Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Rosenkål med bacon

Opskrift på rosenkål med bacon bagt i ovn

billederesultat for rosenkål med bacon på bageplade
4.9 fra 12 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
1.1k
SHARES
FacebookMessenger1.1kPinterestEmailSMS
Indhold
  • Opskrift på rosenkål med bacon bagt i ovn
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på rosenkål med bacon
  • Tips
  • Kommentarer

Opskrift på rosenkål med bacon bagt i ovn

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.9 fra 12 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Se her hvordan du laver lækre rosenkål med bacon, hvor de sunde rosenkål omvikles med baconskiver og bages sprøde i ovnen. Nemt tilbehør.
Antal: 4
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 24 rosenkål
  • 12 skiver bacon
  • olivenolie

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Skær roden af 24 rosenkål, og pil de yderste par blade af, hvis de er grimme. De falder ofte af af sig selv.
  2. Del 12 skiver bacon i halve. Jeg synes det bliver for meget med en hel baconskive om hver kål, men det er selvfølgelig også en smagssag.
  3. Vikl forsigtigt et stykke bacon om hver rosenkål, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Læg med samlingen nedad.
    billederesultat for rosenkål med bacon
  4. Dryp hver med en smule olivenolie.
  5. Bag nu rosenkålene i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, hvor de skal have cirka 20 minutter. Så er baconen blevet sprød, og rosenkålen er til tilberedt. Er baconen ikke sprød endnu, skal du give dem et par minutter mere.
    billederesultat for stegte rosenkål med bacon

Næringsindhold

Kalorier115kcalKulhydrater10gProtein10gFedt5gMættet fedt1gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt3gNatrium629mgKalium443mgKostfibre4gSukker3gVitamin A860IUVitamin C97mgCalcium48mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Opskrift på rosenkål med bacon

Rosenkål med bacon er genialt, og især hvis du i forvejen ikke er så vild med de små kål.

Her omvikles rosenkål med bacon, og bages i ovnen indtil baconen er sprød, og rosenkålen samtidig er blevet blød. Meget simpelt.

Det er jo svært at angive hvor meget du skal lave til hver person, da det jo afhænger af hvad du ellers laver af tilbehør.

Men umiddelbart kan du beregne 6-8 rosenkål til hver person, og hvis vi tager udgangspunkt i seks til hver, så er denne opskrift beregnet til fire personer. Men juster som sagt selv til så det passer til dit behov.

Se også disse opskrifter med rosenkål:

  • Farserede rosenkål
  • Glaserede rosenkål
  • Rosenkål sous vide
  • Rosenkål i airfryer

Tips

Tag de færdigbagte rosenkål ud af ovnen, og server dem straks som tilbehør til helstegt oksemørbrad eller en mør roastbeef.

De kan i øvrigt også blot anvendes som en lille snack eller forret.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af bagt hjertesalat.
    Bagt hjertesalat (sådan laver du hjertesalat i ovn)
  • Billede af kartofler med bagepulver.
    Kartofler med bagepulver (et godt trick til sprøde kartofler i ovn)
  • Billede af honningglasereede pastinakker.
    Honningglaserede pastinakker med rosmarin
  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required