• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Wokret med rosenkål og kalkun

Wokret med rosenkål og kalkun

wokret med rosenkål
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
5
SHARES
FacebookMessenger5PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 20. februar 2024 - Udgivet: 20. februar 2024

Min opskrift på wokret med rosenkål og kalkun. Retten er både nem og hurtig at lave i wok eller pande, og du skal ikke bruge ret mange ingredienser.

Denne wokret med rosenkål og kalkun er både sund, nem og hurtig, og så skal du ikke bruge vanvittig mange ingredienser til den.

Jeg bruger kalkunbryst, som jeg skærer ud i mindre tern eller tynde strimler, men du kan også i stedet bruge kyllingebryst.

Mængden af de enkelte ingredienser kan varieres, og opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på wokret med rosenkål

wokret med rosenkål
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Wokret med rosenkål og kalkun

5 fra 1 stemme
Min opskrift på wokret med rosenkål og kalkun. Retten er både nem og hurtig at lave i wok eller pande, og du skal ikke bruge ret mange ingredienser.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 246
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 500 g kalkun - i tern eller strimler
  • 300 g rosenkål - roden kasseres, skæres i kvarte
  • 1 rød peberfrugt - i mindre tern
  • 1 bundt forårsløg - i mindre stykker
  • 6 fed hvidløg - finthakket
  • 150 g gulerødder - groftrevet
  • 4 spsk soja
  • 2 spsk honning
  • 1 dl vand
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Til wokret med rosenkål starter du med at varme en wok eller stor pande op ved høj varme.
  2. Kom en lille sjat olie på og steg kalkunkødet i 3-4 minutter, så det får en god stegeskorpe. Krydres med lidt salt og peber.
  3. Tilsæt så rosenkål i kvarte. Fjern først roden, og del derefter de små kål i kvarte. Kom også peberfrugt ved sammen med forårsløg, hvidløg og groftrevne gulerødder.
  4. Steges nu i 2-3 minutter og fortsat ved en høj varme.
  5. Hæld soja og honning ved, og pres lidt citronsaft over. Kom også lidt vand ved, vend rundt og smag til med salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier: 246kcalKulhydrater: 27gProtein: 33gFedt: 3gMættet fedt: 0.5gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 1gTransfedt: 0.01gKolesterol: 68mgNatrium: 1897mgKalium: 938mgKostfibre: 6gSukker: 15gVitamin A: 8017IUVitamin C: 124mgCalcium: 100mgJern: 3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Den lækre wokret med rosenkål og kalkun serveres straks sammen med kogte ris eller nudler.

Du kan eventuelt pynte med snittede toppe af forårsløg. Velbekomme.

Relaterede opskrifter

Nem wokret med marineret mørbrad

5 fra 4 stemmer
Her får du en opskrift på nem wokret med marineret mørbrad. En skøn ret med marineret svinemørbrad og masser af grøntsager til wok eller pande.
Gå til opskrift
billede med wokret med marineret mørbrad

Wokret med kalvekød, broccolini og ris

5 fra 3 stemmer
Her får du min opskrift på wokret med kalvekød og broccolini. En skøn, nem og hurtig ret, som du kan lave i pande eller wok. Nydes med ris.
Gå til opskrift
Wokret med kalvekød, broccolini og ris

Wok med edamamebønner og kylling

5 fra 1 stemme
Her er en opskrift på lækker wok med edamamebønner, kylling og masser af grøntsager. Wokretten kan også sagtens laves i en alm. pande.
Gå til opskrift
wok med edamamebønner og kylling
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Billede af Vining bøfgryde.

Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté

Forsiden lige nu

sommerpande med kylling og kål
Sommerpande med kylling og kål→ Se opskriften
billede med squashfrikadeller
Squashfrikadeller - vegetariske deller med squash→ Se opskriften
Billede til mukimame med bulgur.
Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette→ Se opskriften
Sæson i juli
Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager→ Se opskriften
billederesultat for wraps med kylling
Nemme wraps med kylling og spidskål→ Se opskriften
Kyllingeret med ris i ovn
Kyllingeret med ris i ovn→ Se opskriften
Madplan uge 27
Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter→ Se opskriften
kartoffelsalat med soltørrede tomater
Kartoffelsalat med soltørrede tomater og gul peberfrugt→ Se opskriften
kyllingesatay spyd
Kyllingesatay - marinerede kyllingespyd til ovn eller grill→ Se opskriften
Billede med sort peber.
Peber - fakta og viden om sort, hvid og grøn peber→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required