• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Langtidsstegt flanksteak med bagte peberfrugter

Langtidsstegt flanksteak med bagte peberfrugter

billederesultat for langtidsstegt flanksteak
5 fra 24 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
81
SHARES
FacebookMessenger81PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 10. december 2024 - Udgivet: 20. november 2021

Langtidsstegt flanksteak med bagte peberfrugter er en vanvittig velsmagende ret, der egner sig som gæstemad. Det møre kød serveres med pasta.

Langtidsstegt flanksteak med bagte peberfrugter er blevet en af mine yndlingsretter, for her får du virkelig meget smag i din mad.

Netop flankesteg er ikke et af de dyreste stykker oksekød, og samtidig er det altså en rimelig nem ret at lave.

Når du så anretter det meget møre kød sammen med de bagte peberfrugter og lidt rucola, ja så har du en både indbydende og velsmagende gæstemad, hvor et godt glas vin passer perfekt til. Se også min opskrift på flankesteg i ovn med rosmarin og hvidløg.

Opskrift på langtidsstegt flanksteak

billederesultat for langtidsstegt flanksteak
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Langtidsstegt flanksteak med bagte peberfrugter

4.96 fra 24 stemmer
Langtidsstegt flanksteak med bagte peberfrugter er en vanvittig velsmagende ret, der egner sig som gæstemad. Det møre kød serveres med pasta.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 2 timer t
Samlet tid 2 timer t 10 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 811
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 1 flanksteak - (flankesteg)
  • 1 spsk smør - til stegning
  • oregano
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 laurbærblade
  • 3 dl vand
  • 2 spsk tomatpasta
  • 50 g smør
  • citronsaft
Bagte peberfrugter
  • 3 røde peberfrugter - i kvarte
  • olivenolie
Pasta
  • 500 g pasta - gerne frisk pasta
Desuden
  • 1 håndfuld rucola - eller babyspinat

Fremgangsmåde
 

  1. Varm en gryde op ved god varme, hvor der er plads til din flanksteak i bunden. Kom en stor klat smør i og lad det bruse af og blive gyldent.
  2. Brun kødet grundigt på begge sider, og krydr med oregano, salt og friskkværnet peber - ligeledes på begge sider.
  3. Kom vand ved sammen med et par laurbærblade, og lad nu oksekødet simre under låg i to timer.
  4. En halv times tid før din langtidsstegte flanksteak er færdig, går du i gang med peberfrugterne. De klargøres og skæres i kvarte, hvor kerner og hinder fjernes. Pensles med lidt olie.
  5. Læg peberfrugterne på en bageplade med bagepapir med ydersiden/skindsiden op, og bag dem i ca. 15 minutter ved 225 grader varmluft. Skindet skal være mørkt og boble op.
  6. Lad de færdigbagte peberfrugter køle lidt af, hvorefter du nemt kan fjerne skindet. Skær derefter peberfrugterne i strimler.
  7. Tag den færdige flanksteak op af gryden og læg den på et skærebræt. Kog skyen lidt ind sammen med tomatpasta.
  8. Kog den friske pasta - her er kogetiden kort.
  9. Tag gryden med skyen af kogepladen og rør små klatter smør i, så skyen jævnes en smule. Smag til med lidt friskpresset citronsaft, salt og peber (skyen er formentlig saltet nok).
  10. Langtidsstegt flanksteak skæres ud i tynde skiver på TVÆRS af kødfibrene, og anrettes i et fad sammen med rucola og bagte peberfrugter.
  11. Dryp lidt sky over og server resten af skyen i en lille skål ved siden af.

Næringsindhold

Kalorier: 811kcalKulhydrater: 76gProtein: 58gFedt: 30gMættet fedt: 13gFlerumættet fedt: 3gEnkelumættet fedt: 10gTransfedt: 1gKolesterol: 246mgNatrium: 313mgKalium: 1198mgKostfibre: 2gSukker: 5gVitamin A: 3497IUVitamin C: 117mgCalcium: 84mgJern: 8mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Langtidstegt flanksteak serveres straks sammen med den friske pasta - og det er som sagt en fin gæstemad.

Pasta kan sagtens erstattet med kartofler - meget gerne min opskrift på ovnbagte kartofler.

Se også mine opskrifter på:

Thai beef salad - bøfsalat med flanksteak og grønt

Flanksteak på grill (med marinade, stegetid og tilbehør)

Mongolian beef med grøntsager og ris på 20 minutter

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af hvid bolognese.
    Hvid bolognese uden tomater
  • Billede af kyllingelår i fad med tomater og kartofler.
    Kyllingelår i fad med tomater og kartofler
  • Billede resultat for kalkun nuggets.
    Sprøde kalkun nuggets i panko rasp
  • Billede af hel kylling i ovn med brun sovs og agurkesalat.
    Hel kylling i ovn med brun sovs og agurkesalat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens madplan uge 34

Ugens madplan uge 34 med skøn aftensmad til hele ugen

Billede af hvid bolognese.

Hvid bolognese uden tomater

Billede af kyllingelår i fad med tomater og kartofler.

Kyllingelår i fad med tomater og kartofler

Billede resultat for kalkun nuggets.

Sprøde kalkun nuggets i panko rasp

Billede af hel kylling i ovn med brun sovs og agurkesalat.

Hel kylling i ovn med brun sovs og agurkesalat

billederesultat for pasta bolognese

Pasta bolognese med oksekød, bacon og rødvin

Forsiden lige nu

billede til m
Mørbradspyd med squash - nemme grillspyd med mørbrad→ Se opskriften
kyllingebryst grill puszta marinade
Kyllingebryst i gasgrill (med opskrift på puszta-marinade)→ Se opskriften
salat med bagte tomater
Salat med ovnbagte tomater og ristede pinjekerner→ Se opskriften
billede med jordbær med vaniljecreme
Jordbær med vaniljecreme - dessert på bare 5 minutter→ Se opskriften
hvor meget gær skal man bruge
Hvor meget gær skal man bruge?→ Se opskriften
Ugens madplan uge 34
Ugens madplan uge 34 med skøn aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
billede med Honningmarineret laks til grill og ovn
Opskrift på honningmarineret laks i grill og ovn→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
blomme crumble kage
Blomme crumble (sprød crumble med blommer)→ Se opskriften
Billede af selleritoppe.
Hvad kan man bruge selleritoppe til?→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required