Her får du en opskrift på nem forret med parmaskinke, melon og rucola. En forret, der er god til Nytårsaften og andre festlige lejligheder.
Er du på jagt efter en nem forret, så prøv lige denne, der ikke tager mange minutter at lave.
Det er en lækker forret med parmaskinke, melon og rucola, hvilket jo er en klassisk kombination fra det italienske køkken.
Brug den nemme forret til Nytårsaften, en lun sommeraften - eller andre særlige og festlige lejligheder. Det er nemlig en forret, som alle vil kunne lide.
I forhold til melon, så kan du bruge hvad du synes. Jeg foretrækker en galia eller honningmelon - men det er op til dig.
Opskrift på en nem forret
Nem forret med parmaskinke, melon og rucola
Ingredienser
- 30 gram pinjekerner - ristet let på en pande
- 50 gram rucola
- 1 melon - i små tern
- 8 skiver parmaskinke
- balsamico
- olivenolie
Sådan gør du
- Start med at riste pinjerkerne på en varm pande. Pas på de ikke bliver for mørke/svedne. Stil til side.
- Find et pænt fad eller to frem. Sådan en nem forret til fire personer kan anrettes på et større fad - eller to mindre fade. Det er op til dig.
- Fordel lidt rucola i bunden af hvert fad, og top med skiver af parmaskinke. Jeg plejer at lægge hele skiver skinke på, men du kan også dele skinken i mindre stykker.
- Top derefter med tern af melon og dryp med lidt balsamico og en god olivenolie. Har du en trøffelolie, jamen så er den endnu bedre.
- Fordel evt. lidt mere rucola og drys de ristede pinjekerner på.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Så har du en nem forret, der er klar til servering.
Du kan servere forretten med et godt stykke brød til - evt. min opskrift på hjemmebagt italiensk ciabatta.
Se også disse opskrifter:
Del dine ideer og tanker med os andre her: