Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Sous vide › Hollandaise sauce sous vide - den sikre metode

Hollandaise sauce sous vide - den sikre metode

hollandaise sauce sous vide
Del gerne:
32
SHARES
FacebookMessenger32PinterestEmailSMS

Min bedste opskrift på hollandaise sauce sous vide. Med denne metode er det utrolig nemt og sikkert at lave en hollandaise, der aldrig skiller.

Hvis du før har bøvlet med at lave en god hollandaise sovs, så prøv at bruge denne metode på hollandaise sauce sous vide.

Her er du sikker på den perfekte hollandaise hver gang, og så er saucen simpelthen så nem at lave.

En anden fordel her er, at du heller ikke behøver at klare smørret, men blot anvender en hel pakke smør til denne portion.

Så nemmere har det aldrig været, at tilberede den perfekte sauce hollandaise.

Sauce hollandaise sous vide er jo i tæt familie med sauce bearnaise, som også kan laves i sous vide. Forskellen er, at hollandaise laves med citronsaft som syre, mens bearnaise fremstilles af en bearnaiseessens og estragon.

Opskriften er beregnet til fire personer, hvor der er nok hollandaise til hver.

Ingredienser til hollandaise sauce sous vide

200 gram smør
4 pasteuriserede æggeblommer
3 spiseskefulde citronsaft
Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Varm din sous vide op til 60 grader.
  2. Smør skæres i mindre tern og kommes i det aflange cylinder til din stavblender. Du kan også anvende et glas eller en plasticpose, men posen skal kunne holde til mindst 60 grader!!
  3. Tilsæt også pasteuriserede æggeblommer og tre spiseskefulde friskpresset citronsaft. Det er jo citronen, der giver syren i din hollandaise sauce.
  4. Kom det nu i din sous vide, hvor det skal have 30 minutter. Stil en tung genstand ovenpå cylinderen/beholderen, så den ikke vælter ud i vandet!!
  5. Efter de 30 minutter er smørret nu smeltet, og ingredienserne er på 60 grader.
  6. Med en stavblender blendes nu til en luftig hollandaise, men husk at starte nedefra når du blender, hvorefter du stille arbejder dig op.
  7. Smag din hollandaise sauce sous vide til med salt, friskkværnet peber og eventuelt lidt mere citronsaft, hvis du ønsker mere syre i saucen.

Den færdige hollandaise serveres straks, og er jo perfekt til især fisk og asparges. Bruges blandt andet til ovnstegt laks og dampet torsk.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Eddy skriver

    august 07, 2020 at 9:47 am

    Vil printe hollandaise opskrifter ud.
    16 sider, det råber jo til himlen, det kan du gøre bedre.
    Edd6

    Svar

Mere inspiration

  • cote de boeuf sous vide
    Cotes de boeuf sous vide (opskrift på kongernes bøf)
  • porre sous vide
    Porre sous vide med tid og temperatur
  • blomkål sous vide
    Blomkål sous vide med tid og temperatur
  • laks sous vide
    Laks sous vide - guide med tid og temperatur

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.