Torsk med pesto
Fremgangsmåde
- Skær torskefilet ud i passende portionsstykker, der lægges i et ildfast fad eller på bageplade med bagepapir.
- Krydr med salt og friskkværnet peber.
- Læg forsigtigt en stor spiseskefuld pesto på hvert stykke fisk. Lav din egen pesto eller køb en grøn pesto i dit lokale supermarked.
- Bag torskestykkerne i ca. 10 minutter ved 200 grader varmluft. En smule længere hvis fisken er meget høj.
Få tilsendt opskriften på mail
Opskrift på torsk med pesto
Torsk med pesto er super nemt at lave, og pestoen giver torsken en virkelig fin smag.
Du kan meget nemt lave din egen pesto med denne opskrift, men ellers er det også fint at købe en god, grøn pesto hos din købmand.
Husk at tjekke, at torskefileten er helt fri for ben, og ellers er det blot at tilberede den i ovnen. God fornøjelse.
Se flere opskrifter:
- Torsk med rodfrugter
- Hjemmelavede fiskepinde lavet af torsk
- Ovnbagt torsk med spidskål
- Dampet torsk i ovn med grøntsager
Servering
Torsken serveres straks, og det kan være sammen med lækre gulerodsfritter og dampede bønner.
Ønskes en sovs til, kan det være min nemme citronsovs. Velbekomme.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Holger Rørby Madsen skriver
Tak fordi du bruger opskriften. Kom gerne med din mening om retten her.