Min opskrift på lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte, der er meget nem at lave. Perfekt som tilbehør til mange retter.
Lynsyltet squash med grønne bønner er lækkert tilbehør, som du kan servere til mange forskellige retter, hvor de syrlige grøntsager klæder maden.
Brug den gerne til koteletter, flæskesteg og lignende, men det er alsidigt tilbehør, der faktisk er godt mange italienske retter.
Du kan sagtens blot bruge frosne bønner, og mængden af de forskellige ingredienser kan varieres efter smag og behag.
Indhold
- Min opskrift på lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte, der er meget nem at lave. Perfekt som tilbehør til mange retter.
- Lynsyltet squash med grønne bønner og hvidløg
- Ingredienser 1x2x3xVælg
- Fremgangsmåde
- Næringsindhold
- Servering
- Syltede rødløg
- Agurkesalat
- Syltede tranebær - Sådan laver du dem nemt fra bunden
- Syltede rabarber (opskrift på råsyltede rabarber med vanilje)
- Syltede hvidløg med dild
- Syltede valnødder til ost eller dessert
- FAQ
- Kommentarer

Lynsyltet squash med grønne bønner og hvidløg
Ingredienser
- 250 g squash - i grove stænger
- 250 g grønne bønner - nippes
- 3 fed hvidløg - pilles, i skiver
- 10 blade mynte
- 4 spsk olivenolie
- 1 spsk æbleeddike
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Klargør grøntsagerne som beskrevet. Squash plejer jeg at skære ud i skiver på ca. 5 centimeter, hvorefter jeg deler i kvarte.
- Kom squash og grønne bønner i en lille gryde sammen med salt og vand, der netop dækker grøntsagerne. Koges nu i ca. 7 minutter.
- Hæld vandet fra og kom squash og bønner i et lille fad eller skål.
- Tilsæt hvidløg i tynde skiver sammen med mynte, olivenolie og æbleeddike. Krydr også med lidt friskkværnet peber.
- Vend det forsigtigt sammen, så smagsstoferne fordeles. Lad den lynsyltede squash med bønner trække i en time inden servering.
Næringsindhold
Få tilsendt opskriften på mail
Servering
Lynsyltet squash med grønne bønner serveres som sagt tilbehør, men lad grøntsagerne trække mindst en time før servering. Velbekomme.
Flere inspirerende opskrifter:
Syltede rødløg
Agurkesalat
Syltede tranebær - Sådan laver du dem nemt fra bunden
Syltede rabarber (opskrift på råsyltede rabarber med vanilje)
Syltede hvidløg med dild
Syltede valnødder til ost eller dessert
FAQ
ja, du kan sagtens lave de syltede grøntsager dagen før. Opbevares i køleskabet indtil servering.
Hvis du opbevarer de lynsyltede grøntsager på køl, kan de holde sig mindst en uge.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger opskriften - kom gerne med din mening om den her.