Få min opskrift på confiterede andelår, der serveres med sauteret knoldselleri, grønkål, æble, tranebær og en lækker sauce. Nem at lave.
Confiterede andelår er noget af det mest lækre og velsmagende andekød, og du kan købe dem i dåser, hvorefter kødet blot steges færdig i ovnen.
Det er disse andelår, der er anvendt i denne opskrift, hvor jeg har lavet lækkert tilbehør i form af stegt knoldselleri, grønkål og æble til.
Dertil også nogle tranebær, der lynsyltes og serveres til. Det er en skøn juleret, der samtidig ikke tager frygtelig lang tid at tilberede.
Kan serveres med en Sauce Jus eller en nem andesauce. God fornøjelse.
Se også de populære opskrifter på:
Opskrift på confiterede andelår
Confiterede andelår
Ingredienser
- 4 andelår - confiterede
- 1 knoldselleri - i korte stave
- smør - og olie, til stegning
- 200 g grønkål - snittet
- 2 æbler - i tern
- 50 g mandler - hakkes groft
- 1 spsk hvidvinseddike
- appelsinsaft - friskpresset
- salt og friskkværnet peber
- 250 g tranebær - syltede, se opskrift på syltede tranebær her
Fremgangsmåde
- Klargør alle grøntsager. Lav de syltede tranebær som beskrevet. Lad dem køle af. Lav også din sovs klar, den er også meget nem.
- Læg de confiterede andelår i et ildfast fad. Steg dem i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 20 minutter.
- Varm en dyb pande op ved høj varme. Kom en god spiseskefuld smør og lidt olie, og lad det bruse af . Steg nu knoldselleri, der er skåret i korte stave, i ca. 10 minutter. Vendes nogle gange undervejs.
- Vend æble i tern i sammen med grønkål. Kom også lidt hvidvinseddike ved sammen med friskpresset appelsinsaft. Du kan også tilsætte lidt af lagen fra tranebærrene.
- Lad det stege et minuts tid mere. Smag til med salt og peber, og vend de hakkede mandler i.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Servering
De confiterede andelår serveres straks sammen med tilbehør og sauce.
Andelårene kan også serveres med brunede kartofler og en grønkålssalat, hvis du mere er til det.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger opskriften. Skriv gerne hvad du synes om den her.