Nem og lækker opskrift på grillede pølser med kartoffelvinaigrette. Her får du skøn sommermad, der kan laves i en fart.
Grillede pølser med kartoffelvinaigrette er skøn sommermad, der samtidig er nem at lave.
Pølserne grilles ved direkte og lav varme, og her foretrækker jeg de sønderjyske kålpølser, som jeg synes er rigtig gode på grillen. Men du kan også blot anvende almindelige grillpølser eller hvad du synes. Nydes med en sød fransk sennep og ketchup.
Brug gerne små kartofler til din kartoffelvinaigrette, og husk at koge dem i god tid, så de kan nå at blive kolde. De kan dog godt serveres lune, hvis du er ude i sidste øjeblik med maden. Opskriften er beregnet til fire personer.
Se også disse opskrifter:
Sådan undgår du at en grillpølse sprækker
Vinaigrette - klassisk fransk dressing
Opskrift på grillede pølser med kartoffelvinaigrette
Grillede pølser med kartoffelvinaigrette
Ingredienser
- 600 g kartofler - små
- 3 spsk rapsolie
- 1 spsk sennep
- 1 spsk honning
- 1 spsk eddike
- salt og friskkværnet peber
- 6 forårsløg - i skiver
- 10 radiser - i skiver
- 1 håndfuld dild
- 4 pølser - evt. kålpølser
Fremgangsmåde
- Kartofler koges møre i saltet vand og køles helt af.
- Rapsolie røres sammen med sennep, honning og eddike. Smages til med salt og peber. Eventuelt også med lidt mere sennep og honning, så du rammer den rigtige smag.
- Vend de kolde kartofler sammen med forårsløg, radiser og dressingen.
- Anrettes i et pænt fad og pyntes med dildkviste.
- Grill pølserne ved direkte varme, men ikke for høj varme, da pølserne så hurtigt sprækker. Her har jeg grillet kålpølser, men almindelige grillpølser eller andre kan selvfølgelig også anvendes.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Servering
De grillede pølser med kartoffelvinaigrette serveres straks, gerne sammen med hjemmebagte flutes og en lækker sommersalat. Velbekomme.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger opskriften. Kom gerne med din mening om den her.