Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Wokret med stangbønner og kylling

Wokret med stangbønner og kylling

Billede af wokret med stangbønner.
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
6
SHARES
FacebookMessenger6PinterestEmailSMS
Opdateret: 5. juni 2025 - Udgivet: 5. juni 2025

Wokret med stangbønner er nem aftensmad.

Her er min opskrift på en lækker wokret med stangbønner og kyllinginderfilet, der kan laves i wok eller en almindelig stegepande.

Retten er både sund og nem at tilberede, og den er beregnet til 4 personer. Du kan sagtens variere de enkelte mængder af ingredienser.

Oversigt over indhold
  • Wokret med stangbønner og kylling
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde 
  • Næringsindhold
  • Servering
  • Orientalsk wokret med kylling og grøntsager
  • Wokret med rosenkål og kalkun
  • Wokret med nudler og kylling
  • Wok med kål
  • Nem wokret med marineret mørbrad
  • Kylling i barbecuesauce - skøn mongolsk aftensmad
  • FAQ
  • Kommentarer
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Wokret med stangbønner og kylling

5 fra 1 stemme
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 417
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 500 g stangbønner
  • 125 g nudler
  • 500 g kyllingeinderfilet - i mindre stykker
  • solsikkeolie
  • 2 spsk soja
  • 1 spsk østerssauce
  • 1 løg - hakket
  • 6 fed hvidløg - hakket
  • 200 g gulerødder - i små tern
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Nip stangbønnerne, som derefter skæres i mundrette stykker. Koges i saltet vand i 5 minutter og dryppes af.
  2. Bræk nudlerne i mindre stykker i en skål, og overhæld nudlerne med kogende vand så det dækker godt. Lad dem trække 4 minutter og hæld så vandet fra.
  3. Steg kyllingeinderfilet i en wok eller dyb stegepande i lidt solsikkeolie i 3-4 minutter ved høj varme. Vend soja og østerssauce i og krydr også med lidt salt og friskkværnet peber. Tages til side.
  4. Stil wokken/panden tilbage på kogepladen ved en god varme, og steg derefter løg og hvidløg i lidt solsikkeolie. Kom også gulerødderne ved, og lad det stege et par minutter uden at løget tager for meget farve.
  5. Kom kyllingekødet i sammen med stangbønner og nudler, og vend godt rundt. Smag til med friskpresset citronsaft, mere soja og østerssauce, samt salt og peber. Lad det varme igennem et minuts tid.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 417kcalKulhydrater: 43gProtein: 36gFedt: 12gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 7gTransfedt: 0.04gKolesterol: 106mgNatrium: 1403mgKalium: 1080mgKostfibre: 7gSukker: 9gVitamin A: 9279IUVitamin C: 37mgCalcium: 105mgJern: 3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Servering

Wokretten med stangbønner og kyllingeinderfilet serveres straks. Yderligere tilbehør er ikke nødvendigt. Velbekomme.

Flere inspirerende opskrifter:

Orientalsk wokret med kylling og grøntsager

5 fra 3 stemmer
Her får du min opskrift på en orientalsk wokret med kylling og grøntsager. En sund og nem ret med bla. sukkerærter, broccoli og peberfrugt.
Gå til opskrift
Orientalsk wokret med kylling og grøntsager

Wokret med rosenkål og kalkun

5 fra 1 stemme
Min opskrift på wokret med rosenkål og kalkun. Retten er både nem og hurtig at lave i wok eller pande, og du skal ikke bruge ret mange ingredienser.
Gå til opskrift
wokret med rosenkål

Wokret med nudler og kylling

4.7 fra 10 stemmer
Her er min opskrift på wokret med nudler og kylling. En nem, hurtig og lækker wokret med sød chilisauce og soja. Med masser af grøntsager.
Gå til opskrift
wokret med nudler og kylling

Wok med kål

4.7 fra 7 stemmer
Her får du min opskrift på wok med kål. En simpel og hurtig wokret, som du laver med bla. nudler, gris og karry. God til hele familien.
Gå til opskrift
wok med kål gris og karry

Nem wokret med marineret mørbrad

5 fra 4 stemmer
Her får du en opskrift på nem wokret med marineret mørbrad. En skøn ret med marineret svinemørbrad og masser af grøntsager til wok eller pande.
Gå til opskrift
billede med wokret med marineret mørbrad

Kylling i barbecuesauce - skøn mongolsk aftensmad

5 fra 4 stemmer
Kylling i barbecuesauce med forårsløg og bønnespirer er en wokret, der kan laves, mens risene koger. Her er opskriften på en velsmagende ret.
Gå til opskrift
Kylling i barbecuesauce

FAQ

Kan man fryse wokret med stangbønner?

Du kan sagtens fryse rester af wokretten ned i en tæt beholder. Varmes op i gryde eller pande.

Hvad kan man erstatte stangbønner med?

Stangbønnerne kan uden problemer erstattes med almindelig grønne bønner, som du kan købe i de fleste supermarkeder.

Hvor længe holder wokret med stangbønner?

Du kan opbevare rester i køleskabet, hvor den holder et par dage.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    juni 05, 2025 at 5:41 pm

    Tak fordi du bruger opskriften. Skriv gerne din mening om retten her.

    Svar

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required