• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Grillmad › Grillede bønner med parmaskinke (grønne bønner i svøb)

Grillede bønner med parmaskinke (grønne bønner i svøb)

Grillede bønner, der svøbt i en skøn parmaskinke. Bønnerne pakkes ind i skinken, og grilles et par minutter ved direkte varme. Bønnerne kan både bruges som forret og tilbehør til grillet kød. Foto: Guffeliguf.dk.
Del gerne:
121
SHARES
FacebookMessenger121PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 19. juli 2021 - Udgivet: 19. juli 2021

Så nemt laver du grillede bønner med parmaskinke. De grønne bønner forkoges, og rulles ind i skinke, inden de grilles nogle minutter.

Grillede bønner, der er indsvøbt i en dejlig parmaskinke, er super godt tilbehør til kød fra grillen.

Men bønnerne er også gode bare som en forret.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Ingredienser til grillede bønner

24 grønne bønner
4 skiver parmaskinke
Lidt salt (til kogning)

Fremgangsmåde

  1. Nip eventuelle stilke af enderne på bønnerne, og kog en gryde med letsaltet vand op. Kom ikke for meget vand i gryden.
  2. Når vandet spilkoger kommer du bønnerne i vandet, og koger dem i to minutter. Ikke længere tid, for så bliver bønnerne for udkogte, og det dur ikke til de grillede bønner.
  3. Fyld så gryden med koldt vand, så du stopper kogningen straks.
  4. Lad bønnerne trække i vandet i et minut, og hæld så vandet fra.
  5. Tag så seks bønner, og vikl et stykke parmaskinke rundt om de grønne bønner.
  6. Gør tilsvarende med de øvrige bønner og skinke.
  7. Grill bønnerne ved en direkte og svag varme. Bønnerne grilles et par minutter på hver side - altså to af siderne.
  8. Så har parmaskinke og bønner fået farve og grillstriber, og "pakken" er lige til at servere. Det smager virkelig godt.

Note: Du kan lave de indsvøbte og grillede bønner med både friske og frosne bønner.

Se også mine opskrifter på:

Grønne bønner med hvidløg

Hvordan du koger bønner helt perfekt

Bønnefritter i ovn

Klassisk bønnesalat

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Er Andersen

    marts 18, 2018 at 10:20 am

    Bønner skal ikke nippes. De skal rippes. Ellers er der bare en lang sej tråd, som ikke er til at tygge

    Svar
  2. Kisser T

    august 09, 2016 at 9:41 am

    Mums. Har prøvet dine grillede asparges med Parmaskinke og de er virkelig gode. Men skal da også prøve med bønner som vi har mange af i haven lige nu.
    Kh Kisser

    Svar
    • Guffeliguf.dk

      august 09, 2016 at 8:52 pm

      Tak, Kisser - jeg kan love dig for, at de grillede bønner smager super godt. God fornøjelse.
      Bedste hilsner
      Holger
      Guffeliguf.dk.

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Billede af Vining bøfgryde.

Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté

Billede af kylling i grøn aspargessauce.

Kylling i grøn aspargessauce med ærter

Forsiden lige nu

Kyllingeret med ris i ovn
Kyllingeret med ris i ovn→ Se opskriften
Madplan uge 27
Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter→ Se opskriften
kartoffelsalat med soltørrede tomater
Kartoffelsalat med soltørrede tomater og gul peberfrugt→ Se opskriften
kyllingesatay spyd
Kyllingesatay - marinerede kyllingespyd til ovn eller grill→ Se opskriften
Billede med sort peber.
Peber - fakta og viden om sort, hvid og grøn peber→ Se opskriften
billede med kylling i fad med spidskål
Kylling i fad med spidskål, nye kartofler og asparges→ Se opskriften
billede med stikkelsbærkage opskrift
Stikkelsbærkage→ Se opskriften
Katrines yndlingsboller
Katrines yndlingsboller→ Se opskriften
billede af rabarbercrumble med kokos
Opskrift på rabarbercrumble med kokos→ Se opskriften
Affogato - italiensk kaffedessert
Affogato – nem italiensk isdessert med kaffe→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her