• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Airfryer › Flæskesteg i airfryer - nem og lækker opskrift med sprøde svær

Flæskesteg i airfryer - nem og lækker opskrift med sprøde svær

billederesultat for flæskesteg i Airfryer
4.8 fra 171 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
962
SHARES
FacebookMessenger962PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  7. juni 2024 - Udgivet:  16. november 2020

Flæskesteg i airfryer er en genial måde at tilberede en kamsteg med sprøde svær på. Du får en saftig steg med de lækreste svær, og metoden er ganske simpel.

Du skal dog lige huske, at flæskestegen skal lægges helt lige i kurven, for at opnå de sprøde svær.

I forhold til stegetid kan det være svært at ramme den helt nøjagtigt, da det blandt andet afhænger af hvor tyk stegen er. Tiden i opskriften passer normalt ganske godt, men tjek med et stegetermometer, og tag stegen ud når den når en kernetemperatur på 65 grader.

Opskriften er beregnet til fire personer som hovedret. Rester skæres i tynde skiver til pålæg - eller anvendes i en klassisk flæskestegssandwich. Se også hvordan du steger flæskesteg traditionelt i ovn.

Oversigt
  • Flæskesteg i airfryer
  • Servering
  • Flæskesteg i ovn
  • Flæskestegssovs
  • Ribbensteg i airfryer - nem opskrift
  • Nemme frikadeller i airfryer
  • Biksemad i airfryer
  • Flæskesteg i gasgrill
  • FAQ
  • Kommentarer
billederesultat for flæskesteg i Airfryer
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Flæskesteg i airfryer

4.81 fra 171 stemmer
Min opskrift på flæskesteg i airfryer, der altid sikrer dig sprøde svær på din kamsteg. Se temperatur, stegetid og gode tips til stegningen.
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 1 time t 10 minutter min
Samlet tid 1 time t 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Airfryer
Køkken: Dansk
Kalorier: 495
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1,5 kg flæskesteg - - svinekam
  • salt - eller flagesalt

Fremgangsmåde
 

  1. Læg flæskestegen på et skærebræt. Start med at tjekke, at flæskesværen er skåret helt ned til kødet. Du skal gå alle svær igennem. og lige skære efter, men ikke skære ned i kødet. Kun ned TIL kødet.
  2. Drys derefter groft salt ned mellem hver eneste svær. Det er hemmeligheden bag sprøde flæskesvær når du eks. laver flæskesteg i Airfryer.
  3. Salt også kødet lidt, og lad nu flæskestegen stå og hvile i 15 minutter.
  4. Læg derefter flæskestegen ned i kurven til din Airfryer, og hæld lidt vand i fadet. Det er vigtigt, at flæskestegen står helt plan og lige i kurven. Jeg plejer at bruge halve kartofler til at justere, hvis et hjørne på stegen lige skal løftes lidt.
  5. Indstil temperaturen på 180 grader, og giv nu din flæskesteg i Airfryer 60 minutter.
  6. Skru derefter op på 200 grader, og fortsæt indtil flæskesværen er sprød, hvilket tager 10-15 minutter. Mål gerne kernetemperaturen, som skal være på 65 grader. Ikke mere, da kødet så hurtigt bliver tørt og trist.

Næringsindhold

Kalorier: 495kcalProtein: 84gFedt: 15gMættet fedt: 5gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 6gKolesterol: 236mgNatrium: 765mgKalium: 1403mgCalcium: 19mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering

Den færdige flæskesteg fra airfryer skæres i skiver med sværs tykkelse og serveres straks. Eventuelt sammen med brunede kartofler og rødkålssalat.

Ønsker du en sovs til flæskestegen, kan du hælde lidt mere vand i fadet når du begynder stegningen, og tage skyen ud efter en time.

I søgefeltet øverst på siden kan du søge min opskrift på verdens bedste flæskestegssovs frem.

Flere inspirerende opskrifter:

Flæskesteg i ovn

4.8 fra 545 stemmer
Nem og sikker opskrift på en perfekt flæskesteg i ovn. Her får du de vigtige tips til at opnå en rigtig sprød svær på din kamsteg.
Gå til opskrift
billede med flæskesteg i ovn og sprøde svær

Flæskestegssovs

4.8 fra 70 stemmer
Se hvordan du laver den bedste flæskestegssovs, så du altid har en perfekt sovs. Sovsen laves uden fløde, men på sky fra flæskestegen.
Gå til opskrift
billederesultat for flæskestegssovs

Ribbensteg i airfryer - nem opskrift

4.8 fra 87 stemmer
Prøv at lave ribbensteg i airfryer. Her er opskriften, og den giver dig en ribbensteg, der både er meget mør og med de sprøde svær, som vi alle elsker.
Gå til opskrift
billede med ribbensteg i airfryer

