• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Æggeretter › Åben omelet med peberfrugt og bacon

Åben omelet med peberfrugt og bacon

En lækker og åben omelet, der laves med blandt andet rød peberfrugt og bacon. Omeletten er ret hurtig at lave, og den er god til både morgenmad og frokost. Foto: Madensverden.dk.
4.7 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
234
SHARES
FacebookMessenger234PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 24. september 2023 - Udgivet: 24. september 2023

Se, hvordan du laver en åben omelet, der steges med bacon og peberfrugt, inden æggemassen tilsættes. Du kan også bruge andet fyld.

Åben omelet er super god til både morgenmad og brunch, og så er den meget nem og hurtig at lave.

Tilberedningstiden er kun få minutter, og fyldet kan varieres på mange måder. Her har jeg anvendt bacon og peberfrugt, men du kan også bruge løg, champignon, squash, tomater, forårsløg og andre gode råvarer.

Bacon kan selvfølgelig udskiftes med en kogt skinke eller en god parmaskinke. Prøv også med en krydret chorizopølse.

Se også disse opskrifter:

Omelet - nem og klassisk opskrift på omelette

Gammeldags æggekage med stegt flæsk

Brunchæg i ovn

Eggs Benedict med hollandaisesauce

Opskrift på åben omelet med peberfrugt

En lækker og åben omelet, der laves med blandt andet rød peberfrugt og bacon. Omeletten er ret hurtig at lave, og den er god til både morgenmad og frokost. Foto: Madensverden.dk.
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Åben omelet med peberfrugt og bacon

4.67 fra 6 stemmer
Se, hvordan du laver en åben omelet, der steges med bacon og peberfrugt, inden æggemassen tilsættes. Du kan også bruge andet fyld.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 2 personer
Ret: Morgenmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 182
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 100 g bacon - i tern
  • 1 stk peberfrugt - rød
  • 4 store æg
  • 1 tsk paprika
  • salt
  • friskkværnet peber
  • 1 håndfuld persille - eller purløg, hakket

Fremgangsmåde
 

  1. Varm en pande op ved en god varme, og steg først bacontern næsten sprøde. Pas dog på med varmen, så baconternene ikke bliver for svedne. de skal blot lige næsten være sprøde.
  2. Den røde peberfrugt skæres i små tern og kommes ved den stegte bacon. Steg videre et minuts tid.
  3. Slå æg ud i en skål, og pisk dem sammen med paprika, salt og peber. Bare pisk det sammen med en gaffel.
  4. Hæld æggemassen i panden og lad det stivne uden at røre rundt.
  5. Skru lidt ned for varmen og læg et låg på panden. Nu skal omeletten blot steges 4-5 minutter, så kan du servere åben omelet med et godt drys persille eller purløg.

Næringsindhold

Kalorier: 182kcalKulhydrater: 0.2gProtein: 22gFedt: 11gMættet fedt: 7gFlerumættet fedt: 0.04gEnkelumættet fedt: 0.1gKolesterol: 79mgNatrium: 1504mgKalium: 16mgKostfibre: 0.1gSukker: 0.1gVitamin A: 197IUVitamin C: 4mgCalcium: 4mgJern: 0.2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Server åben omelet med et godt rugbrød, friske tomater og hakket persille eller purløg.

Du kan komme det fyld i, du ønsker, men bruger du ikke bacon, skal du komme smør eller olie på panden, så du har noget at stege i.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Billede af Vining bøfgryde.

Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté

Forsiden lige nu

sommerpande med kylling og kål
Sommerpande med kylling og kål→ Se opskriften
billede med squashfrikadeller
Squashfrikadeller - vegetariske deller med squash→ Se opskriften
Billede til mukimame med bulgur.
Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette→ Se opskriften
Sæson i juli
Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager→ Se opskriften
billederesultat for wraps med kylling
Nemme wraps med kylling og spidskål→ Se opskriften
Kyllingeret med ris i ovn
Kyllingeret med ris i ovn→ Se opskriften
Madplan uge 27
Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter→ Se opskriften
kartoffelsalat med soltørrede tomater
Kartoffelsalat med soltørrede tomater og gul peberfrugt→ Se opskriften
kyllingesatay spyd
Kyllingesatay - marinerede kyllingespyd til ovn eller grill→ Se opskriften
Billede med sort peber.
Peber - fakta og viden om sort, hvid og grøn peber→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required