Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Salat med rest af kylling og grønne bønner

Salat med rest af kylling og grønne bønner

Billede af salat med rest af kylling og grønne bønner.
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook20PinterestSMSEmailMessenger
20
DELINGER

Få min opskrift på salat med rest af kylling. En nem måde at bruge rester af kylling på, og salaten er også med grønne bønner og dressing.

Indhold
  • Få min opskrift på salat med rest af kylling. En nem måde at bruge rester af kylling på, og salaten er også med grønne bønner og dressing.
  • Opskrift på salat med rest af kylling
  • Salat med rest af kylling og grønne bønner
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Servering
  • Kommentarer

Med denne opskrift på salat med rest af kylling er det slut med at smide kyllingerester ud. I stedet bruges til et let og lækkert måltid.

Her serveres kyllingeresterne med en lækker salat med blandt andet grønne bønner og en skøn sennepsdressing, og der anvendes ganske få ingredienser.

Du kan sagtens servere restesalaten sammen med et stykke brød, og så er den fin til både frokost og et let måltid til aftensmad. Mængderne af de enkelte ingredienser kan varieres efter smag og behag. God fornøjelse.

Se flere opskrifter:

  • Sådan laver du stegt kylling i ovn - med stegetid
  • Kogt kylling (sådan skal du koge en hel kylling)
  • Utrolig lækker luksus kyllingesalat

Opskrift på salat med rest af kylling

Salat med rest af kylling og grønne bønner

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Få min opskrift på salat med rest af kylling. En nem måde at bruge rester af kylling på, og salaten er også med grønne bønner og dressing.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 300 g kylling (rester af kogt eller stegt kyllling)
  • 150 g grønne bønner (koges ca. 3 minutter)
  • 1 rødløg (halveres og skæres i tynde både)
  • 200 g tomater (små, i halve eller kvarte)
  • 0,5 agurk (i små tern)
  • 75 g salat (snittet, gerne blandet)
  • 3 tsk sennep
  • 6 spsk rapsolie
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 håndfuld persille (hakket)

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Pil kyllingekødet fra, og her bruger du selvfølgelig rester fra bryststykket og lårene. Både over- og underlår. Skær eller pluk kødet ud i mundrette stykker.
  2. Klargør grøntsagerne som beskrevet. De grønne bønner koges ca. 3 minutter og halveres. Du kan både bruge friske og frosne bønner.
  3. Rør sennep og rapsolie sammen. Start med ca. halvdelen ag olien, og rør derefter gradvist resten i. Smag til med salt og friskkværnet peber.
  4. Kom snittet salat i en skål, og brug gerne en blandet salat, som du kan købe i dit supermarked. Kom også bønner, løg, tomat og agurk ved sammen med dressingen. Vend det hele forsigtigt rundt.
  5. Fordel salaten smukt i et fad og top med kyllingekødet. Pynt med hakket persille.

Næringsindhold

Kalorier304kcalKulhydrater9gProtein9gFedt27gMættet fedt4gFlerumættet fedt16gEnkelumættet fedt6gTransfedt0.04gKolesterol27mgNatrium655mgKalium407mgKostfibre3gSukker4gVitamin A1377IUVitamin C16mgCalcium44mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Servering

Den færdige restesalat med kylling serveres med et godt stykke brød til. Det kan være mine hjemmebagte flutes eller grove mini flutes. Velbekomme.

Flere inspirerende opskrifter:

  • Salat med kylling og avocado
  • Lun couscous salat med kylling og spidskål
  • Salat med paneret kylling, ærter og asparges
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    august 03, 2025 at 7:22 am

    Tak fordi du bruger opskriften. Jeg bliver glad for din mening om den her.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af rugmelstærte med kål.
    Rugmelstærte med masser af kål (sund, nem og uden kød)
  • Billede af kartoffelpizza hvid pizza.
    Kartoffelpizza (hvid pizza med kartofler og rosmarin)
  • Billede af teriyaki laks.
    Teriyaki laks (nem laks med teriyaki og sesam)
  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required