Få den bedste opskrift på hjemmelavet pizzasauce, som du kan lave på 2 minutter. Pizzasovsen er lavet ud fra en italiensk grundopskrift.
Du kan meget nemt lave din egen pizzasauce, og det tager blot et par minutter.
Der er tale om en grundopskrift på pizzasauce, der laves på en bund af tomatpure og krydderurter. Hvidløgspulveret giver den rigtige italienske smag.
Nederst kan du læse lidt mere om brugen af pizzasovs på din pizza.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Se her hvordan du laver den rigtige italiensk pizzadej.
Opskrift
Ingredienser
- 400 gram tomatpure
- 1 teskefuld oregano tørret
- 1 teskefuld timian tørret
- 1 teskefuld basilikum tørret
- 1 teskefuld hvidløgspulver
- 1 spiseskefuld tomatpasta
- Lidt salt
Sådan gør du
- Kom tomatpure op i en lille skål, og tilsæt de øvrige ingredienser, undtagen salt.
- Rør din pizzasauce godt sammen. Bare brug en spiseske, som du også kan bruge til at smøre pizzasaucen ud på din pizza med.
- Smag pizzasaucen til med lidt salt, hvor du bruger ca. en halv teske salt.
Anvendelse
Pizzasaucen er nu klar til brug.
Rul din pizzadej ud og kom en spiseskefuld pizzasovs på.
Brug aldrig for meget tomatsovs til pizzaen, da det nemt kan gøre den færdigbagte pizza mere blød.
Så til en almindelig pizza på størrelse med en tallerken passer det fint med en spiseskefuld.
Pizzasaucen smøres næsten helt til kanten.
Se også mine opskrifter på:
Mør og lækker kalveculotte i grill
Sådan laver du grillet spidskål
Sådan laver du grill koteletter
Hjemmelavet tærte med spidskål og bacon
Tærtedej - lav den perfekte mørdej til tærter
Hjemmelavet cheeseburger a la McDonalds
Important: No API Key Entered.
Many features are not available without adding an API Key. Please go to the YouTube Feed settings page to add an API key after following these instructions.
Hej
Et spørgsmål til hjemmelavet pizza sauce:
1. De 400 gram tomatpuré, er det fx den store flaske fra Beauvais (med 475 gram i)? Eller hvad bruger du?
2. 1 spsk tomatpasta, er det den koncentrerede puré fra de små dåser/tuber?
Tak - også for alle de skønne opskrifter! Jeg bruger siden meget og følger på Instagram.
Mvh Hanne Hartung