Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Confiterede andelår

Confiterede andelår med lækkert tilbehør

billede til confiterede andelår
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del og send:
9
DELINGER
Facebook9PinterestSMSEmailMessenger
Indhold
  • Confiterede andelår
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på confiterede andelår
  • Servering
  • Kommentarer

Confiterede andelår

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 30 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 1 time t
Få min opskrift på confiterede andelår, der serveres med sauteret knoldselleri, grønkål, æble, tranebær og en lækker sauce. Nem at lave.
Antal: 4
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 250 g syltede tranebær (se opskriften i llinket)
  • 1 portion andesauce (se opskriften i linket)
  • 4 andelår (confiterede)
  • 1 knoldselleri (i korte stave)
  • smør (og olie, til stegning)
  • 200 g grønkål (snittet)
  • 2 æbler (i tern)
  • 50 g mandler (hakkes groft)
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • appelsinsaft (friskpresset)
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Klargør alle grøntsager. Lav 250 g syltede tranebær som beskrevet. Lad dem køle af. Lav også 1 portion andesauce klar, den er også meget nem.
  2. Læg de 4 andelår i et ildfast fad. Steg dem i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 20 minutter.
  3. Varm en dyb pande op ved høj varme. Kom en god spiseskefuld smør og lidt olie, og lad det bruse af . Steg nu 1 knoldselleri, der er skåret i korte stave, i ca. 10 minutter. Vendes nogle gange undervejs.
  4. Vend 2 æbler i tern i sammen med 200 g grønkål. Kom også 1 spsk hvidvinseddike ved sammen med friskpresset appelsinsaft. Du kan også tilsætte lidt af lagen fra tranebærrene.
    tilbehør til confiterede andelår
  5. Lad det stege et minuts tid mere. Smag til med salt og friskkværnet peber, og vend 50 g mandler (hakkede)i.

Næringsindhold

Kalorier690kcalKulhydrater41gProtein53gFedt36gMættet fedt11gFlerumættet fedt6gEnkelumættet fedt16gTransfedt0.3gKolesterol219mgNatrium1030mgKalium930mgKostfibre11gSukker17gVitamin A5370IUVitamin C82mgCalcium263mgJern6mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Opskrift på confiterede andelår

Confiterede andelår er noget af det mest lækre og velsmagende andekød, og du kan købe dem i dåser, hvorefter kødet blot steges færdig i ovnen.

Det er disse andelår, der er anvendt i denne opskrift, hvor jeg har lavet lækkert tilbehør i form af stegt knoldselleri, grønkål og æble til.

Dertil også nogle tranebær, der lynsyltes og serveres til. Det er en skøn juleret, der samtidig ikke tager frygtelig lang tid at tilberede.

Kan serveres med en Sauce Jus eller en nem andesauce. God fornøjelse.

Se også de populære opskrifter på:

  • Andeconfit
  • Salat med confiteret andelår og kål
  • Stegetid på andesteg
  • Andesovs (den bedste sovs til andesteg)

Servering

De confiterede andelår serveres straks sammen med tilbehør og sauce.

Andelårene kan også serveres med brunede kartofler og en grønkålssalat, hvis du mere er til det.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    december 10, 2024 at 9:04 am

    Tak fordi du bruger opskriften. Skriv gerne hvad du synes om den her.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af teriyaki laks.
    Teriyaki laks (nem laks med teriyaki og sesam)
  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required