• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Aftensmad › Confiterede andelår

Confiterede andelår

billede til confiterede andelår
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
6
SHARES
FacebookMessenger6PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 10. december 2024 - Udgivet: 10. december 2024

Få min opskrift på confiterede andelår, der serveres med sauteret knoldselleri, grønkål, æble, tranebær og en lækker sauce. Nem at lave.

Confiterede andelår er noget af det mest lækre og velsmagende andekød, og du kan købe dem i dåser, hvorefter kødet blot steges færdig i ovnen.

Det er disse andelår, der er anvendt i denne opskrift, hvor jeg har lavet lækkert tilbehør i form af stegt knoldselleri, grønkål og æble til.

Dertil også nogle tranebær, der lynsyltes og serveres til. Det er en skøn juleret, der samtidig ikke tager frygtelig lang tid at tilberede.

Kan serveres med en Sauce Jus eller en nem andesauce. God fornøjelse.

Se også de populære opskrifter på:

  • Andeconfit
  • Salat med confiteret andelår og kål
  • Stegetid på andesteg

Opskrift på confiterede andelår

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Confiterede andelår

5 fra 1 stemme
Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 1 time t
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 690
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 4 andelår - confiterede
  • 1 knoldselleri - i korte stave
  • smør - og olie, til stegning
  • 200 g grønkål - snittet
  • 2 æbler - i tern
  • 50 g mandler - hakkes groft
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • appelsinsaft - friskpresset
  • salt og friskkværnet peber
  • 250 g tranebær - syltede, se opskrift på syltede tranebær her

Fremgangsmåde
 

  1. Klargør alle grøntsager. Lav de syltede tranebær som beskrevet. Lad dem køle af. Lav også din sovs klar, den er også meget nem.
  2. Læg de confiterede andelår i et ildfast fad. Steg dem i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 20 minutter.
  3. Varm en dyb pande op ved høj varme. Kom en god spiseskefuld smør og lidt olie, og lad det bruse af . Steg nu knoldselleri, der er skåret i korte stave, i ca. 10 minutter. Vendes nogle gange undervejs.
  4. Vend æble i tern i sammen med grønkål. Kom også lidt hvidvinseddike ved sammen med friskpresset appelsinsaft. Du kan også tilsætte lidt af lagen fra tranebærrene.
    tilbehør til confiterede andelår
  5. Lad det stege et minuts tid mere. Smag til med salt og peber, og vend de hakkede mandler i.

Næringsindhold

Kalorier: 690kcalKulhydrater: 41gProtein: 53gFedt: 36gMættet fedt: 11gFlerumættet fedt: 6gEnkelumættet fedt: 16gTransfedt: 0.3gKolesterol: 219mgNatrium: 1030mgKalium: 930mgKostfibre: 11gSukker: 17gVitamin A: 5370IUVitamin C: 82mgCalcium: 263mgJern: 6mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering

De confiterede andelår serveres straks sammen med tilbehør og sauce.

Andelårene kan også serveres med brunede kartofler og en grønkålssalat, hvis du mere er til det.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen

    december 10, 2024 at 9:04 am

    Tak fordi du bruger opskriften. Skriv gerne hvad du synes om den her.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af blomkålslasagne.
    Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)
  • Billede af asiatisk nakkefilet.
    Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)
  • Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.
    Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller
  • Billede af millionsalsiccia.
    Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 37

Ugens madplan uge 37 med syv gode bud på aftensmad

Billede af blomkålslasagne.

Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)

Ugens vine, uge 36, 2025

Ugens vine, uge 36, 2025: Fra Rioja Reserva til hvid og rosé fra Røsnæs

Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.

Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)

Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.

Frisk kartoffelsalat med spinat

Madplan uge 36

Ugens madplan uge 36 med velsmagende aftensmad til alle ugedage

Forsiden lige nu

Madplan uge 37
Ugens madplan uge 37 med syv gode bud på aftensmad→ Se opskriften
billede med cassoulet
Cassoulet (nem opskrift på klassisk fransk gryderet)→ Se opskriften
Æblegalette
Æblegalette - nem opskrift på rustik fransk tærte→ Se opskriften
billederesultat for æggewraps med laks og kylling
Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling→ Se opskriften
billede med fransk bondebrød
Fransk bondebrød→ Se opskriften
billede med kylling bourguignon
Kylling bourguignon - sund udgave af den franske klassiker→ Se opskriften
billederesultat for æblesalat
Æblesalat→ Se opskriften
Billede med kantareller
Kantareller - fakta og hvad kan du bruge dem til→ Se opskriften
billede med vikingegryde
Vikingegryde med skinke, bacon og fløde→ Se opskriften
en heldig kartoffel
En heldig kartoffel bagt med rosmarin→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required