Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Aftensmad › Madtærte - nem opskrift på tærte til aftensmad

Madtærte - nem opskrift på tærte til aftensmad

madtærte
Del gerne:
44
SHARES
FacebookMessenger44PinterestEmailSMS

Madtærte med tomater, asparges og rødløg. En nem opskrift på hjemmelavet tærte, der laves helt fra bunden, og madtærten er god til aftensmad eller frokost.

Madtærte er perfekt som aftensmad, og samtidig er tærten altså meget nem at lave.

Her er det en klassisk æggetærte, der pyntes grønne asparges, små tomater på stilk og rødløg i skiver.

Det er ikke kun lækker aftensmad - madtærten er altså også flot at stille på bordet.

Opskriften er beregnet til fire personer som en hovedret.

Bemærk, at mængden passer til en tærteform med en diameter på ca. 24 centimeter.

Ingredienser til madtærte

Denne opskrift på tærtedej

Æggemasse

8 æg
150 gram fløde
1 teske paprika
Salt og friskkværnet peber

Fyld

6-7 grønne asparges
Små tomater - gerne på stilk
1 stort rødløg

Fremgangsmåde

  1. Lav tærtedej som anvist i linket. Det er meget nemt, og tærtedejen lægges i en smurt tærteform, prikkes og stilles på køl. Derfra kan du nu gå videre til næste punkt.
  2. Forbag tærten i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft. Den skal have 15 minutter.
  3. Imens piskes æggemassen sammen af æg, fløde, paprika, salt og friskkværnet peber.
  4. Hæld det i den forbagte tærte, og bag fem minutter mere.
  5. Klargør asparges ved at knække rodstykket af, mens rødløg snittes i tynde skiver. Tomater skylles, og det ser pænest ud, hvis du anvender klaser af små tomater.
  6. Tag forsigtigt tærten ud af ovnen - pas på, da æggemassen stadig er flydende - og pynt med grøntsagerne.
  7. Stil din madtærte tilbage i ovnen, og bag den færdigt i yderligere ca. 25 minutter ved 180 grader varmluft.

Den færdigbagte madtærte er bedst, hvis du lader den stå 20-30 minutter inden udskæring, så den når at sætte sig.

Faktisk er tærten også god kold, og derfor anvendes rester fint til en frokost.

Se også mine opskrifter på:

Porretærte

Bacontærte

Broccolitærte

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.