Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opsamlinger › Efterårsferie

Efterårsferie (14 lækre opskrifter til din efterårsferie)

billede til efterårsferie opskrifter
Del gerne:
27
SHARES
FacebookMessenger27PinterestEmailSMS

Efterårsferie betyder for mange tid til at bage brød, kager og lave god mad med årstidens frugter og grøntsager.

Blandt andet æbler er i sæson, og dem kan man jo bruge efterårsferien til at putte i kager og middagsretter, så man får fremkaldt smagen af dansk efterår. Gerne i verdens bedste æblekage.

Samtidig er der ofte mere tid til at bage og lave mad sammen, også på tværs af generationer.

Men hvad skal man så kaste sig over i sin efterårsferie? Mulighederne er mange, og her får du en række bud på både kager, brød og mad til ferien, der tidligere også var kendt som kartoffelferien. Fordi man samlede kartofler på markerne. Så gik ugen med det.

Brød til din efterårsferie

Luftigt franskbrød opskrift bagt med mælk og smør
Denne opskrift giver dig et både nemt og meget luftigt franskbrød med en blød krumme og en lækker skorpe. Nemt at bage og så kan det fryses.
Se opskriften her
billede med franskbrød
Hjemmebagte boller
Få min bedste opskrift på hjemmebagte boller. Bollerne er nemme at bage, bløde, lige så lækre som hos bageren og fryseegnet.
Se opskriften her
Billede af boller.
Chokoladebrud
Her er min opskrift på chokoladebrud, der er nemme og luftige boller med masser af chokolade. De laves på en lidt speciel måde, og smager fantastisk godt.
Se opskriften her
chokoladebrud

Efterårets bedste kager

Æblekage med kanel, remonce og creme
Få verdens bedste æblekage opskrift. En uimodståelig kage i springform med æbler, kanel, remonce og creme, og den smager himmelsk godt.
Se opskriften her
verdens bedste æblekage
Gammeldags æblekage - nem og klassisk opskrift
Gammeldags æblekage fra mormors køkken med makron eller rasp. Æblekagen laves med æblekompot, makron eller rasp og flødeskum. Perfekt dessert.
Se opskriften her
gammeldags æblekage med makron eller rasp
Æblecrumble
Min bedste opskrift på æblecrumble, der er en nem og hurtig crumble med æbler og grovvalsede havregryn. Kan også laves uden mel.
Se opskriften her
billede med æblecrumble

Hygge i efterårsferien

Verdens bedste pandekager
Opskrift på pandekager som mormor laver dem. Med de bedste tips til gammeldags pandekagedej uden klumper, så dine pandekager bliver perfekte.
Se opskriften her
billede med pandekager klar til servering
Bananpandekager
Min opskrift på verdens bedste bananpandekager, der er sunde og nemme at lave. Lækre pandekager med banan og havregryn, der bages på få minutter.
Se opskriften her
bananpandekager

Aftensmad i efterårsferien

Kartoffel porre suppe
Sådan laver du kartoffel porre suppe. Min nemme opskrift på den populære suppe med kartofler og porre, der er perfekt som forret eller hovedret.
Se opskriften her
Billede af kartoffel porre suppe.
Nem hokkaidosuppe opskrift
Her får du min opskrift på en skøn hokkaidosuppe. En fyldig og cremet suppe med det sunde hokkaido græskar. Suppen er nem at lave og tager ikke lang tid.
Se opskriften her
hokkaidosuppe
Hokkaido med bacon - super nem og hurtig at lave
Her er den bedste opskrift på hokkaido med bacon, som bages i ovn. Her bindes baconskiver rundt om både af græskar, og det smager fantastisk.
Se opskriften her
billede til hokkaido med bacon
Boeuf bourguignon - den bedste opskrift
Boeuf bourguignon er en fransk klassiker af en gryderet, der gør sig som dansk vintermad. En rigtig simreret med masser af oksekød og rødvin.
Se opskriften her
billede med boeuf bourguignon
Ungarsk gullasch med kartoffelmos
Her er min opskrift på en klassisk og gammeldags gullasch (gullash) med kartoffelmos. En populær gryderet med oksekød, paprika og champignon.
Se opskriften her
billede med gullasch med kartoffelmos
Bistrogryde med oksekød, pølser og champignon
Her er den bedste opskrift på bistrogryde. En klassisk og meget velsmagende gryderet, som laves med oksekød i tern, pølser og champignon.
Se opskriften her
billede med bistrogryde

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Jonna Kristensen skriver

    oktober 11, 2024 at 4:18 pm

    Lyder så spændene skal prøves det hele her i efterårsferien ,tak for altid gode op skrifter ,som er nem at gå til

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af salater.
    Salater (de bedste opskrifter på sund og lækker salat)
  • Billede med kager der kan bages dagen før.
    Kollegakage (nemme kager du kan bage dagen før)
  • bilelde med dansk mad krebinetter
    Dansk mad (opskrifter på mad fra det danske køkken)
  • Billede af nem aftensmad.
    Nem aftensmad (nemme og lækre retter på kort tid)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.