Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Nudler med kylling

Nudler med kylling

nudler med kylling
4.7 fra 13 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
178
SHARES
FacebookMessenger178PinterestEmailSMS

Nudler med kylling er en super lækker, sund og nem opskrift på en nudelret, der virkelig mætter godt. I retten er der blandt andet også spidskål og ingefær.

Nudler med kylling er en af de retter, som jeg igen og igen vender tilbage til, for det er altså god aftensmad.

Det er selvfølgelig en fordel, at du kan lave hele nudelretten på cirka 15 minutter, men samtidig er den altså også både sund og nærende at gå til.

Nudler med kylling er også en af de opskrifter, hvor du ikke behøver at tage de enkelte mål så præcist, men brug i stedet hvad du har af grøntsager i køleskabet.

Derfor er retten også til at begrænse madspild.

Kyllingekødet kan i øvrigt erstattes af hakket oksekød, hvis du lige har en pakke af det, som du skal have brugt.

Se også de skønne opskrifter på:

  • Stegte nudler med æg og kylling
  • Kinesisk kylling med nudler
  • Nudler med hakket kylling og bønnespirer
  • Wokret med nudler og kylling

Opskrift på nudler med kylling

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer.

Nudler med kylling og spidskål

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 13 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Samlet tid: 30 minutter min
Nudler med kylling er en super lækker, sund og nem opskrift på en nudelret, der virkelig mætter godt. I retten er der blandt andet også spidskål og ingefær.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Asiatisk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 450 g kyllingebryst
  • 1 lille spidskål
  • 3 gulerødder
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 dl soja
  • 3 dl hønsebouillon
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk ingefær (revet)
  • 0,5 lime
  • salt og friskkværnet peber
  • 250 g ægnudler

Fremgangsmåde

  1. Kyllingebryst skæres ud i små tern, og de skal altså ikke være alt for store. Højst et ar centimeter på hvert led.
  2. Varm en stegegryde eller wok op ved høj varme, og brun kødet, så det virkelig får en stegeskorpe.
  3. Spidskål snittes helt fint fra spidsen og ind, gulerødder snittes i helt tynde skiver, mens forårsløg skæres i cirka en centimeter tykke skiver.
  4. Når kyllingekødet er godt brunet af, kommes grøntsagerne ved. Vend rundt og svits et minuts tid.
  5. Tilsæt så hønsebouillon og soja. Kom også fintsnittet hvidløg og reven ingefær ved. Pres saften af en halv lime ved.
  6. Læg låg på lad det simre 10 minutter.
  7. Overhæld ægnudler med kogende vand i 4-5 minutter. Eller kog dem i ca. samme tid.
  8. Fisk ægnudlerne over til kylling og grøntsager og smag til med salt og peber. Eventuelt også med lidt mere lime og ingefær.

Næringsindhold

Kalorier474kcalKulhydrater66gProtein39gFedt6gMættet fedt2gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt2gTransfedt0.1gKolesterol125mgNatrium2499mgKalium1418mgKostfibre10gSukker5gVitamin A8230IUVitamin C107mgCalcium182mgJern4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Noter

De færdige nudler med kylling serveres straks.

Her kan du læse mere om den sunde spidskål - og se flere opskrifter med kålen.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Merete skriver

    marts 27, 2023 at 6:03 pm

    Jeg brugte hakket kylling - det kan altså også noget.
    Familien ÅD!
    Tak for endnu en god og nem opskrift 🙂

    Svar
  2. Henrik skriver

    november 24, 2022 at 8:15 pm

    Bruger du en lys soya? Min version blev meget mørkere. Måske er 1 dl for meget?

    Svar
  3. Karin skriver

    november 14, 2022 at 5:01 pm

    Er det mig der er blin
    , eller kan man ikke printe denne opskrift?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      november 14, 2022 at 10:35 pm

      Hej Karin
      Nej, det er ikke dig den er gal med 🙂
      Den lå i det gamle system, men jeg har nu flyttet den over, og nu kan den printes.
      God fornøjelse.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  4. Anja skriver

    oktober 16, 2022 at 9:24 pm

    Ægnudler skal ikke koges, men nøjes med at lægges i blød i kogt vand… Forskellen er konsistensen. Kogte nudler klistrer og er mere grød agtig, hvorimod nudler som ligger i blød i kogt vand er mere bidende og hård i konsistensen

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required