• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Forretter

Nytårsforret - 10 bud på lækre forretter

Nytårsforret med skinke osv

Opdateret:  26. december 2024 - Udgivet:  26. december 2024

Del gerne:
91
SHARES
FacebookMessenger91PinterestEmailSMS

Indhold

  1. Nytårsforret: Her er 10 forskellige opskrifter på skønne forretter til årets sidste aften. Opskrifterne passer perfekt til en nytårsaften.
  2. Cremet hummerbisque
  3. Lakseroulade med rejer
  4. Røget laks med kvark og æble
  5. Røget laks på rugbrødschips med avocado
  6. Hurtig og nem forret med melon
  7. Rejecocktail med mango og avocado
  8. Fine blinis på 3 måder
  9. Bresaola med rucola, parmesan og trøffelolie
  10. Bruschetta med tomater
  11. Filodejskurve med kylling

Nytårsforret: Her er 10 forskellige opskrifter på skønne forretter til årets sidste aften. Opskrifterne passer perfekt til en nytårsaften.

De fleste begynder årets sidste aften med en nytårsforret. Det er festligt at starte middagen med en let forret, som ikke ligger for tungt i maven, før man går videre med resten af menuen.

Her får du 10 forskellige opskrifter på de lækreste forretter, hvad enten det er skaldyr, fisk eller suppe.

Du kan både lave en super nem nytårsforret som carpaccio eller en mere tidskrævende men uhyre lækker hummerbisque.

Hvad du end beslutter, ønsker vi dig en rigtig god nytårsaften.

Cremet hummerbisque

Hummerbisque er egentlig en finere betegnelse for hummersuppe. Her har du nytårsforret, som er let, lækker og cremet.

Du kan servere den i en skål eller i små glas alt efter smag.

hummerbisque opskrift

Hummerbisque

Lakseroulade med rejer

Her er en forret, som virkelig gør glæde. Røget laks rulles ind i en spinatæggebund sammen med flødeost.

Skær den i flotte skiver og portionsanret skiverne med et lille kuvertbrød og noget grønt.

lakseroulade

Lakseroulade

Røget laks med kvark og æble

Røget laks med kvark og æble er en skøn forret, der ikke tager mange minutter at lave.

Her laver du først de sprøde rugbrødschips, og imens røres den vidunderlige kvarkcreme sammen med æble, der tilfører både syre og sødme.

billederesultat for røget laks med kvark

Røget laks med kvark og æble på rugbrødschips

Røget laks på rugbrødschips med avocado

Hvis du gerne vil blive i genren, kan du også prøve de her lækre rugbrødschips med røget laks og avocadocreme.

billederesultat for forret med røget laks

Forret med røget laks på rugbrødschips med avocado

Hurtig og nem forret med melon

Her er opskriften til dig, der ikke har tid eller lyst til at stå længe i køkkenet nytårsaftensdag. Eller måske foretrækker du at brug mere tid på hovedretten end forretten.

Uanset hvad, så er denne klassiker med melon og en god skinke en let anretning, som ikke mætter for meget.

billederesultat for nem forret

Nem forret med parmaskinke, melon og rucola

Rejecocktail med mango og avocado

Rejecocktail var en favorit i 1980'erne. Opskriften her er med en hilsen til mere fjerne himmelstrøg, da der både er mangofrugt og avocado i cocktailen.

I opskriften får du også den originale Thousand Island-opskrift.

Rejecocktail med mango

Rejecocktail med hjemmelavet Thousand Island

Fine blinis på 3 måder

Det ser så festligt ud med blinis, creme fraiche og caviar. Men der er også andet fyld, du kan komme på de små blinis. Find inspiration til tre forskellige blinis her.

Blinis

Blinis på tre måder - den nemme og lækre forret

Bresaola med rucola, parmesan og trøffelolie

Bresaola er saltet og lufttørret oksefilet, som serveres i tynde skiver som forret.

Virkelig lækkert med rucola, parmesan og trøffelolie.

billederesultat for bresaola med rucola

Bresaola med rucola, parmesan og trøffelolie

Bruschetta med tomater

Vi bliver i det italienske med en helt klassisk bruschetta med masser af friske tomater og mozzarella.

italiensk bruschetta med tomat

Bruschetta med tomat

Filodejskurve med kylling

Hvis du ikke er så meget til fisk og skaldyr, så er de her filodejskurve med kylling en lækker og flot forret nytårsaften.

De laves med knoldselleri, persillerødder og hvide asparges.

billederesultat for nemme filokurve med kylling

Nemme filokurve med kylling og grøntsager

Find flere opskrifter til nytår her:

  • Nytårssnacks
  • Nytårsmenu 2023 - opskrifter til nytårsaften
  • Nytårsdesserter 2023 - 14 opskrifter på festlige desserter
Om Katrine
Katrine
Katrine Rørby Madsen

Katrine laver hver uge ugens aktuelle madplan på Madens Verden, og hun sørger blandt andet også for, at du får inspiration til din madlavning på de sociale medier.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med stegt hornfisk.

Stegt hornfisk i ovn, på pande eller grill

Uge21-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 21: 20 vinkøb til en fest på budget

bilelde med dansk mad krebinetter

Dansk mad: Opskrifter på mad fra det danske køkken

Billede til rødtunge med svampestuvning.

Rødtunge med svampestuvning og ristede kartofler

Ugens madplan uge 21

Ugens madplan uge 21 med skøn aftensmad til hele ugen

Billede med kyllingegyros.

Nem kyllingegyros med bulgur og spidskål

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
Som medlem slipper du for reklamer, og du kan gemme og printe opskrifter. Så vær med nu i Danmarks store fællesskab om mad. På forhånd tak.
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her