Kalv. Her får du de bedste opskrifter med kalvekød. Klassiske retter som wienerschnitzel, kalvesteg, kalvemørbrad og mange andre lækre kalveopskrifter.
Du får også fakta og nyttig viden om kalvekødet, så du er godt klædt på inden turen i køkkenet.
Hvad er kalvekød?
Kalvekød stammer fra unge kvæg, som typisk er under 8-12 måneder gamle.
Kødet er lyst rosa til lyserødt og har en fin, mild smag sammenlignet med oksekød.
Det er mørt kød, fordi musklerne ikke er så udviklede endnu.
Opbevaring
Frisk kalvekød bør opbevares i køleskab og bruges inden for 1-2 dage.
Kan fryses i 3-6 måneder, afhængigt af udskæring.
Husk god køkkenhygiejne ved håndtering af råt kød.
Opskrifter med kalv
Her får du bedste opskrifter med kalv og kalvekød til aftensmad, og kalvekødet stammer fra kalve, der slagtes inden de bliver 12 måneder.
Kalvekød er som sagt både mildere og lidt finere i konsistensen end oksekød, og ofte kan man sagtens erstatte oksekød med kalv.
De mest populære kalveopskrifter er:










- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- Mulighed for populært nyhedsbrev
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifter
- Bemærk: Ingen bindingsperiode




Comments
No Comments