• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Remoulade

Remoulade

billederesultat for remoulade
Remoulade kan laves på mange måder, og her er min bedste opskrift. Lavet af hjemmelavet mayonnaise, kapers og syltede agurker. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  1. maj 2024 - Udgivet:  1. februar 2018

Del gerne:
236
SHARES
FacebookMessenger236PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Remoulade kan laves på mange måder, og her er min bedste opskrift. Lavet af hjemmelavet mayonnaise, kapers og syltede agurker.
  2. Gurkemeje og karry
  3. Remoulade med blomkål
  4. Opskrift på remoulade
  5. Remoulade
  6. Ingredienser
  7. Fremgangsmåde
  8. Næringsindhold
  9. Holdbarhed
Gå til opskrift

Remoulade kan laves på mange måder, og her er min bedste opskrift. Lavet af hjemmelavet mayonnaise, kapers og syltede agurker.

Remoulade klæder enhver fiskefilet eller smørrebrød med roastbeef og stegte løg.

Ja, man kan jo næsten ikke spise fiskefilet uden en god klat remoulade til.

Og den er meget nem at lave selv. Her jeg lavet den på en bund af hjemmelavet mayonnaise, så du kan lave det hele helt fra bunden.

Gurkemeje og karry

Jeg har tilsat en smule gurkemeje i denne opskrift, og det er for at få lidt mere farve i remouladen.

Om du vil bruge karry eller alle andre ingredienser er op til dig, for remoulade kan laves i mange varianter.

Remoulade med blomkål

Du kan også anvende fintreven blomkål, hvidkål eller spidskål.

Og gulerødder er også gode i remouladen, så prøv dig bare frem.

Her er dog hvordan jeg foretrækker den. Se også min opskrift på hjemmelavet mayonnaise.

Se også mine opskrifter på:

  • Aioli
  • Big Mac dressing
  • Hjemmelavet Thousand Island

Opskrift på remoulade

billederesultat for remoulade

Remoulade

Remoulade kan laves på mange måder, og her er min bedste opskrift. Lavet af hjemmelavet mayonnaise, kapers og syltede agurker.
Bedømmelse
4.8 fra 100 stemmer
RetTilbehør
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Samlet tid: 10 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 1 portion mayonnaise - se opskrift på hjemmelavet mayonnaise her
  • 1 spsk syltede løg - fra glas, finthakkede
  • 1 spsk kapers - som du også hakker helt fint
  • 2 spsk syltede agurker - der ligeledes hakkes fint

Smag remouladen til med

  • citronsaft
  • karry
  • gurkemeje - giver remouladen en flottere farve
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Fremgangsmåde

  • Start med at lave en grundportion mayonnaise - se opskriften i linket længere oppe.
  • Hak syltede løg, kapers og syltede agurker fint, så du ikke har store klumper i remouladen. det er ikke så lækkert at få store stykker fyld i munden.
  • Rør det sammen med den hjemmelavede mayonnaise.
  • Smag din remoulade til med lidt karry og citronsaft, indtil du har den smag, der passer dig bedst.
  • Rør også gerne lidt gurkemeje i, så du opnår en flot, gul farve.
  • Så er remouladen klar til servering.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
427
% Daglig værdi*
Fedt
 
47
g
72
%
Mættet fedt
 
7
g
44
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
28
g
Enkelumættet fedt
 
11
g
Kolesterol
 
26
mg
9
%
Natrium
 
512
mg
22
%
Kalium
 
25
mg
1
%
Kulhydrater
 
1
g
0
%
Kostfibre
 
0.2
g
1
%
Sukker
 
1
g
1
%
Protein
 
1
g
2
%
Vitamin A
 
57
IU
1
%
Vitamin C
 
0.4
mg
0
%
Calcium
 
10
mg
1
%
Jern
 
0.2
mg
1
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Holdbarhed

Hvis ikke du bruger det hele med det samme, så stil resten i køleskabet.

Her kan den holde sig i et par dage, og den er jo blandt andet fremragende ovenpå en lun fiskefilet.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Anita

    april 25, 2025 at 4:46 pm

    Hejsa
    Hvad er en portion mayonnaise i købe variant?

    Svar
  2. Linda Estes

    marts 03, 2025 at 7:44 pm

    Hej
    Cirka hvor meget (dl) Mayonaise bliver der ud af den hjemmelavede opskrift, det er rart at vide
    hvis jeg f.ek.s ikke har tid til at lave den selv men bruger koebt Mayo i stedet for?
    mange Tak!

    Svar
  3. Johnny Paulick

    december 18, 2022 at 11:59 am

    Jeg har nu prøvet at lave Remulade... Da jeg som barn hentede hjemmerørt remolade fra en fiskeforretning omkring Istegade i københavn... Har ikke fået tilsvarende siden.. Men det var en skuffelse.. 🙁 Og den smagte ikke engang i nærheden af den Remulade man kan købe.. ( Gråsten ) .. Og har undersøgt forskellige opskrifter, det er jo stort set det samme man kommer i dem.. ( brugte en købe mayonæse )

    Svar
  4. Bo Andersen

    oktober 07, 2020 at 8:35 pm

    Hej, Jeg har boet i USA siden 1989. Jeg bringer som regel dansk køberemoulade over, men nu kan vi jo ikke rejse. Jeg har prøvet mange upskrifter, men jeg har aldrig fundet en, som kommer tæt på smagen af køberemoulade. Gør din det, eller hvad er dine-Jeres tanker? På forhånd tak. Hilsen Bo

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      oktober 08, 2020 at 10:38 am

      Hej Bo
      Tak for din besked, det var da ikke rart at undvære remoulade 🙂
      Jeg ved ikke om den ligner køberemoulade, for det har jeg sådan set ikke forsøgt at efterligne.
      Men jeg har lavet en remoulade, som jeg synes den skal smage.
      Og den håber jeg du kan lide 🙂
      De bedste hilsner
      Holger

      Svar
    • Ole

      april 25, 2022 at 2:07 pm

      Jeg holder det som regel så simpelt som muligt, men til enhver tid, er det nemt at slå en købe remoulade!

      Lav en Mayonnaise, tilsæt 1 tsk Karry, syltede Drueagurker (Brug et rivejern) og 1 tsk Dijon Sennep, mere behøver du faktisk ikke 🙂 Hvis du til gengæld vil gøre det ekstra interessant, så tilføj 1 tsk Estragon 🙂

      Svar
      • Claus Agerskov

        februar 01, 2024 at 7:39 pm

        er det værd at komme blomkål i?

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Billede med nikujaga.

Nikujaga - opskrift på en populær japansk gryderet

Billede med havkat.

Havkat - fakta og anvendelse af koteletfisk

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer og gem dine favoritter - bliv medlem af Madens Verden nu
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required