Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Glaserede kyllingelår

Glaserede kyllingelår (sennepsglaserede kyllingeunderlår)

Billede af glaserede kyllingelår.
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
12
SHARES
FacebookMessenger12PinterestEmailSMS
Indhold
  • Glaserede kyllingelår
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på glaserede kyllingelår
  • Servering
  • FAQ
  • Kommentarer

Glaserede kyllingelår

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 40 minutter min
Samlet tid: 50 minutter min
Sådan laver du glaserede kyllingelår. Min nemme opskrift på sennepsglaserede kyllingeunderlår, der både er møre og meget velsmagende.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 12 kyllingelår (underlår)
  • 4 spsk olivenolie
  • 2 spsk honning
  • 3 tsk sennep
  • 2 spsk rosmarin (frisk, hakket)
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft, og læg et stykke bagepapir på en bageplade.
  2. Læg kyllingelårene på bageladen og krydr med lidt salt og friskkværnet peber.
  3. Steg kyllingelårene i 25 minutter midt i ovnen.
  4. Rør olivenolie sammen med honning, sennep og rosmarin. det bliver til en tyk masse.
  5. Efter de 25 minutter tages lårene ud af ovnen, og derefter pensles glaseringen på lårene. Brug det hele.
  6. Steg kyllingelårene færdig i yderligere 15 minutter, så den samlede stegetid på glaserede kyllingelår er altså 40 minutter.

Næringsindhold

Kalorier405kcalKulhydrater10gProtein19gFedt32gMættet fedt7gFlerumættet fedt5gEnkelumættet fedt18gTransfedt0.1gKolesterol106mgNatrium720mgKalium252mgKostfibre1gSukker9gVitamin A139IUVitamin C1mgCalcium27mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på glaserede kyllingelår

Glaserede kyllingelår er sennepsglaserede kyllingeunderlår, der nemt tilberedes i ovnen.

Det er en rigtig familiefavorit, for både børn og voksne elsker dem. Samtidig er kyllingelårene ofte meget rimelige i pris, så du kan lave god aftensmad til billige penge.

Lårene forbages i ca. 25 minutter, hvorefter glaseringen påsmøres, og kyllingeunderlårene bages færdige. På den måde undgår du at glaseringen bliver for mørk.

Hvor mange kyllingelår skal man beregne pr. person? Det er selvfølgelig svært at svare præcist på, men jeg plejer at sige 3 kyllingelår til hver. Er I meget sultne, laver du blot nogle flere. Her kan du i øvrigt læse mere om de populære kyllingelår.

Se flere opskrifter:

  • Kyllingelår i ovn (ovnstegte kyllingelår med marinade)
  • Kyllingelår i airfryer
  • Vinbondens kyllingefad med hele kyllingelår
  • Kartoffelavlerens kyllingefad med hele kyllingelår

Servering

De glaserede kyllingelår kan med fordel lige køle af i 5-10 minutter inden servering, da de er meget varme. Og især glaseringen, så pas på.

Serveres gerne med bagte rodfrugter og en sund råkostsalat med spidskål. Giv også gerne lidt brød til. Velbekomme.

FAQ

Kan man fryse glaserede kyllingelår?

Ja, du kan sagtens fryse rester af glaserede kyllingelår ned. De er gode at komme i madpakken, hvor de kan ligge og tø og holde de øvrige madvarer mere kølige. Eller lun dem i ovn eller mikroovn.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Vivian Haenschke skriver

    september 29, 2025 at 9:41 am

    Hej. Jeg er glad for at bruge opskrifterne.
    Dog synes jeg det ville være dejligt hvis der blev oplyst hvilken slags sennep der bliver brugt. Der er jo stor forskel på om man bruger en sød fransk sennep eller en stærk dijonsennep.

    Mvh. Vivian

    Svar
  2. Holger Rørby Madsen skriver

    september 26, 2025 at 9:21 am

    Tak fordi du bruger opskriften på glaserede kyllingelår. Kom gerne med din mening om den her.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)
  • Billede af rosmarinkylling.
    Rosmarinkylling (med lækre grøntsager tilberedt i fad)
  • Billede af kalkun tournedos.
    Kalkun tournedos (med knust kartoffel og pebersovs)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required