• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Tilbehør › Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette

Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette

Billede til mukimame med bulgur.
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
6
SHARES
FacebookMessenger6PinterestEmailSMSSubscribe

Få min opskrift på mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette. En sund og lækker salat, der er nem at lave som lækkert til tilbehør.

Her får du min opskrift på en vidunderlig salat med mukimame med bulgur, grønne bønner og vinaigrette.

Salaten er mættende, nem at lave og smager virkelig godt - og så er den selvfølgelig sund.

Hvis du undrer dig over hvad mukimame er, så kan jeg fortælle at er de bælgede edamamebønner. Du kan læse mere om mukimame og edamame her.

Se også disse opskrifter:

  • Spinatsalat med edamamebønner
  • Bulgursalat med tomat og agurk
  • Bønnesalat med mozzarella

Opskrift

Billede til mukimame med bulgur.
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette

5 fra 1 stemme
Få min opskrift på mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette. En sund og lækker salat, der er nem at lave som lækkert til tilbehør.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Asiatisk
Kalorier: 406
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 150 g bulgur - koges som anvist
  • 150 g edamamebønner - bælgede, altså mukimame
  • 200 g grønne bønner
  • 1 lille rødløg - finthakket
  • 50 g tranebær - tørrede
  • 40 g mandler - hakkede
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 spsk æbleeddike
  • 1 spsk akaciehonning
  • 2 tsk sennep - efter egen smag
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Kog bulgur som anvist på pakken. Kogetiderne kan variere en del, så brug vejledningen på pakken, men min erfaring er også, at den ikke altid passer. Så smag dig frem. Bulgur skal ikke overkoges. Hæld vandet fra.
  2. Giv mukimame bønner og grønne bønner et hurtigt opkog i letsaltet vand (ca. 2 minutter), og hæld derefter vandet fra.
  3. Rør olivenolie sammen med æbleeddike , honning, sennep, salt og friskkværnet peber. Smag din vinaigrette godt til.
  4. Vend bulgur sammen med mukimamebønner, de grønne bønner og dressingen i en skål. Fordel den i et pænt fad.
  5. Drys med tørrede tranebær og hakkede mandler.

Næringsindhold

Kalorier: 406kcalKulhydrater: 48gProtein: 12gFedt: 21gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 3gEnkelumættet fedt: 14gTransfedt: 0.003gNatrium: 620mgKalium: 561mgKostfibre: 12gSukker: 9gVitamin A: 358IUVitamin C: 10mgCalcium: 99mgJern: 3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering

Den færdige salat med mukimamebønner, bulgur, grønne bønner og vinaigrette serveres straks.

Brug til den ovnstegt kylling, frikadeller og mange andre klassiske retter. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen

    april 29, 2025 at 10:27 am

    Tak fordi du bruger opskriften. Kom gerne med din mening om den sunde salat her.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 25

Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter

billede med guf guf kage

Guf guf kage - nem opskrift på bradepandekage med kokos

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.

Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager

Bobler

Ugens vine, uge 24 med bobler og brus til studenter og fester

Uge24-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 24: Ugens bedste vine til sol og studenter!

Billede af lammekoeteletter.

Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin

Forsiden lige nu

jordbærkage med kransekage
Jordbærkage→ Se opskriften
Billede med rabarberbrud.
Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan→ Se opskriften
Hyldeblomstsirup
Hyldeblomstsirup til drinks og desserter→ Se opskriften
Kartoffelavlerens kyllingefad med hele kyllingelår
Kartoffelavlerens kyllingefad med hele kyllingelår→ Se opskriften
Italiensk gris i airfryer
Italiensk gris i airfryer med peberfrugt og hvidløg→ Se opskriften
Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.
Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager→ Se opskriften
Billed resultat for mini pavlova md jordbær
Mini pavlova med jordbær og flødeskum→ Se opskriften
Billede af lammekoeteletter.
Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Sådan ser de færdige kartofler med smeltet smør og persille ud. Og det ligner vaskeægte dansk sommermad, når den er allerbedst. Kartoflerne er perfekte som tilbehør til alt fra frikadeller til stegt rødspætte og stegt flæsk. Foto: Madensverden.dk.
Kartofler med smeltet smør og persille→ Se opskriften
peberfrugtsalat
Italiensk peberfrugtsalat med pinjekerner→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required