• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Opret bruger
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Mad
  • Kage
  • Jul
  • Airfryer
  • Dagens opskrift
  • Madplan
  • PLUS
  • Kogebog

Opskrift på rosenkål med bacon bagt i ovn

Holger Rørby Madsen
Sunde rosenkål med bacon, der passer perfekt som tilbehør. Rosenkål er super sunde, og dette er en god måde at spise mere kål på. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Madens Verden: Forside › Opskrifter › Tilbehør

Oversigt over indhold

  1. Se her hvordan du laver lækre rosenkål med bacon, hvor de sunde rosenkål omvikles med baconskiver og bages sprøde i ovnen. Nemt tilbehør.
  2. Opskrift på rosenkål med bacon
  3. Ingredienser
  4. Sådan gør du
  5. Næringsindhold
  6. Tips
  7. Se opskriften i billeder
  8. Næringsindhold i rosenkål
4.91 fra 11 stemmer
Gå til opskrift

Se her hvordan du laver lækre rosenkål med bacon, hvor de sunde rosenkål omvikles med baconskiver og bages sprøde i ovnen. Nemt tilbehør.

Rosenkål med bacon er genialt, og især hvis du i forvejen ikke er så vild med de små kål.

Her omvikles rosenkål med bacon, og bages i ovnen indtil baconen er sprød, og rosenkålen samtidig er blevet blød. Meget simpelt.

Det er jo svært at angive hvor meget du skal lave til hver person, da det jo afhænger af hvad du ellers laver af tilbehør.

Men umiddelbart kan du beregne 6-8 rosenkål til hver person, og hvis vi tager udgangspunkt i seks til hver, så er denne opskrift beregnet til fire personer. Men juster som sagt selv til så det passer til dit behov.

Opskrift på rosenkål med bacon

4.9 fra 11 stemmer
RetTilbehør
KøkkenDansk
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 20 minutter minutter
Samlet tid: 30 minutter minutter
Mængde: 4
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 24 rosenkål
  • 12 skiver bacon
  • Lidt olivenolie
Tilføj til indkøbslisteSe din indkøbsliste her Send indkøbsliste til din mobil
Undgå at skærmen slukker

Sådan gør du

  • Skær roden af hver rosenkål, og pil de yderste par blade af, hvis de er grimme. De falder ofte af af sig selv.
  • Del baconskiver i halve. Jeg synes det bliver for meget med en hel baconskive om hver kål, men det er selvfølgelig også en smagssag.
  • Vikl forsigtigt et stykke bacon om hver rosenkål, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Læg med samlingen nedad.
  • Dryp hver med en smule olivenolie.
  • Bag nu rosenkålene i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, hvor de skal have cirka 20 minutter. Så er baconen blevet sprød, og rosenkålen er til tilberedt. Er baconen ikke sprød endnu, skal du give dem et par minutter mere.

Næringsindhold

Næringsindhold
Opskrift på rosenkål med bacon bagt i ovn
Mængde pr. portion
Kalorier
100
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Mangler du en opskrift?Find alle vores opskrifter - klik her!
Kom med din mening

Tips

Tag de færdigbagte rosenkål ud af ovnen, og server dem straks som tilbehør til helstegt oksemørbrad eller en mør roastbeef.

De kan i øvrigt også blot anvendes som en lille snack eller forret.

Se opskriften i billeder

billederesultat for rosenkål med bacon
Opskriften på rosenkål med bacon er jo utrolig simpel, hvor rosenkål pakkes ind i en skive bacon. Eller rettere en halv skive bacon, da jeg synes en hel skive bliver for meget. Men prøv dig bare frem. Foto: Madensverden.dk.
billederesultat for stegte rosenkål med bacon
De færdigstegte rosenkål med bacon efter cirka 20 minutter i ovnen. Som du kan se på billedet er baconen nu sprød, og rosenkålen er perfekt tilberedt. Foto: Madensverden.dk.

Næringsindhold i rosenkål

Mængde per 100 gram

Kalorier 53
Kulhydrat 9,6 gram
Kostfibre 4,1 gram
Protein 4,5 gram
Fedt 0,5 gram

Se også disse opskrifter med rosenkål:

billederesultat for rosenkål sous vide
Rosenkål sous vide - nem opskrift med tid og grader
Se opskriften
billederesultat for rosenkål i airfryer
Rosenkål i Airfryer - nem opskrift på sundt tilbehør
Se opskriften
Er du også træt af reklamer?Bliv plus medlem i dag!
  • DEL GERNE:  
  • 9.1K
  • 1.0K
  • 13
  • 3
  • 0
  • 7
  • Delt
Om Holger
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Med omkring 2 mio. brugere hver måned er madensverden.dk et af Danmarks største madmedier, og her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse, og husk du altid er velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål.

Idéer til aftensmad
Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så klik her og få et forslag til, hvad du kan lave. Klik igen og igen - indtil du finder lige det, du har lyst til.

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Skriv din kommentar her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« Sukkerguide - her er 10 forskellig slags sukker
Drømmemuffins - opskrift på muffins med kokostopping »

Populært indhold lige nu

billede med karrykødsovs

Karrykødsovs med ris og grøntsager

Salt

5 alternativer til salt som smager godt og er sunde

billederesultat for krydderier på krydderihylde

Kan krydderier blive for gamle eller farlige at spise?

kartoffelsuppe

Kartoffelsuppe - nem opskrift på suppe med kartofler

Se mere populært indhold

Primær Sidebar

4.9 fra 11 stemmer
Giv stjerner eller kommentér her
RetTilbehør
KøkkenDansk
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 20 minutter minutter
Samlet tid: 30 minutter minutter
Mængde: 4
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Nyeste opskrifter og artikler

  • Gulerodsbrud - opskrift på luftige brød med gulerod
  • Hjemmelavet gullaschsuppe fra Ungarn
  • Julekage med lækre julekrydderier
  • Stegte nudler med æg og kylling
  • Ny kontrol: Kun ét dansk æble indeholdt for meget sprøjtemiddel
  • Laks med blomkål og dild
  • Fedtkager - opskrift på sønderjyske fedtnødder
  • Ugens vine: 20 bud på en julevin
  • Laks i karrysauce med spidskål og gulerødder
  • Toblerone cookies - nem opskrift på 20 minutter

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Karen Seneca, journalist
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!