Så nemt laver du grillede bønner med parmaskinke. De grønne bønner forkoges, og rulles ind i skinke, inden de grilles nogle minutter.
Grillede bønner, der er indsvøbt i en dejlig parmaskinke, er super godt tilbehør til kød fra grillen.
Men bønnerne er også gode bare som en forret.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Ingredienser til grillede bønner
24 grønne bønner
4 skiver parmaskinke
Lidt salt (til kogning)
Fremgangsmåde
- Nip eventuelle stilke af enderne på bønnerne, og kog en gryde med letsaltet vand op. Kom ikke for meget vand i gryden.
- Når vandet spilkoger kommer du bønnerne i vandet, og koger dem i to minutter. Ikke længere tid, for så bliver bønnerne for udkogte, og det dur ikke til de grillede bønner.
- Fyld så gryden med koldt vand, så du stopper kogningen straks.
- Lad bønnerne trække i vandet i et minut, og hæld så vandet fra.
- Tag så seks bønner, og vikl et stykke parmaskinke rundt om de grønne bønner.
- Gør tilsvarende med de øvrige bønner og skinke.
- Grill bønnerne ved en direkte og svag varme. Bønnerne grilles et par minutter på hver side - altså to af siderne.
- Så har parmaskinke og bønner fået farve og grillstriber, og "pakken" er lige til at servere. Det smager virkelig godt.
Note: Du kan lave de indsvøbte og grillede bønner med både friske og frosne bønner.
Se også mine opskrifter på:
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Er Andersen
Bønner skal ikke nippes. De skal rippes. Ellers er der bare en lang sej tråd, som ikke er til at tygge
Kisser T
Mums. Har prøvet dine grillede asparges med Parmaskinke og de er virkelig gode. Men skal da også prøve med bønner som vi har mange af i haven lige nu.
Kh Kisser
Guffeliguf.dk
Tak, Kisser - jeg kan love dig for, at de grillede bønner smager super godt. God fornøjelse.
Bedste hilsner
Holger
Guffeliguf.dk.