Nemme frikadeller i airfryer

4.8 fra 19 stemmer
Min opskrift på frikadeller i airfryer. En nem fremgangsmåde på stegte frikadunser, der steges direkte på risten i 15 minutter i airfryeren.
Gå til opskrift
frikadeller i Airfryer

Biksemad i airfryer

5 fra 3 stemmer
Få min opskrift på biksemad i airfryer, der laves med kartofler, løg og rester af kød. Biksemaden laves direkte i kurven med eller uden æg.
Gå til opskrift
billede til biksemad i airfryer

Flæskesteg i gasgrill

4.7 fra 78 stemmer
Grillet flæskesteg: Her får du min opskrift på flæskesteg i gasgrill med den korrekte kernetemperatur og stegetid. En let og forståelig guide.
Gå til opskrift
grillet flæskesteg i gasgrill med sprød svær

FAQ

Hvor lang tid skal flæskesteg have i airfryer?

Sammenlagt skal en flæskesteg have ca. 70 minutter i airfryer. Først ved 180 grader, og til sidst ved 200 grader.

Hvad skal kernetemperaturen være i en flæskesteg?

En flæskesteg i airfryer er færdig når kernetemperaturen når 65 grader. Så brug altid et stegetermometer, den er mere præcis end en angivet tid, da mange forhold skal spille ind.

Kan man putte vand i bunden af en airfryer?

Det er nærliggende at hælde vand i bunden af sin airfryer, og jeg gør det også. Så har man sky til en god sovs. Men grundlæggende advarer de fleste producenter faktisk mod det, da det kan forringe holdbarheden på airfryeren. De fleste airfryere er simpelthen ikke bygget til det, hvilket man godt kan undre sig over.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Karsten Frandsen

    april 19, 2025 at 6:41 pm

    Det blev en fantastisk steg

    Svar
  2. Willy Bak

    november 13, 2024 at 5:17 pm

    Har lavet denne ret et par gange, og det blev helt super,
    Men også mange af dine andre gode opskrifter. Altid vellykket. Det er rart når man får spisende gæster. TAK!

    Svar
  3. Kirsten Husum

    september 28, 2024 at 8:54 am

    Hej Holger.
    Tak herfra for altid lutter vellykkede opskrifter fra Madens Verden👍 dd står den på din air fryer flæskesteg med sprød svær
    Uhmmm 😀
    Passende til denne sidste we
    i sept 🌻🍂 og stadig ny opgravede skønne rodfrugter...
    God weekend til dig og dine
    Mvh
    Kirsten H

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      september 28, 2024 at 9:21 am

      Hej Kirsten
      Tusind tak for de pæne ord - dem er jeg helt oprigtig glad for at høre.
      Alt det bedste og fortsat god weekend
      Holger

      Svar
  4. Lotte Krukow

    september 21, 2024 at 12:25 pm

    Men synes det er svært at få luftig flæskesvær i airflyeren, når man steger flæskestegen. Nogle tips?

    Svar
  5. Bente Vive Pedersen

    september 19, 2024 at 12:49 pm

    Flæskesteg i airfryer er fantastisk. Jeg har aldrig tidligere kunnet lave så perfekt en flæskesteg. Den er simpelthen uovertruffet🙏🏾.
    Jeg bruger iøvrigt altid opskrifter fra Madens Verden. De slår aldrig fejl 👍.

    Svar
  6. Aage Heering

    august 30, 2024 at 6:18 pm

    Svigter aldrig, altid perfekt, jeg ta’r stegen ud ved 63˚ og og lader den hvile op til 10 min. Slår aldrig fejl!

    Svar
  7. Per A Solberg

    august 30, 2024 at 8:55 am

    Den blev riktig god.

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      august 30, 2024 at 9:06 am

      Mange tak, Per - godt at høre 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  8. Gert

    juli 21, 2024 at 5:18 pm

    rent guf

    Svar
  9. poul.nordbjerg

    juli 14, 2024 at 1:15 pm

    elsker

    Svar
  10. Michael Christiansen

    juni 11, 2024 at 12:32 pm

    180 grader er for meget, den bliver tør, hellere 160 grader sammen tid 1 time + 200 i 15 min.

    Svar
  11. Erik Lustrup

    april 06, 2024 at 10:10 pm

    Kanon flæskesteg. Mums🙂

    Svar
  12. Per Nielsen

    februar 16, 2024 at 5:46 pm

    Hej Holger
    Hvorfor kan jeg ikke se favoriter
    Skal først betale igen til juni 2024
    Mvh. Per

    Svar
« Ældre kommentarer

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Billede af kalv med æblecider.

Kalv med æblecider, sennep og timian

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften
billede med boller
Boller (bedste opskrift på den hjemmebagte bolle)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required