Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Æggeretter › Æggemuffins (med spinat, bacon og peberfrugt)

Æggemuffins (med spinat, bacon og peberfrugt)

billede med æggemuffins
4.8 fra 73 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
2.5k
SHARES
FacebookMessenger2.5kPinterestEmailSMS
Opdateret: 17. maj 2024 - Udgivet: 14. juli 2022
Oversigt over indhold
  • Æggemuffins - nem opskrift
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde 
  • Næringsindhold
  • Opskrift på æggemuffins
  • Tips
  • Æggemuffins med skinke
  • Med broccoli
  • FAQ
  • Kommentarer
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Æggemuffins - nem opskrift

4.80 fra 73 stemmer
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 12 stk.
Ret: Morgenmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 157
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 8 hele æg
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 håndfuld spinat - frisk og skyllet
  • 150 g bacon - i tern
  • 1 bundt purløg - finthakket
  • salt og friskkværnet peber
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Smør en muffinsform med 12 huller grundigt med smør.
  2. Bacontern steges sprøde på en pande, og dryppes af på et stykke køkkenrulle.
  3. Rød peberfrugt skæres i tynde strimler, der halveres, mens en håndfuld spinat skylles, dryppes af og snittes i tynde strimler.
  4. Pisk æggene sammen i en skål sammen med lidt salt og friskkværnet peber.
  5. Læg lidt peberfrugt i bunden af hvert hul, og læg derefter lidt spinat i. Så fordeles de sprødstegte bacontern i hullerne, som derefter fyldes med æggemasse.
  6. Fyld dog kun hullerne ¾ op, da æggemassen hæver en del under bagningen.
  7. Til sidst lægges lidt friskhakket purløg over hver æggemuffin.
  8. Forvarm ovnen til 200 grader varmluft, og bag nu dine æggemuffins i 15 minutter, hvorefter de køler af i fem minutter inden servering.
  9. Her falder de lidt sammen, men det altså helt normalt.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 157kcalKulhydrater: 1gProtein: 4gFedt: 15gMættet fedt: 6gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 7gTransfedt: 0.01gKolesterol: 121mgNatrium: 257mgKalium: 76mgKostfibre: 0.3gSukker: 1gVitamin A: 718IUVitamin C: 14mgCalcium: 20mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Opskrift på æggemuffins

Æggemuffins er en skøn lille ret, der samtidig er meget nem og hurtig at lave.

De små og smagfulde muffins med æg kan fyldes med mange forskellige slags ting, men i denne udgave er det med spinat, bacon og peberfrugt.

De er i øvrigt også gode til madpakken dagen efter, så glæd dig, hvis du har en muffin eller to i overskud. Opbevares på køl.

Opskriften giver 12 stk., og bagetiden er 15 minutter.

Se flere opskrifter:

  • Æggekage opskrift med bacon, tomater og purløg
  • Omelet (nem og klassisk opskrift på omelette)
  • Æggekage i airfryer - hurtig opskrift

Tips

Æggemuffins med spinat, peberfrugt og bacon laves meget nemt i en muffinsform, og opskriften her giver 12 lækre æggemuffins.

Vær opmærksom på, at de hæver en del under bagningen i ovnen, men de falder hurtigt når de kommer ud af ovnen igen. Og det er altså helt normalt. Så det skal du ikke blive bekymret over. Smagen er stadig den samme.

Friskbagte muffins med æg kan serveres sammen med et stykke rugbrød - eller nydes som de er. Læs mere om æg her.

Æggemuffins med skinke

Du kan også lave æggemuffins med skinke, hvor du anvender en kogt skinke.

Eventuelt en rest fra aftensmaden, hvor du har lavet skinke og gemt den i køleskabet.

Skinken skæres i mindre tern, og til denne opskrift skal du bruge cirka 150 gram skinke. Måske lidt mere.

Med broccoli

Vil du gøre det endnu mere sundt, kan du også lave æggemuffins med broccoli.

Her skal du lige dampe broccolibuketter først, hvorefter de skæres i mindre stykker, som kommes i æggemassen. Broccoli og æg er en fremragende kombination.

Flere inspirerende opskrifter:

  • Blødkogt æg (sådan koger du perfekte blødkogte æg)
  • Æggekage i ovn (verdens bedste æggekage)
  • Spidskålsmuffins

    FAQ

    Kan man fryse æggemuffins?

    Du kan sagtens fryse æggemuffins ned. De kan derefter lunes i ovnen eller mikroovn.

    Kan man lave æggemuffins dagen før?

    Æggemuffins er fine at lave dagen før. Opbevares på køl, og du kan med fordel lune dem før servering. Der kan dog også spises kolde.

    Kan man lave æggemuffins med ærter?

    Du kan nemt lave æggemuffins med ærter. Til opskriften her anvendes cirka en deciliter ærter, og her kan du bare bruge frosne ærter. Ærterne skal ikke optøs, men blot røres direkte i æggemassen, som derefter fordeles i formen.

    Hvordan laver man æggemuffins med hytteost?

    Er du glad for lidt ost, så prøv at røre en deciliter hytteost i æggemassen. Det er nemlig også godt. Fremgangsmåden er ellers den samme.

    Om Holger
    holger rørby madsen madens verden
    Holger Rørby Madsen

    Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
    • Ingen reklamer og annoncer
    • Gratis app uden annoncer
    • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
    • Adgang til den populære favoritliste
    • Adgang til at printe opskrifterne
    • Bemærk: Ingen bindingsperiode
    Køb adgang 295,-
    (Pris er for medlemskab i et HELT år)

    Kommentarer

      Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

    1. Dorthe skriver

      august 16, 2023 at 3:51 pm

      Kan de laves i papirforme

      Svar
      • Holger Rørby Madsen skriver

        august 16, 2023 at 4:00 pm

        Hej Dorthe
        Ja da - det kan de sagtens 🙂
        God fornøjelse.
        Alt det bedste
        Holger

        Svar
        • Rikke Weber Andersen skriver

          november 21, 2023 at 6:04 pm

          kan de fryses?

        • Holger Rørby Madsen skriver

          november 21, 2023 at 8:14 pm

          Hej Rikke
          Det har jeg ikke prøvet, men det kan de sikkert sagtens.
          BH Holger

    « Ældre kommentarer

    Anmeldelser af Madens Verden

    Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

    Besøg vores webshop

    • Forside Aftensmad

      Madens Verden Aftensmad

      kr. 250,00
      Tilføj til kurv

    • Madens Verden Airfryer

      Madens Verden Airfryer

      kr. 250,00
      Tilføj til kurv

    • Madens Verden forklæde

      Madens Verden forklæde

      kr. 125,00
      Tilføj til kurv

    • Madens Verden mulepose

      Madens Verden mulepose

      kr. 50,00
      Tilføj til kurv

    Footer

    Om Madens Verden

    Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

    Moderne Medier ApS
    A.P. Møllers Allé 43B
    2791 Dragør
    CVR: 42394157

    Kontakt

    Mail: hej@madensverden.dk

    Læs mere om Madens Verden her

    Redaktion

    Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
    Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
    Jan Sørensen, vinkender

    Madens Verden PLUS

    Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

    Rettigheder

    Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

    Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

    Copyright: Madens Verden!

    Følg med her
    Instagram
    Facebook
    Youtube
    Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

    madens verden logo opskrifter på god mad

    OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

    Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
    Eller fortsæt gratis med annoncer.

    Bedømmelse

    Your vote:




    Bedøm her

    A rating is required
    A name is required
    An email is required