Remoulade kan laves på mange måder, og her er min bedste opskrift. Lavet af hjemmelavet mayonnaise, kapers og syltede agurker.
Remoulade: Dette er min favorit opskrift på remoulade, og jeg håber du kan lide den. Bedøm den gerne på en skala fra 1-5 stjerner længere nede, og del gerne din egen remouladeopskrift i kommentarfeltet. På forhånd tak.
Remoulade klæder enhver fiskefilet eller smørrebrød med roastbeef og stegte løg.
Ja, man kan jo næsten ikke spise fiskefilet uden en god klat remoulade til.
Og den er meget nem at lave selv. Her jeg lavet den på en bund af hjemmelavet mayonnaise, så du kan lave det hele helt fra bunden.
Gurkemeje og karry
Jeg har tilsat en smule gurkemeje i denne opskrift, og det er for at få lidt mere farve i remouladen.
Om du vil bruge karry eller alle andre ingredienser er op til dig, for remoulade kan laves i mange varianter.
Remoulade med blomkål
Du kan også anvende fintreven blomkål, hvidkål eller spidskål.
Og gulerødder er også gode i remouladen, så prøv dig bare frem.
Her er dog hvordan jeg foretrækker den.
Opskrift på hjemmelavet remoulade
Ingredienser
- 1 portion mayonnaise se opskrift på hjemmelavet mayonnaise her
- 1 spiseskefuld syltede løg fra glas, finthakkede
- 1 spiseskefuld kapers som du også hakker helt fint
- 2 spiseskefulde syltede agurker der ligeledes hakkes fint
Smag remouladen til med
- Lidt citronsaft
- Lidt karry
- Lidt gurkemeje giver remouladen en flottere farve
Sådan gør du
- Start med at lave en grundportion mayonnaise - se opskriften i linket længere oppe.
- Hak syltede løg, kapers og syltede agurker fint, så du ikke har store klumper i remouladen. det er ikke så lækkert at få store stykker fyld i munden.
- Rør det sammen med den hjemmelavede mayonnaise.
- Smag din remoulade til med lidt karry og citronsaft, indtil du har den smag, der passer dig bedst.
- Rør også gerne lidt gurkemeje i, så du opnår en flot, gul farve.
- Så er remouladen klar til servering.
Næringsindhold
Holdbarhed
Hvis ikke du bruger det hele med det samme, så stil resten i køleskabet.
Her kan den holde sig i et par dage, og den er jo blandt andet fremragende ovenpå en lun fiskefilet.
Se også mine opskrifter på:
Bo Andersen
Hej, Jeg har boet i USA siden 1989. Jeg bringer som regel dansk køberemoulade over, men nu kan vi jo ikke rejse. Jeg har prøvet mange upskrifter, men jeg har aldrig fundet en, som kommer tæt på smagen af køberemoulade. Gør din det, eller hvad er dine-Jeres tanker? På forhånd tak. Hilsen Bo
Holger Rørby Madsen
Hej Bo
Tak for din besked, det var da ikke rart at undvære remoulade 🙂
Jeg ved ikke om den ligner køberemoulade, for det har jeg sådan set ikke forsøgt at efterligne.
Men jeg har lavet en remoulade, som jeg synes den skal smage.
Og den håber jeg du kan lide 🙂
De bedste hilsner
Holger
Ole
Jeg holder det som regel så simpelt som muligt, men til enhver tid, er det nemt at slå en købe remoulade!
Lav en Mayonnaise, tilsæt 1 tsk Karry, syltede Drueagurker (Brug et rivejern) og 1 tsk Dijon Sennep, mere behøver du faktisk ikke 🙂 Hvis du til gengæld vil gøre det ekstra interessant, så tilføj 1 tsk Estragon 🙂
Johnny Paulick
Jeg har nu prøvet at lave Remulade... Da jeg som barn hentede hjemmerørt remolade fra en fiskeforretning omkring Istegade i københavn... Har ikke fået tilsvarende siden.. Men det var en skuffelse.. 🙁 Og den smagte ikke engang i nærheden af den Remulade man kan købe.. ( Gråsten ) .. Og har undersøgt forskellige opskrifter, det er jo stort set det samme man kommer i dem.. ( brugte en købe mayonæse )