Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Nektarinsalat med avocado og salattern (feta)

Nektarinsalat med avocado og salattern (feta)

Nektarinsalat med avocado og salattern (feta)
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
27
SHARES
FacebookMessenger27PinterestEmailSMS

Du skal prøve denne nemme og lækre nektarinsalat, der blandt andet laves med friske nektariner, avocado og salattern.

Dertil kommer en nem dressing, og salaten passer blandt andet fint til ovnstegt kylling og mange andre retter.

Opskriften er beregnet til fire personer, men du behøver ikke følge målene slavisk. Tilsæt lidt som du synes.

Se også disse opskrifter:

  • Couscous salat med avocado
  • Melonsalat med avocado
  • Ferskensalat med melon og parmaskinke
  • Kikærtesalat med gulerødder og avocado

Opskrift

Nektarinsalat med avocado og salattern (feta)

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Sådan laver du en lækker nektarinsalat med avocado og salattern. En opskrift på salat med nektariner og feta, der passer til mange retter.
Antal: 4 personer
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 75 g rucola her er det babyrucola
  • 2 nektariner i mindre tern
  • 0,5 agurk i mindre tern
  • 1 avocado i mindre tern
  • 150 g salattern eller feta i tern
Dressing
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 spsk citronsaft frikspresset
  • 1 spsk honning
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Til nektarinsalat starter du med at fordele ca. 75 g rucola i bunden af et pænt fad eller lignende. Gem nogle enkelte blade til pynt øverst.
  2. 2 nektariner skæres ud i små tern, og det samme gør du med 0,5 agurk og 1 avocado.
  3. Fordel nektarin, agurk og avocado pænt ovenpå rucolaen.
  4. Tilsæt også 150 g salattern eller feta ost i små tern.
  5. Rør 3 spsk olivenolie sammen med 2 spsk citronsaft og 1 spsk honning til en dressing, og smag den til med salt og friskkværnet peber.
  6. Dryp dressingen over nektarinsalaten, og pynt med nogle blade rucola øverst.

Næringsindhold

Kalorier326kcalKulhydrater18gProtein8gFedt26gMættet fedt8gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt14gKolesterol33mgNatrium446mgKalium474mgKostfibre5gSukker11gVitamin A931IUVitamin C14mgCalcium227mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Den færdige nektarinsalat kan serveres nu, men du også pynte den med lidt ristede pinjekerner eller hakkede mandler. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    juni 30, 2024 at 3:19 pm

    Tak fordi du bruger opskriften på nektarinsalat, og du er meget velkommen med din kommentar til den.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required