Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Italiensk gryde med kylling og kartofler på under 30 min.

Italiensk gryde med kylling og kartofler på under 30 min.

italiensk gryde med kylling og kartofler
4.8 fra 20 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
363
SHARES
FacebookMessenger363PinterestEmailSMS

Italiensk gryde er en skøn ret med blandt andet kylling, kartofler og soltørrede tomater.

Gryderetten er rimelig nem at lave, og sammenlagt har du mad på under en halv time.

Men alligevel smager italiensk gryde altså af meget, og den kan godt blive en ny favorit hos dig.

Omkring de soltørrede tomater, så vil jeg anbefale dig at købe soltørrede tomater i olie. Det er bare de bedste. Og de løfter enhver gryderet, ikke kun denne italienske gryde.

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer, og rester anvendes til frokost dagen efter.

Se her hvordan det er med opvarming af mad med persille og spinat.

Opskrift

Italiensk gryde med kylling og kartofler på under 30 min.

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 20 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 25 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
Min opskrift på italiensk gryde med kylling og kartofler. Det er en nem gryderet, der laves som et hovedmåltid med bla. soltørrede tomater.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 500 g kyllingebryst
  • 500 g kartofler (små)
  • 2 rødløg
  • 4 fed hvidløg
  • 6 cocktailtomater
  • 6 soltørrede tomater (i olie)
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk oregano (tørret )
  • 1 bouillonterning
  • 4 dl madlavningsfløde
  • 75 g spinat
  • 1 håndfuld persille
  • 1 citron (lidt citronsaft)
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Kyllingebrystfileter skæres i grove tern og brunes grundigt i lidt olivenolie en varm stegegryde. Læg derefter kyllingekødet til side.
  2. De små kartofler deles i kvarte og steges i gryden indtil de har fået lidt farve og stegeskorpe. Kartoflerne steges i cirka fem minutter, og skal ikke være gennemstegte, da de tilberedes yderligere.
  3. Rødløg hakkes groft og kommes ved sammen med hvidløgsfed i tynde skiver.
  4. Cocktailtomater halveres og kommes ved.
  5. Kom kyllingekødet tilbage i gryden.
  6. Soltørrede tomater strimles og kommes ved sammen med paprika, oregano og madlavningsfløde. Smuldr også en bouillonterning i.
  7. Lad nu retten simre i 10 minutter under låg, hvorefter spinaten vendes i så den falder sammen. Kog yderligere fem minutter under låg.
  8. Hak persille fint og vend den i lige inden servering.
  9. Smag den italienske gryde til med lidt friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier355kcalKulhydrater39gProtein35gFedt7gMættet fedt3gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt2gTransfedt0.01gKolesterol92mgNatrium967mgKalium1546mgKostfibre6gSukker11gVitamin A2250IUVitamin C61mgCalcium204mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Italiensk gryde kan serveres som den er.

Den er dog lækker med en tomatsalat ved siden af, og så vil jeg virkelig anbefale dig at servere et stykke grydebrød til.

Se også mine opskrifter på:

Italiensk kødgryde
En af de opskrifter, som jeg er mest glad for, er denne på italiensk kødgryde med himmelsk sauce. En fantastisk simreret, som du skal prøve.
Se opskriften her
Billede af italiensk kødgryde.
Kyllinge carbonara - pasta carbonara med kylling
Her får du en opskrift på kyllinge carbonara. En nem portion pasta carbonara med kylling efter italiensk inspiration. God som aftensmad.
Se opskriften her
kyllinge carbonara
Kylling med tilbehør - lækker weekendmad
Få en lækker opskrift på kylling med tilbehør fra det italienske køkken. En god hverdagsret, hvor kylling og grøntsager steges i et fad.
Se opskriften her
billederesultat for kylling med tilbehør fra det italienske køkken
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Merve skriver

    november 14, 2021 at 6:51 pm

    Nøj den smagte overraskende godt! Den skal jeg helt sikkert lave igen. 😍👌🏼

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      november 16, 2021 at 12:01 pm

      Hej Merve
      Dejligt at høre - ja, den smager ret godt 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  2. Gitte Bech skriver

    februar 16, 2021 at 5:54 pm

    Hej. Skal prøve denne ret italiensk med kylling og kartofler 😀 skal kartoflerne være rå eller kogte?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      februar 18, 2021 at 5:24 am

      Hej Gitte
      De skal blot steges ca. 5 minutter i første omgang, hvorefter de steges færdige i gryden. Jeg har præciseret opskriften.
      Tak for hjælpen 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required