Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Pasta med salsiccia

Pasta med salsiccia (en smagfuld klassiker fra Italien)

billede til pasta med salsiccia
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
16
DELINGER
Facebook16PinterestSMSEmailMessenger
Indhold
  • Pasta med salsiccia
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på pasta med salsiccia
  • Servering
  • Kommentarer

Pasta med salsiccia

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Få den nemme opskrift på pasta med salsiccia og squash. En klassisk ret fra det italienske køkken med salsiccia pølser, tomat og pasta.
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 400 g pasta (efter eget valg, koges al dente)
  • olivenolie
  • 300 g salsiccia (kødet tages ud af skindet og deles i mindre stykker)
  • 4 fed hvidløg (knust og hakket)
  • 1 squash (medium, i mindre tern)
  • 2 dåser cherrytomater (eller hakkede tomater)
  • 2 spsk tomatkoncentrat
  • 1 tsk oregano (tørret)
  • citronsaft (friskpresset)
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 håndfuld basilikum (blade)

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Start med at koge 400 gram pasta i saltet vand. Pastaen skal kun netop koges al dente, altså med bid. Hæld pastavandet fra men gem lidt til retten!
  2. Kom en god sjat olivenolie i stor sauterpande eller lignende, og steg 300 gram salsiccia i ca. 3 minutter ved en god varme. Kødet tages ud af skindet og deles i mindre stykker inden stegning.
    salsiccia steges på panden
  3. Tilsæt 4 fed hviløg og 1 squash i tern og lad det stege med et minuts tid. Tilsæt om nødvendigt lidt mere olie.
  4. Kom så 2 dåser cherrytomater ved sammen med 2 spiseskefulde tomatkoncentrat og 1 teskefuld oregano.
  5. Lad det stege et par minutter, og vend så den kogte pasta i. Tilsæt pastavand indtil den rigtige konsistens opnås.
  6. Smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber. Der skal dog ikke meget salt til, da både salsiccia og pastavandet er saltet, men smag dig frem.
  7. Umiddelbart inden servering vendes 1 håndfuld basilikum i retten.

Næringsindhold

Kalorier570kcalKulhydrater60gProtein24gFedt26gMættet fedt7gFlerumættet fedt4gEnkelumættet fedt12gTransfedt0.2gKolesterol127mgNatrium1153mgKalium603mgKostfibre1gSukker2gVitamin A360IUVitamin C15mgCalcium48mgJern5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Opskrift på pasta med salsiccia

Pasta med salsiccia er en klassiker fra Italien, og her får du en skøn pastaret med masser af smag.

Jeg har tilsæt lidt squash, men ellers består retten mest af pasta, salsiccia og tomater. Utrolig nem at lave.

De tykke italienske salsiccia pølser kan efterhånden købes mange steder, og her tager du kødet ud af skindet inden brug, og det er også nemt.

Jeg har brugt pastarør i opskriften, men du kan også bruge pastapenne, spaghetti eller hvad du synes. Retten er beregnet til 4 personer.

Se også de populære opskrifter på:

  • Salsiccia ragù
  • Italienske frikadeller
  • Italienske kødboller i ovn
  • Pasta med kødsovs

Servering

Pasta med salsiccia serveres straks, og gerne i godt selskab med en tomatsalat og et stykke focaccia. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Jonna Lie skriver

    november 13, 2024 at 4:20 pm

    Dejlige lette opskrifter lige til at gå til. Tak

    Svar
  2. Holger Rørby Madsen skriver

    oktober 09, 2024 at 9:07 am

    Tak fordi du bruger opskriften og skriv gerne din mening om den her.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af teriyaki laks.
    Teriyaki laks (nem laks med teriyaki og sesam)
  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required