• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Grydestegt kalkunbryst med lækker sauce

Grydestegt kalkunbryst med lækker sauce

billede med grydestegt kalkunbryst
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
19
SHARES
FacebookMessenger19PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 17. februar 2025 - Udgivet: 17. februar 2025

Nem og lækker grydestegt kalkunbryst, der er en fedtfattig ret til aftensmad. Skyen , der laves med hoisinsauce, jævnes til en skøn sovs.

Grydestegt kalkunbryst er en skøn middagsret, og her får du et stykke magert kød med masser af smag.

Skyen, der laves uden smør og fløde, er med hoisin sauce, og den jævnes med majsstivelse, og så har du en virkelig lækker sauce.

Jeg har anvendt 600 gram kalkunbryst til fire personer, men har du et større stykke kød, skal du blot forlænge tilberedningstiden lidt. Et stykke på 900 gram skal have ca. 45-50 minutter.

Her jeg serveret kød og sovs sammen med gule beder i ovn og stegte bønner med hvidløg. Men du kan sagtens servere den med andet tilbehør God fornøjelse.

Se også mine populære opskrifter på:

  • Kalkunbryst i ovn
  • Kalkunschnitzler i fad
  • Kalkungryde

Opskrift på kalkunbryst i gryde

billede med grydestegt kalkunbryst
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Grydestegt kalkunbryst - nem opskrift med lækker sovs

5 fra 1 stemme
Nem og lækker grydestegt kalkunbryst, der er en fedtfattig ret til aftensmad. Skyen , der laves med hoisinsauce, jævnes til en skøn sovs.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 35 minutter min
Samlet tid 50 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 266
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 600 g kalkunbryst
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 spsk olivenolie
  • 4 dl vand
  • 1 bouillonterning - høns
  • 3 spsk hoisin sauce
  • 2 spsk majsstivelse
  • 1 citron

Fremgangsmåde
 

  1. Kalkunbryst krydres grundigt med salt og friskkværnet peber.
  2. Varm en stor gryde eller dyb sauterpande op og kom olivenolie i.
  3. Brun kalkunbrystfileten grundigt på begge sider, så den får en god stegeskorpe.
  4. Kom vand ved sammen med bouillonterning og hoisin sauce.
    kalkunbryst brunes godt af i gryden
  5. Lad nu kalkunbrystet stege ved svag varme og under låg i ca. 35 minutter. Vendes gerne halvvejs. Har du et større stykke kalkunbryst forlænges stegetiden. Kernetemperaturen i et stykke stegt kalkunbryst skal være på minimum 75 grader, så brug gerne et stegetermometer.
  6. Tag kødet op og læg til side på et skærebræt.
    kalkunbryst i skiver
  7. Jævn skyen med majsstivelse, der er udrørt i lidt koldt vand. Smag til med friskpresset citronsaft, hoisin sauce, salt og peber.
    sovs med hoisin til den stegte kalkunfilet

Næringsindhold

Kalorier: 266kcalKulhydrater: 12gProtein: 33gFedt: 10gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 6gTransfedt: 0.02gKolesterol: 81mgNatrium: 1261mgKalium: 415mgKostfibre: 1gSukker: 4gVitamin A: 37IUVitamin C: 14mgCalcium: 35mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering

Kalkunbrystet skæres ud i passende skiver inden servering.

Andet forslag til tilbehør kan være brasede kartofler og broccolisalt. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen

    februar 17, 2025 at 10:30 am

    Tak fordi du bruger opskriften på grydestegt kalkunbrystfilet. Skriv gerne hvad du synes om den her.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Uge30-bedstevinkøb-MV

Ugens vine, uge 30, 2025: Franske stjerner til lav pris

Billede af thailandsk kylling.

Thailandsk kylling med grøntsager, kokosmælk og ris

Ugens madplan uge 30

Ugens madplan uge 30 med lækker sommermad

Billede af kartofler med dillercreme dildcreme.

Kartofler med dillercreme (dildcreme)

Billede af salat med torsk og grøntsager.

Salat med torsk, tomater, broccoli og avocado

Ugens vine uge 29, 2025

Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé

Forsiden lige nu

kylling cashew
Kylling cashew - lækker opskrift på cashew chicken→ Se opskriften
provencalsk pastaret
Provencalsk pastaret uden kød→ Se opskriften
millionbønner
Millionbønner - nem sammenkogt ret med sorte bønner→ Se opskriften
broccoliris i ovn
Broccoliris (opskrift til ovn, som dampet eller stegt)→ Se opskriften
Billede med havregryn.
Havregryn - fakta, opskrifter og derfor er havren så sund→ Se opskriften
Billede af thailandsk kylling.
Thailandsk kylling med grøntsager, kokosmælk og ris→ Se opskriften
Ugens madplan uge 30
Ugens madplan uge 30 med lækker sommermad→ Se opskriften
billederesultat for salat med asparges
Salat til grill: Salat med asparges, spidskål og ærter→ Se opskriften
Billede resultat for rabarbersaft
Rabarbersaft - Nem opskrift på hjemmelavet saft af rabarber→ Se opskriften
billede til kolesterol og kolesterolsænkende mad
Kolesterol - fakta, gode råd og sunde opskrifter→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required