Få min opskrift på squashfritter. Lækre fritter lavet af squash, der paneres i pankorasp, så de er sprøde uden på og bløde i midten.
Indhold på siden
Squashfritter er lækre fritter af squash, der skæres i stave og paneres. Jeg bruger en pankorasp, fordi jeg synes får mere sprødhed end med en almindelig rasp. Men det er op til dig.
Squashfritterne er super nemme at lave, og du kan servere dem som en hurtig snack, men bestemt også som tilbehør. Her kan du læse mere om squash og se flere opskrifter.
Jeg krydrer dem gerne med paprika, men du kan også bruge hvidløgspulver, karry og andre krydderier. Oregano er også godt at bruge. God fornøjelse.
Se flere opskrifter:
- Hjemmelavede pommes frites i ovn uden fed friture
- Søde kartoffelfritter - den nemme og lækre opskrift
- Lækre blomkålsfritter
- Sellerifritter - opskrift på pommes frites af knoldselleri
Opskrift på squashfritter

Squashfritter
Ingredienser
- 1 squash - skåret i tynde stave
- 75 g panko rasp
- 50 g hvedemel
- 2 tsk paprika - svarende til ca. 10 gram
- salt
- 2 æg - sammenpiskes
Fremgangsmåde
- Squash skæres ud i tynde stave som du kender det fra pommes frites. Jeg laver dem gerne ca. 7 centimeter lange og knap 2 gange 2 centimeter i tykkelsen. Men det kommer sig ikke så nøje.
- Vend pankorasp sammen med hvedemel, paprika og salt i en skål eller fad. Pisk æg sammen med en gaffel i en dyb tallerken.
- Vend squashstavene i sammenpisket æg og derefter i raspen. Læg dem på bageplade med bagepapir. Hold lidt afstand mellem dem, så de bliver sprøde hele vejen rundt.
- Bages i ca. 20 minutter ved 200 grader varmluft. Jeg bager dem midt i ovnen.
Næringsindhold
Få tilsendt opskriften på mail
Servering
De bagte squashfritter serveres straks som snack eller tilbehør. Gerne sammen med en hjemmelavet aioli eller ketchup. Velbekomme.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger opskriften. Kom gerne med din mening om den her.