Få opskriften på marinerede koteletter, der først trækker smag i en paprikamarinade, inden de grilles få minutter. Nem og lækker aftensmad fra grillen.
Opskriften på marinerede koteletter er beregnet til fire personer.
Ingredienser til marinerede koteletter
4 gode og gerne økologiske svinekoteletter
Til marinade
4 spiseskefulde olivenolie
2 spiseskefulde tomatketchup
1 teskefuld løgpulver
2 teskefulde paprika
1 teskefuld rørsukker
1 teskefuld fint salt
Fremgangsmåde
- Lav først din paprikamarinade. Kom alle ingredienserne til marinaden i en lille skål, og rør marinaden blank.
- Smag den til med salt og rørsukker.
- Dup koteletterne tørre, og smør dem godt ind i marinaden. Lad koteletterne trække smag i en times tid i køleskabet, hvor de ligger indsmurt i den lækre paprikamarinade.
- Grill så koteletterne ved middel varme - de skal grilles ved direkte varme.
- Tilberedningstiden er 2-3 minutter på hver side, selvfølgelig afhængig af størrelsen.
- Vend gerne koteletterne hvert minut, og luk låget undervejs.
- Når du griller kødet skal hver gang vende det, så du laver et flot grillmønster på koteletterne.
Tag de marinerede koteletter af grillen, læg dem på en varm tallerken eller fad, og krydr med friskkværnet peber.
Lad dem hvile utildækket i fem minutter inden servering.
Se også mine opskrifter på:
Hej Jane
Det kan du i hvert fald - god fornøjelse.
BH Holger
Madensverden.dk
Hejsa. Kan jeg bruge denne marinade til en svinemørbrad og så lave den i ovnen?