• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Tilbehør › Honningbagte gulerødder

Honningbagte gulerødder

billede med honningbagte gulerødder i fad
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
8.5k
SHARES
FacebookMessenger8.5kPinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  26. november 2019 - Udgivet:  5. januar 2017

Nem opskrift på honningbagte gulerødder, der bages i ovnen ved 175 grader. Gulerødderne vendes med akacie honning og oregano.

Honningbagte gulerødder er en nem og lækker måde at tilberede gulerødder på, og jeg er sikker på, at du bliver glad for denne opskrift.

Bagetiden er cirka 25 minutter, så gulerødderne er også ret hurtige at lave.

Opskriften er beregnet som tilbehør til fire personer.

Se også de her opskrifter:

  • Gulerødder med bacon og honning
  • Bagte rodfrugter i ovn med honning og timian
  • Grillet svinefilet med honningstegte grøntsager

Opskrift på honningbagte gulerødder

billede med honningbagte gulerødder i fad
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Honningbagte gulerødder

5 fra 1 stemme
Nem opskrift på honningbagte gulerødder, der bages i ovnen ved 175 grader. Gulerødderne vendes med akacie honning og oregano.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Kalorier: 89
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 500 g gulerødder
  • 2 spsk akaciehonning
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk citronsaft - friskpresset
  • 2 tsk oregano - tørret
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Vask gulerødderne, men skræl dem ikke. Du mister mange vitaminer ved at skrælle gulerødder, så det skal man kun gøre, hvis de er rigtig beskidte på ydersiden.
  2. Del gulerødderne i mindre stykker, som du igen deler i halve. Eller anvend en pose snack gulerødder, som jeg har gjort i denne opskrift.
  3. Fordel gulerødderne i et ildfast fad, og vend dem med akacie honning, olivenolie, friskpresset citronsaft, tørret oregano og lidt salt og friskkværnet peber.
  4. Bland det rundt, så smagen fordeler sig på alle gulerødder.
  5. Stil fadet med de honningmarinerede gulerødder ind i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft.
  6. Her skal de nu bages i cirka 25 minutter, så de bliver møre, men stadig har et lille sprødt bid.

Næringsindhold

Kalorier: 89kcalKulhydrater: 21gProtein: 1gFedt: 1gMættet fedt: 0.1gFlerumættet fedt: 0.2gEnkelumættet fedt: 0.4gNatrium: 668mgKalium: 412mgKostfibre: 4gSukker: 15gVitamin A: 20891IUVitamin C: 8mgCalcium: 50mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Jeg bruger gulerødderne som tilbehør til mange forskellige kødretter, og her er det næsten kun fantasien, der sætter en grænse.

Note: du kan i øvrigt på samme måde også lave honningbagte persillerødder eller pastinakker. De smager også fantastisk med denne opskrift.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen

    oktober 19, 2024 at 2:59 pm

    Tak fordi du bruger opskrift og kom gerne med din mening om den her.

    Svar
  2. cecilie ravn

    juni 03, 2019 at 1:12 pm

    Hej Holger
    Er bagetiden den samme hvis man ikke har varmluft?
    Mvh Cecilie

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      juni 03, 2019 at 1:45 pm

      Hej Cecilie
      Yes - det er den - men sæt lige ovnen 15 grader højere. Samme tid 🙂
      Bedste hilsner
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 24

Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter

Billede af wokret med stangbønner.

Wokret med stangbønner og kylling

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Forsiden lige nu

Madplan uge 24
Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter→ Se opskriften
10 retter med få ingredienser
10 retter med få ingredienser→ Se opskriften
billede med flødebollekage
Flødebollekage opskrift med makroner og jordbær→ Se opskriften
salat med paneret kylling
Salat med paneret kylling, ærter og asparges→ Se opskriften
billederesultat for mini grovflutes
Mini grovflutes - opskrift på nemme kuvertbrød→ Se opskriften
billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required