Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Gryderet med ribeye

Gryderet med ribeye og pasta

Billede af gryderet med ribeye og pasta.
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
FacebookMessengerPinterestEmailSMS
Indhold
  • Gryderet med ribeye og pasta
  • Opskrift på gryderet med ribeye og pasta
  • Servering
  • FAQ
  • Kommentarer

Gryderet med ribeye og pasta

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 1 time t
Samlet tid 1 time t 30 minutter min
Få min opskrift på gryderet med ribeye og pasta. En lækker gryderet med italiensk inspiration, og den er god til både hverdag og gæster.
Antal 4 personer
Ret Aftensmad
Køkken Dansk

Ingredienser

  • 500 g ribeye i mindre tern
  • 1 løg hakket
  • 4 fed hvidløg hakket
  • 150 g bladselleri i 2 cm. tykke skiver
  • 1 rød peberfrugt i 2 cm. store tern
  • 300 g tomater friske, delt i mindre stykker
  • 2,5 dl bouillon evt. 2,5 vand og 1 terning
  • 2 tsk oregano tørret
  • 200 g pasta casareccia, penne eller lignende
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 spsk majsstivelse udrørt i lidt koldt vand
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde

  1. Start med at klargøre alle ingredienser som beskrevet. Ribeye skæres ud i passende tern på ca. 2 gange 2 centimeter.
  2. Brun kødet i lidt olivenolie i en gryde ved høj varme. Kødet skal netop have en god stegeskorpe, og ikke mere end det.
  3. Tilsæt løg og hvidløg, og lad det stege et minuts tid mere.
  4. Kom bladselleri i sammen med peberfrugt og tomater. Vend rundt og tilsæt også bouillon sammen med oregano.
  5. Læg låg på og skru ned for varmen, så retten nu simrer ved svag varme i en times tid.
  6. Pasta koges al dente. Keg bruger typen casereccia, men pastaskruer, penne eller rør kan også anvendes.
  7. Når kød og grøntsager har kogt en time, jævnes den med lidt majsstivelse, der er udrørt i koldt vand. Jævnes til ønskes tykkelse. Smag til med friskpresset citronsaft, salt og peber.
  8. Vend pastaen i gryderetten, og så er den klar til servering.

Næringsindhold

Kalorier460kcalKulhydrater40gProtein33gFedt20gMættet fedt8gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt9gKolesterol113mgNatrium867mgKalium865mgKostfibre4gSukker6gVitamin A1791IUVitamin C67mgCalcium76mgJern5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på gryderet med ribeye og pasta

Kan man lave en gryderet med ribeye? Ja da, og det er derfor jeg har udviklet denne opskrift, hvor du får nem mad med masser af smag.

Typisk steger man selvfølgelig ribeye som bøffer, men kødet er utrolig godt at anvende i en gryderet.

Her har jeg lavet opskriften med inspiration fra det italienske køkken, og derfor er der blandt andet bladselleri, tomat og pasta i den. Og samtidig har jeg forsøgt ikke at bruge for mange forskellige ingredienser.

Brug retten som luksus hverdagsmad - eller server den for dine gæster ved mere festlige og hyggelige lejligheder. Retten kan nemlig bruges til begge dele. God fornøjelse.

Se flere opskrifter:

  • italiensk gullasch med pasta
  • Pasta med kødsovs (nem opskrift på spaghetti bolognese)
  • Nikujaga - opskrift på en populær japansk gryderet
  • Ragout (opskrift på lækker italiensk gryderet med oksekød)

Servering

Den færdige gryderet med ribeye og pasta serveres straks. Retten behøver ikke yderligere tilbehør, men et godt stykke ciabattabrød passer godt til.

FAQ

Kan man fryse gryderet med ribeye og pasta?

Ja, rester af gryderetten kan sagtens fryses ned til senere brug. Varmes gerne op i gryde, hvor du med fordel kan tilsætte lidt mere væske i form af bouillon eller vand.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    oktober 05, 2025 at 12:25 pm

    Tak fordi du bruger min opskrift. Jeg bliver glad for at høre din mening om den her.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required