Du skal prøve denne nemme og lækre nektarinsalat, der blandt andet laves med friske nektariner, avocado og salattern.
Dertil kommer en nem dressing, og salaten passer blandt andet fint til ovnstegt kylling og mange andre retter.
Opskriften er beregnet til fire personer, men du behøver ikke følge målene slavisk. Tilsæt lidt som du synes.
Se også disse opskrifter:
- Couscous salat med avocado
- Melonsalat med avocado
- Ferskensalat med melon og parmaskinke
- Kikærtesalat med gulerødder og avocado
Opskrift

Nektarinsalat med avocado og salattern (feta)
Ingredienser
- 75 g rucola - her er det babyrucola
- 2 nektariner - i mindre tern
- 0,5 agurk - i mindre tern
- 1 avocado - i mindre tern
- 150 g salattern - eller feta i tern
- 3 spsk olivenolie
- 2 spsk citronsaft - frikspresset
- 1 spsk honning
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Til nektarinsalat starter du med at fordele ca. 75 g rucola i bunden af et pænt fad eller lignende. Gem nogle enkelte blade til pynt øverst.
- 2 nektariner skæres ud i små tern, og det samme gør du med 0,5 agurk og 1 avocado.
- Fordel nektarin, agurk og avocado pænt ovenpå rucolaen.
- Tilsæt også 150 g salattern eller feta ost i små tern.
- Rør 3 spsk olivenolie sammen med 2 spsk citronsaft og 1 spsk honning til en dressing, og smag den til med salt og friskkværnet peber.
- Dryp dressingen over nektarinsalaten, og pynt med nogle blade rucola øverst.
Næringsindhold
Få tilsendt opskriften på mail
Tips
Den færdige nektarinsalat kan serveres nu, men du også pynte den med lidt ristede pinjekerner eller hakkede mandler. Velbekomme.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger opskriften på nektarinsalat, og du er meget velkommen med din kommentar til den.