Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Syltede tranebær

Syltede tranebær (sådan laver du dem nemt fra bunden)

billede med syltede tranebær i gryde
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
11
SHARES
FacebookMessenger11PinterestEmailSMS
Indhold
  • Syltede tranebær - Sådan laver du dem nemt fra bunden
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på syltede tranebær
  • Tips
  • Kommentarer

Syltede tranebær - Sådan laver du dem nemt fra bunden

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 10 minutter min
Se her hvordan du laver verdens bedste syltede tranebær. Friske tranebær, der nemt syltes i en sukkerlage og serveres til and og meget mere.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 250 g sukker
  • 250 g vand svarende til 2,5 dl
  • 250 g tranebær friske

Fremgangsmåde

  1. Vej sukker og vand af i en lille gryde.
  2. Kog det op under omrøring, så sukkeret er helt opløst.
  3. Skyl de friske tranebær og kom dem i den kogende sukkerlage.
  4. Lad det koge op igen og tag så gryden til side. Tranebærrene skal altså ikke koge i sukkervandet mere end meget kort tid.
  5. Læg låg på gryden og lad de syltede tranebær køle helt ned i lagen. Gerne et køligt sted.

Næringsindhold

Kalorier269kcalKulhydrater70gProtein0.3gFedt0.3gMættet fedt0.01gFlerumættet fedt0.04gEnkelumættet fedt0.01gNatrium5mgKalium51mgKostfibre2gSukker65gVitamin A38IUVitamin C9mgCalcium8mgJern0.2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på syltede tranebær

Så nemt laver du syltede tranebær helt fra bunden, og du skal bare bruge sukker, vand og friske tranebær.

Her koges en sukkerlage op, hvorefter tranebærrene tilsættes. Lad dem lige poppe i den kogende lage, hvilket tager få sekunder, og derefter skal de blot køles ned i lagen.

Derefter kan de nydes som lækkert tilbehør til andesteg, stegt kylling og meget andet. Eller brug dem i en salat, hvor de tilfører et frisk pift.

Herunder er min grundopskrift på de syltede bær, men du kan også tilsætte lidt anis, laurbær, balsamico eller hvad du synes. Personligt foretrækker jeg grundopskriften. God fornøjelse med de sunde tranebær.

Se også mine opskrifter på:

  • Syltede rabarber
  • Syltede citroner
  • Syltede rødløg
  • Syltede pærer

Tips

De syltede tranebær kan evt. hældes på rengjorte glas og opbevares til senere brug.

Holdbarheden er ca. 2 måneder.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    november 11, 2024 at 4:15 pm

    Tak fordi du bruger opskriften. Skriv gerne din mening om den her.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter og modtage vort populære nyhedsbrev. Du går ikke glip af funktioner på Madens Verden.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required