Indhold
Bagt hjertesalat
Ingredienser
- 1 hjertesalat (halveret)
- 2 spsk olivenolie
- 2 spsk citronsaft (friskpresset)
- flagesalt
- 2 spsk persille (hakket)
Fremgangsmåde
- 1 hjertesalat halveres på langs og lægges i et ildfast fad. Lad være med at skære roden fra, da den holder sammen på bladene.
- Dryp med 2 spsk olivenolie og 2 spsk citronsaft, altså med spiseskefuld till hver halve.
- Drys lidt flagesalt over. Hak 2 spsk persille fint, og drys en spiseskefuld på hver.
- Bag hjertesalaten i ca. 10 minutter ved 180 grader over- og undervarme.
Få tilsendt opskriften på mail
Opskrift på bagt hjertesalat
Bagt hjertesalat er super nemt at tilberede, og du skal beregne en halv hjertesalat til hver personer.
Lad rodstykket nederst blive siddende på, da det holder sammen på bladene. Husk at skylle salaten grundigt. Ryst den fri for vand.
Se flere opskrifter:
Servering
Den bagte hjertesalat serveres straks, og den er blandt andet lækker til ovnstegt kylling, ribbensteg og mange andre klassiske retter. Velbekomme.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- Mulighed for populært nyhedsbrev
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifter
- Bemærk: Ingen bindingsperiode




Holger Rørby Madsen skriver
Tak fordi du bruger opskriften på bagt hjertesalat. Kom gerne med din mening om den her.