Wokret med stangbønner er nem aftensmad.
Her er min opskrift på en lækker wokret med stangbønner og kyllinginderfilet, der kan laves i wok eller en almindelig stegepande.
Retten er både sund og nem at tilberede, og den er beregnet til 4 personer. Du kan sagtens variere de enkelte mængder af ingredienser.
Indhold

Wokret med stangbønner og kylling
Ingredienser
- 500 g stangbønner
- 125 g nudler
- 500 g kyllingeinderfilet - i mindre stykker
- solsikkeolie
- 2 spsk soja
- 1 spsk østerssauce
- 1 løg - hakket
- 6 fed hvidløg - hakket
- 200 g gulerødder - i små tern
- 1 citron
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Nip stangbønnerne, som derefter skæres i mundrette stykker. Koges i saltet vand i 5 minutter og dryppes af.
- Bræk nudlerne i mindre stykker i en skål, og overhæld nudlerne med kogende vand så det dækker godt. Lad dem trække 4 minutter og hæld så vandet fra.
- Steg kyllingeinderfilet i en wok eller dyb stegepande i lidt solsikkeolie i 3-4 minutter ved høj varme. Vend soja og østerssauce i og krydr også med lidt salt og friskkværnet peber. Tages til side.
- Stil wokken/panden tilbage på kogepladen ved en god varme, og steg derefter løg og hvidløg i lidt solsikkeolie. Kom også gulerødderne ved, og lad det stege et par minutter uden at løget tager for meget farve.
- Kom kyllingekødet i sammen med stangbønner og nudler, og vend godt rundt. Smag til med friskpresset citronsaft, mere soja og østerssauce, samt salt og peber. Lad det varme igennem et minuts tid.
Næringsindhold
Få tilsendt opskriften på mail
Servering
Wokretten med stangbønner og kyllingeinderfilet serveres straks. Yderligere tilbehør er ikke nødvendigt. Velbekomme.
Flere inspirerende opskrifter:
Orientalsk wokret med kylling og grøntsager
Wokret med rosenkål og kalkun
Wokret med nudler og kylling
Wok med kål
Nem wokret med marineret mørbrad
Kylling i barbecuesauce - skøn mongolsk aftensmad
FAQ
Du kan sagtens fryse rester af wokretten ned i en tæt beholder. Varmes op i gryde eller pande.
Stangbønnerne kan uden problemer erstattes med almindelig grønne bønner, som du kan købe i de fleste supermarkeder.
Du kan opbevare rester i køleskabet, hvor den holder et par dage.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger opskriften. Skriv gerne din mening om retten her.