• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Kager › Opskrifter på remonce, kanelremonce og marcipanremonce

Opskrifter på remonce, kanelremonce og marcipanremonce

Billede resultat for remonce og kanelremonce
Der findes flere forskellige opskrifter af remonce, og på billedet ser du en færdig kanelremonce. Den anvendes blandt andet til brunsviger og kanelsnegle. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  29. april 2022 - Udgivet:  26. juni 2018

Del gerne:
261
SHARES
FacebookMessenger261PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Dette er opskrifter på remonce, der bruges til fyld i kager. Her er både opskrifter på almindelig remonce, marcipanremonce og kanelremonce.
  2. Opskrift på remonce
  3. Opskrift på kanelremonce
  4. Opskrift på marcipanremonce
  5. Opskrifter på remonce, kanelremonce og marcipanremonce
  6. Ingredienser
  7. Fremgangsmåde
  8. Næringsindhold
  9. Hindbærremonce
Gå til opskrift

Dette er opskrifter på remonce, der bruges til fyld i kager. Her er både opskrifter på almindelig remonce, marcipanremonce og kanelremonce.

Remonce er uundværlig i mange populære kager som kringle, kanelsnegle, brunsviger og meget andet.

Remoncen laves i flere forskellige udgaver, afhængig af hvad de skal bruges til.

Her får du de tre mest anvendte typer af remonce, og de er jo meget nemme og hurtige at røre sammen.

Opskrift på remonce

200 gram sukker
200 gram blødt smør

Dette er en grundopskrift på en lys remonce, hvor sukker og blødt smør vejes af, hvorefter det røres let sammen.

Nu kan remoncen anvendes som den er, men der kan også tilsættes hakkede mandler eller rosiner.

Opskrift på kanelremonce

200 gram gram blødt smør
2 teskefulde kanel
200 gram brun farin
3 teskefulde kartoffelmel
4 spiseskefulde olie

Sådan laver du kanelremonce

Remonce med kanel kan sagtens laves i en skål, men du kan også anvende en røremaskine, hvor du påsætter kagespartel.

Blødt smør kommes i en skål, og røres sammen med kanel, brun farin, kartoffelmel og olie.

Rør det hurtigt sammen, for hvis du rører for længe, flyder remoncen nemmere ud i ovnen.

Jeg synes mængden af kanel er passende her, men der kan tilsættes en teskefuld mere.

Kanelremonce anvendes blandt andet til brunsviger og kanelsnegle. I øvrigt også i kanelsnurrer.

Se også disse opskrifter:

Borgmestermasse

Hjemmelavet kagecreme

Opskrift på marcipanremonce

Billede resultat for remonce og kanelremonce

Opskrifter på remonce, kanelremonce og marcipanremonce

Dette er opskrifter på remonce, der bruges til fyld i kager. Her er både opskrifter på almindelig remonce, marcipanremonce og kanelremonce.
Bedømmelse
4.9 fra 9 stemmer
RetKager
Arbejdstid: 5 minutter minutter
Samlet tid: 5 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

Marcipan remonce

  • 200 g marcipan - rå
  • 200 g smør - blødt
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Fremgangsmåde

  • Marcipan remonce er nem at lave, og allernemmest hvis du bruger røremaskinen til det.
  • Sæt kagespartlen på maskinen, og kom marcipanen i skålen. Du kan eventuelt skære marcipanen ud i mindre stykker inden.
  • Lad det nu røre indtil alle klumper er væk, og det tager lidt tid.
  • Tilsæt så det bløde smør i grove stykker og ælt videre indtil remoncen er samlet.
  • Så er den klar til brug, og remoncen med marcipan anvendes blandt andet i en kringle.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
597
% Daglig værdi*
Fedt
 
54
g
83
%
Mættet fedt
 
27
g
169
%
Transfedt
 
2
g
Flerumættet fedt
 
4
g
Enkelumættet fedt
 
20
g
Kolesterol
 
108
mg
36
%
Natrium
 
338
mg
15
%
Kalium
 
147
mg
4
%
Kulhydrater
 
25
g
8
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
20
g
22
%
Protein
 
6
g
12
%
Vitamin A
 
1256
IU
25
%
Calcium
 
42
mg
4
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Hindbærremonce

Hindbærremonce er nem at lave, og remoncen er god som fyld i mange slags kager.

Brug en god hindbærmarmelade, for jo bedre kvalitet, jo bedre bliver smagen i den færdigbagte kage.

Ved at tilsætte majsstivelse kan du undgå at remoncen løber for meget ud under bagningen i ovnen.

Her er der anvendt hindbærmarmelade, men på samme måde kan du selvfølgelig også bruge andre typer af marmelade, herunder jordbærmarmelade og så videre.

Opskriften giver blandt andet nok remonce til 12 kærnemælkshorn eller lignende.

Ingredienser til hindbærremonce:

100 gram blødt smør
100 gram hindbærmarmelade
2 spiseskefulde majsstivelse

Sådan laver du hindbærremonce:

  1. Smørret skal være blødt, men ikke smeltet! Og du kan enten blødgøre det ved lav effekt i mikrobølgeovnen, eller lad det stå lidt tid på køkkenbordet.
  2. Kom det bløde smør i en skål sammen med hindbærmarmelade, og rør det godt sammen med majsstivelse (Maizena).
  3. Så er hindbærremoncen klar til brug.

Den færdige remonce anvendes straks.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Billede med nikujaga.

Nikujaga - opskrift på en populær japansk gryderet

Billede med havkat.

Havkat - fakta og anvendelse af koteletfisk

Billede med champagne.

Champagne - hvad er det? Og hvad er forskellen?

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer og gem dine favoritter - bliv medlem af Madens Verden nu
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required