• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Sous vide › Gulerødder sous vide - den perfekte opskrift til sousvide

Gulerødder sous vide - den perfekte opskrift til sousvide

billederesultat for gulerødder sous vide
4.9 fra 8 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
508
SHARES
FacebookMessenger508PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  20. december 2024 - Udgivet:  1. juli 2019

Indhold

  1. Med denne opskrift på gulerødder sous vide får du perfekte gulerødder. Se den præcise temperatur og tid, hvor gulerødderne beholder smag og bliver møre.
  2. Opskrift på gulerødder sous vide
  3. Gulerødder sous vide - den perfekte opskrift til sousvide
  4. Tips

Med denne opskrift på gulerødder sous vide får du perfekte gulerødder. Se den præcise temperatur og tid, hvor gulerødderne beholder smag og bliver møre.

Gulerødder sous vide er verdens bedste gulerødder.

Du kan ikke tilberede gulerødderne bedre, for de beholder dels smagen, men de koger heller ikke ud.

Derfor er resultatet gulerødder der faktisk smager af gulerod, og samtidig sikrer tilberedningen i sousvide, at vitaminer og andre næringsstoffer bliver i gulerødder.

Ved normal kogning koges en del af næringsindholdet ud i vandet, men det sker altså ikke med gulerødder tilberedt i sousvide.

Opskriften er beregnet som tilbehør til fire personer.

Opskrift på gulerødder sous vide

billederesultat for gulerødder sous vide
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Gulerødder sous vide - den perfekte opskrift til sousvide

4.88 fra 8 stemmer
Med denne opskrift på gulerødder sous vide får du perfekte gulerødder. Se den præcise temperatur og tid, hvor gulerødderne beholder smag og bliver møre.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 1 time t 30 minutter min
Samlet tid 1 time t 40 minutter min
Antal: 4
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Kalorier: 80
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 8-10 gulerødder - afhængig af størrelse
  • 3 skiver smør
  • Lidt salt
  • 2-3 kviste timian

Fremgangsmåde
 

  1. Gulerødder vaskes grundigt, men undlad at skrælle dem. Medmindre de meget beskidte. Der sidder nemlig mange vitaminer lige under overfladen, så derfor er en gulerod med skræl at foretrække.
  2. Læg gulerødderne i vakuumpose til sousvide.
  3. Fordel tre skiver smør på gulerødder, og krydr dem også med lidt salt. Læg også et par kviste frisk timian ved. Timian kan dog undværes hvis ikke du har.
  4. Vakuumer posen så den er helt tæt.
  5. Varm din sous vide op til 84 grader. Det er nemlig den perfekte temperatur til gulerødder lavet som sousvide.
  6. Når vandet er varmet op, kommes gulerødder ned i vandet, og gulerødderne skal selvfølgelig være dækket af vandet.
  7. Giv dem nu halvanden time (90 minutter) i sousvide.
  8. Klip posen op og nyd verdens bedste gulerødder!

Næringsindhold

Kalorier: 80kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Tilberedningstiden i din sousvide passer ved normal størrelse gulerødder.

Er dine gulerødder små, kan du give dem lidt kortere tid.

Er det meget store gulerødder, er det en fordel at dele dem på langs.

Tænk i øvrigt også over, at gulerødderne ikke er længere end du kan have dem i din sousvide.

Se også mine opskrifter på:

Hasselback gulerødder

Cremede gulerødder

Rosenkål sousvide

Spørgsmål og svar

Kan man lave gulerødder i sousvide?

Det kan du sagtens, og det er en god måde at tilberede dem på. Du beholder nemlig næringsindholdet i gulerødderne.

Hvor længe skal gulerødder have i sous vide?

Du skal beregne cirka en time og 30 minutter, når du laver gulerødder sous vide.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Jesper

    marts 14, 2021 at 11:16 am

    Ja det ser godt ud med gulerødder i sous vide😃

    Svar
  2. Susanne

    marts 14, 2021 at 11:16 am

    Jeg vil også smage🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕

    Svar
  3. Torben

    marts 14, 2021 at 11:15 am

    Det bliver lækkert😄

    Svar
  4. Anita

    marts 14, 2021 at 11:15 am

    🙈Skal vi nu også tilberede vores mad i plastik😏

    Svar
  5. Anita

    marts 14, 2021 at 11:15 am

    Lækkert. Må prøves

    Svar
  6. Louise

    marts 14, 2021 at 11:14 am

    Sous vide. Det er genialt

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required