Ugens madplan uge 26 byder på lækre retter til aftensmad og en dejlig kageopskrift. Du får god inspiration til aftensmaden den kommende uge.
Her får du den kommende uges madplan - for uge 26 - med syv bud på lækker aftensmad og en dejlig kageopskrift.
Madplanen giver dig syv forskellige opskrifter, så du både får retter med kød, fisk og en enkelt vegetarisk dag i løbet af den kommende uge.
Vi har sammensat en menu, som er varieret og sund, og hvor vi vægter de grøntsager, som er i sæson lige nu.
Der er derfor masser af nye kartofler, ærter og andre lækre ting i retterne i madplanen for denne uge.
Og så er retterne i madplanen også mad, som hele familien kan lide.
Hvis der skulle være retter, som ikke lige falder i din smag, kan du sagtens plukke i opskrifterne og vælge dem, du har lyst til at lave - og spise. Og så nemt søge andre opskrifter frem på Madens Verden.
I vores søgefunktion, der ligger øverst på siden, kan du nemt søge på alt fra kylling til broccoli og finde nye retter.
Du kan også dykke ned i tidligere madplaner, som du finder via linket eller de seneste her:
Her kommer retterne i madplanen uge 26.
Mandag: Hakket kylling med spidskål og ris
Vi starter ugen med en ret, der er perfekt til en travl hverdag. Det er Hakket kylling med spidskål og ris, som er en nem opskrift, som kan laves på 20 minutter. Det hakkede kyllingekød steges med grøntsager og en god sovs.
Tirsdag: Grøntsagstærte
Her får du en lækker grøntsagstærte med broccoli, grønne asparges, peberfrugt og porre. En dejlig, fyldig tærte, hvor du ikke vil savne kød.
Du kan sagtens servere en skøn salat til grøntsagstærten. Det kunne være en pæresalat med napolitana og tranebær.
Onsdag: Paneret torsk med spinatsalat med blomkål, fersken og blåbær
Onsdag er fiskedag, og der er lækkert paneret torsk med en skøn sommersalat bestående af spinat, blomkålsris, fersken og blåbær. Virkelig skøn sommermad.
Torsdag: Kyllingesalat med bacon og spidskål
Torsdag står den på en både let og lækker kyllingesalat, der er fyldt med stegt kylling, bacon, spidskål, tomater og forårsløg.
Server gerne hjemmebagte madbrød til. Det er lækre små kuvertbrød, hvor du blot skal bruge fire ingredienser.
Fredag: Grillet svinemørbrad med nye kartofler og melonsalat
Fredag aften får du en lækker BBQ-marineret, grillet svinemørbrad, der serveres, med nye danske kartofler og en nem og skøn melonsalat.
Lørdag: Røget laks og spareribs
Lørdag er der to lækre retter på menuen - nemlig både en forret og en let hovedret.
Til forret skal I have den mest fantastisk røgede laks med spidskål, asparges og dilddressing - og til hovedret spareribs med en skøn salat med ærter og lækker mayodressing
Søndag: Mamas koteletter med tomater og pasta
Søndag skal I have en meget lækker pastaret, som hele familien vil elske. Vi kalder den Mamas koteletter med masser af tomater og pasta, og det er en helt enkel pastaret med masser af både soltørrede og friske tomater og en lækker sauce.
Vi har også lavet video af, hvordan du laver retten. Den kan du se her:
Ugens kage: Hindbærsnittetærte
Ugens kage er en drøm af en kage, hvis du holder af hindbærsnitter.
Det er en hindbærsnittetærte, der smager så englene synger.
Den består af en lækker mørdejskage med fyld af hindbærmarmelade og mazarinmasse, og kagen pyntes hele vejen rundt med en bagt kransekagemasse.
På toppen er der naturligvis glasur og farvet krymmel, så bedre bliver det ikke.
God fornøjelse med ugens madplan uge 26.
Din bedømmelse
-
Madplan uge 26
Stem her
( stemmer)
Rene Wienecke
jeg er død træt af spidskål