Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Sous vide › Gulerødder sous vide

Gulerødder sous vide (den perfekte opskrift til sousvide)

billederesultat for gulerødder sous vide
4.9 fra 8 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
509
SHARES
FacebookMessenger509PinterestEmailSMS
Indhold
  • Gulerødder sous vide
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på gulerødder sous vide
  • Tips
  • FAQ
  • Kommentarer

Gulerødder sous vide

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.9 fra 8 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 1 time t 30 minutter min
Samlet tid: 1 time t 40 minutter min
Med denne opskrift på gulerødder sous vide får du perfekte gulerødder. Se den præcise temperatur og tid, hvor gulerødderne beholder smag og bliver møre.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 8-10 gulerødder afhængig af størrelse
  • 3 skiver smør
  • salt
  • 2-3 kviste timian

Fremgangsmåde

  1. Gulerødder vaskes grundigt, men undlad at skrælle dem. Medmindre de meget beskidte. Der sidder nemlig mange vitaminer lige under overfladen, så derfor er en gulerod med skræl at foretrække.
  2. Læg gulerødderne i vakuumpose til sousvide.
  3. Fordel tre skiver smør på gulerødder, og krydr dem også med lidt salt. Læg også et par kviste frisk timian ved. Timian kan dog undværes hvis ikke du har.
  4. Vakuumer posen så den er helt tæt.
  5. Varm din sous vide op til 84 grader. Det er nemlig den perfekte temperatur til gulerødder lavet som sousvide.
  6. Når vandet er varmet op, kommes gulerødder ned i vandet, og gulerødderne skal selvfølgelig være dækket af vandet.
  7. Giv dem nu halvanden time (90 minutter) i sousvide.
  8. Klip posen op og nyd verdens bedste gulerødder!

Næringsindhold

Kalorier122kcalKulhydrater12gProtein1gFedt8gMættet fedt5gFlerumættet fedt0.4gEnkelumættet fedt2gTransfedt0.3gKolesterol22mgNatrium149mgKalium396mgKostfibre3gSukker6gVitamin A20655IUVitamin C8mgCalcium45mgJern0.5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på gulerødder sous vide

Gulerødder sous vide er verdens bedste gulerødder.

Du kan ikke tilberede gulerødderne bedre, for de beholder dels smagen, men de koger heller ikke ud.

Derfor er resultatet gulerødder der faktisk smager af gulerod, og samtidig sikrer tilberedningen i sousvide, at vitaminer og andre næringsstoffer bliver i gulerødder.

Ved normal kogning koges en del af næringsindholdet ud i vandet, men det sker altså ikke med gulerødder tilberedt i sousvide.

Opskriften er beregnet som tilbehør til fire personer.

Tips

Tilberedningstiden i din sousvide passer ved normal størrelse gulerødder.

Er dine gulerødder små, kan du give dem lidt kortere tid.

Er det meget store gulerødder, er det en fordel at dele dem på langs.

Tænk i øvrigt også over, at gulerødderne ikke er længere end du kan have dem i din sousvide.

Se også mine opskrifter på:

  • Hasselback gulerødder
  • Cremede gulerødder
  • Rosenkål sousvide

FAQ

Kan man lave gulerødder i sousvide?

Det kan du sagtens, og det er en god måde at tilberede dem på. Du beholder nemlig næringsindholdet i gulerødderne.

Hvor længe skal gulerødder have i sous vide?

Du skal beregne cirka en time og 30 minutter, når du laver gulerødder sous vide.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Jesper skriver

    marts 14, 2021 at 11:16 am

    Ja det ser godt ud med gulerødder i sous vide😃

    Svar
  2. Susanne skriver

    marts 14, 2021 at 11:16 am

    Jeg vil også smage🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕

    Svar
  3. Torben skriver

    marts 14, 2021 at 11:15 am

    Det bliver lækkert😄

    Svar
  4. Anita skriver

    marts 14, 2021 at 11:15 am

    🙈Skal vi nu også tilberede vores mad i plastik😏

    Svar
  5. Anita skriver

    marts 14, 2021 at 11:15 am

    Lækkert. Må prøves

    Svar
  6. Louise skriver

    marts 14, 2021 at 11:14 am

    Sous vide. Det er genialt

    Svar

Mere inspiration

  • cote de boeuf sous vide
    Cotes de boeuf sous vide (opskrift på kongernes bøf)
  • porre sous vide
    Porre sous vide med tid og temperatur
  • blomkål sous vide
    Blomkål sous vide med tid og temperatur
  • laks sous vide
    Laks sous vide - guide med tid og temperatur

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required