Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Bradepandepizza

Bradepandepizza

billederesultat for bradepandepizza
5 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
29
SHARES
FacebookMessenger29PinterestEmailSMS

Her får du min opskrift på bradepandepizza. En lækker og sprød pizza, der fylder en hel bradepande, og som er meget nem at bage i ovnen.

Bradepandepizza var blandt andet et stort hit tilbage i 1990erne, hvor man typisk dengang lavede pizza med en god kødsovs som fyld.

Det kan man stadig gøre, men du kan også lave den i lidt mere let udgave, hvor pizzaen forbages med pizzasauce, og efterfølgende toppes med eks. mozzarella, skinke eller andet, inden den bages færdig i ovnen.

Fyldet på en bradepandepizza kan jo varieres i det uendelige, men her er min grundopskrift - og så kan du selv toppe den med lige hvad du vil.

Opskriften er beregnet til fire personer. Se også min grundopskrift på italiensk pizzadej.

Husk også at se disse opskrifter:

  • Big Mac roulade
  • Salatpizza
  • Pizza Margherita

Opskrift på bradepandepizza

Bradepandepizza - nem og lækker

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 6 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 25 minutter min
Hævetid: 1 time t
Her får du min opskrift på bradepandepizza. En lækker og sprød pizza, der fylder en hel bradepande, og som er meget nem at bage i ovnen.
Antal: 4 personer
Ret: Pizza
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 275 g vand gerne lunkent
  • 20 g gær
  • 425 g pizzamel italiensk hvedemel tipo 00
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 tsk salt
  • pizzasauce gerne en hjemmelavet pizzasauce
  • mozzarella brækket i mindre stykker
  • oregano til drys

Fremgangsmåde

  1. Lunkent vand og gær røres sammen. Dejen til bradepandepizza er nemmest at ælte i røremaskine, men kan naturligvis også klares i hånden.
  2. Kom så hvedemel i sammen med olivenolie og salt, og ælt dejen ved middel hastighed i ca. 10 minutter, så dejen slipper kanten på skålen.
  3. Pizzadejen virkes op og lægges til hævning i skål med husholdningsfilm og et viskestykke over. Hævetiden er en time.
  4. Forvarm ovnen til 230 grader varmluft, og læg et stykke bagepapir på en bageplade.
  5. Virk dejen op og rul den derefter ud til en størrelse svarende til bagepladen.
  6. Smør et lag pizzasauce på og drys lidt tørret tørret oregano over.
  7. Bag din bradepandepizza midt i ovnen, og den skal have cirka have 15 minutter i første omgang.
  8. Tag pizzaen ud og fordel mozzarella i grove stykker over pizzaen. Du skal ikke skære mozzarellaen ud - men brække den i stykker.
  9. Kom også andet fyld på, og det kan være toppe af hakket oksekød, pepperoni, tomater, peberfrugt, ananas, champignon eller andet.
  10. Stil pizzaen tilbage i ovnen, og bag den nu i yderligere ca. 7-8 minutter. Hold øje med den.

Næringsindhold

Kalorier563kcalKulhydrater83gProtein17gFedt17gMættet fedt5gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt9gKolesterol20mgNatrium805mgKalium200mgKostfibre3gSukker1gVitamin A223IUVitamin C1mgCalcium147mgJern5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Den færdigbagte bradepandepizza kan evt. lige pyntes med lidt rucola eller spinat inden servering.

Friske skiver parmaskinke er også god på pizzaen.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Pernille Jensen skriver

    april 28, 2024 at 1:20 pm

    Hej Holger ☺️
    Hvordan kan det være, at du forbager dine pizzabunde? Er der fordele ved det, og er det nødvendigt?
    Mvh Pernille

    Svar
  2. Lars Jacobsen skriver

    maj 28, 2021 at 7:49 pm

    Madens verden har rigtig mange god opskrifter, men siden er utrolig besværlig at arbejde med, hvis man ønsker at gemme opskrifter i forskellige katagorier! ☹️ ☹️ ☹️
    Man kan konstatere at der er plads til forbedringer!
    Hvorfor er der ikke i app til siden?
    Mvh Lars

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      maj 31, 2021 at 4:11 pm

      Hej Lars
      Tak for indspark - det er da en god idé. Tak for det - den tager jeg med videre 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
    • Ole skriver

      november 13, 2022 at 2:23 am

      Du har vel hørt om bogmærker / bookmarks i din browser, ik'!? Alt skal vel ikke drejes om en "App" idag? Hvis du syntes siden er svær at arbejde med, er det endnu en bekræftelse på, at den nyere generation er så afhængige af deres telefon, at den næsten skal minde dem om at de skal huske at trække vejret!

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)
  • Billede af okonomiyaki pandekage.
    Okonomiyaki - japansk madpandekage
  • Billede af kødboller med gulerod og pasta i gulerodssauce.
    Kødboller med gulerod (og pasta i lækker gulerodssauce)
  • Billede af torsk med pesto.
    Torsk med pesto (hurtig og lækker fiskeret til hele familien)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required