Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette

Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette

Billede til mukimame med bulgur.
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
18
SHARES
FacebookMessenger18PinterestEmailSMS

Få min opskrift på mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette. En sund og lækker salat, der er nem at lave som lækkert til tilbehør.

Her får du min opskrift på en vidunderlig salat med mukimame med bulgur, grønne bønner og vinaigrette.

Salaten er mættende, nem at lave og smager virkelig godt - og så er den selvfølgelig sund.

Hvis du undrer dig over hvad mukimame er, så kan jeg fortælle at er de bælgede edamamebønner. Du kan læse mere om mukimame og edamame her.

Se også disse opskrifter:

  • Spinatsalat med edamamebønner
  • Bulgursalat med tomat og agurk
  • Bønnesalat med mozzarella

Opskrift

Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 25 minutter min
Få min opskrift på mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette. En sund og lækker salat, der er nem at lave som lækkert til tilbehør.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Asiatisk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 150 g bulgur (koges som anvist)
  • 150 g edamamebønner (bælgede, altså mukimame)
  • 200 g grønne bønner
  • 1 lille rødløg (finthakket)
  • 50 g tranebær (tørrede)
  • 40 g mandler (hakkede)
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 spsk æbleeddike
  • 1 spsk akaciehonning
  • 2 tsk sennep (efter egen smag)
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Kog bulgur som anvist på pakken. Kogetiderne kan variere en del, så brug vejledningen på pakken, men min erfaring er også, at den ikke altid passer. Så smag dig frem. Bulgur skal ikke overkoges. Hæld vandet fra.
  2. Giv mukimame bønner og grønne bønner et hurtigt opkog i letsaltet vand (ca. 2 minutter), og hæld derefter vandet fra.
  3. Rør olivenolie sammen med æbleeddike , honning, sennep, salt og friskkværnet peber. Smag din vinaigrette godt til.
  4. Vend bulgur sammen med mukimamebønner, de grønne bønner og dressingen i en skål. Fordel den i et pænt fad.
  5. Drys med tørrede tranebær og hakkede mandler.

Næringsindhold

Kalorier406kcalKulhydrater48gProtein12gFedt21gMættet fedt2gFlerumættet fedt3gEnkelumættet fedt14gTransfedt0.003gNatrium620mgKalium561mgKostfibre12gSukker9gVitamin A358IUVitamin C10mgCalcium99mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Servering

Den færdige salat med mukimamebønner, bulgur, grønne bønner og vinaigrette serveres straks.

Brug til den ovnstegt kylling, frikadeller og mange andre klassiske retter. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    april 29, 2025 at 10:27 am

    Tak fordi du bruger opskriften. Kom gerne med din mening om den sunde salat her.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required