Sådan laver du sprøde og lækre rosenkål i Airfryer. Her blancheres de sunde rosenkål, inden de nemt steges færdige i den effektive miniovn.
Du kan meget nemt tilberede rosenkål i Airfryer, hvor de skønne kål både bliver lidt sprøde, og samtidig ikke får den trælse kålsmag, som mange frygter ved netop rosenkålen.
Tilberedningstiden er ikke ret lang, og de færdigstegte rosenkål kan anvendes som sundt tilbehør til mange retter.
Opskrift på rosenkål i Airfryer
Ingredienser
- 400 gram rosenkål
- salt
- Lidt olie
Sådan gør du
- Gør de sunde rosenklar ved at skære roden af, hvorefter kålene deles i halve.
- Kog lidt vand op i en gryde og tilsæt lidt salt. Vandet skal bulderkoge.
- Kom de halverede rosenkål i det kogende vand, og blanchér dem i et minut.
- Tag kålene op og overhæld med koldt vand.
- Vend rosenkålene i en spiseskefuld olie - eller spray dem med olie.
- Læg dine rosenkål i Airfryer (ned i kurven), og giv dem nu 10 minutter ved 180 grader.
Næringsindhold
Tips
De færdigstegte rosenkål i Airfryer serveres straks, og er gode som tilbehør til blandt andet oksekød og koteletter.
Se også disse opskrifter:
Sådan laver du hyldeblomstsaft
Sådan steger du hele rødspætter i ovn
Important: No API Key Entered.
Many features are not available without adding an API Key. Please go to the YouTube Feed settings page to add an API key after following these instructions.