Kylling i bouillon er en nem ret, hvor du laver det hele i en gryde. I denne opskrift anvendes kyllingebryst, der koges med lækre grøntsager.
Her får du min nemme opskrift på kylling i bouillon, og det er en sund og nærende hovedret.
Jeg har anvendt kyllingebryst i opskriften, men du kan også bruge kyllingelår. Her er kogetiden så lidt længere.
Der er også parboiled hvedekerner i gryden, og de har en kortere kogetid end lignende typer kerner.
Du kan dog også her bruge andre typer, herunder speltkerner, men kig lige på pakken for at se hvor længe de skal koges.
I det hele taget skal kernerne selvfølgelig ikke være rå, men de må også gerne have lidt bid.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Ingredienser til kylling i bouillon
400 gram kyllingebryst
1 bundt forårsløg
2 fed hvidløg
200 gram parboiled hvedekerner
1 liter vand
2
Se også mine opskrifter på:
Allan Brygger Andersen
Retten ser meget lækker ud - men hvor kan man købe paraboiled hvedekerner?
Mvh Allan Brygger
Madensverden.dk
Hej Allan
Mange tak. Jeg købte disse parboiled hvedekerner i SuperBrugsen, og de findes i en del supermarkeder.
Du kan også godt bruge almindelige hvedekerner, som så blot koges en smule længere.
De bedste hilsner
Holger