits et minuts tid.
  5. Tilsæt så hønsebouillon og soja. Kom også fintsnittet hvidløg og reven ingefær ved. Pres saften af en halv lime ved.
  6. Læg låg på lad det simre 10 minutter.
  7. Overhæld ægnudler med kogende vand i 4-5 minutter. Eller kog dem i ca. samme tid.
  8. Fisk ægnudlerne over til kylling og grøntsager og smag til med salt og peber. Eventuelt også med lidt mere lime og ingefær.

Næringsindhold

Kalorier: 474kcalKulhydrater: 66gProtein: 39gFedt: 6gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 2gTransfedt: 0.1gKolesterol: 125mgNatrium: 2499mgKalium: 1418mgKostfibre: 10gSukker: 5gVitamin A: 8230IUVitamin C: 107mgCalcium: 182mgJern: 4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

De færdige nudler med kylling serveres straks.

Her kan du læse mere om den sunde spidskål - og se flere opskrifter med kålen.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Merete

    marts 27, 2023 at 6:03 pm

    Jeg brugte hakket kylling - det kan altså også noget.
    Familien ÅD!
    Tak for endnu en god og nem opskrift 🙂

    Svar
  2. Henrik

    november 24, 2022 at 8:15 pm

    Bruger du en lys soya? Min version blev meget mørkere. Måske er 1 dl for meget?

    Svar
  3. Karin

    november 14, 2022 at 5:01 pm

    Er det mig der er blin
    , eller kan man ikke printe denne opskrift?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      november 14, 2022 at 10:35 pm

      Hej Karin
      Nej, det er ikke dig den er gal med 🙂
      Den lå i det gamle system, men jeg har nu flyttet den over, og nu kan den printes.
      God fornøjelse.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  4. Anja

    oktober 16, 2022 at 9:24 pm

    Ægnudler skal ikke koges, men nøjes med at lægges i blød i kogt vand… Forskellen er konsistensen. Kogte nudler klistrer og er mere grød agtig, hvorimod nudler som ligger i blød i kogt vand er mere bidende og hård i konsistensen

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften
billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required