• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Airfryer › Frikadeller i airfryer - nem og lækker opskrift

Frikadeller i airfryer - nem og lækker opskrift

frikadeller i Airfryer
4.8 fra 19 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
537
SHARES
FacebookMessenger537PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  15. september 2024 - Udgivet:  1. maj 2023

Indhold

  1. Min opskrift på frikadeller i airfryer. En nem fremgangsmåde på stegte frikadunser, der steges direkte på risten i 15 minutter i airfryeren.
  2. Før du går i gang
  3. Opskrift på frikadeller i airfryer
  4. Nemme frikadeller i airfryer
  5. Tips

Min opskrift på frikadeller i airfryer. En nem fremgangsmåde på stegte frikadunser, der steges direkte på risten i 15 minutter i airfryeren.

Frikadeller i airfryer er nærmest en grundopskrift til din airfryer, hvor du slipper for stegeos og fedtstænk i dit køkken.

I stedet steges frikadellerne nemt i airfryeren, og det tager ca. 15 minutter. Afhængig af model kan stegetiden variere lidt. Se også hvordan du laver de klassiske slagter frikadeller.

Før du går i gang

  • Jeg laver gerne frikadellefarsen med danskvand, men du kan også bruge mælk.
  • Og du får flottere stegeskorpe, hvis du sprøjter frikadellerne med lidt Lurpak spray, alm. oliespray eller blot pensler dem med smeltet smør.

Du får ca. 12 lækre og airfryer-stegte frikadunser af denne opskrift.

Se også disse opskrifter:

  • Helstegt mørbrad i airfryer
  • Italienske frikadeller
  • Hakkebøffer i airfryer

Opskrift på frikadeller i airfryer

frikadeller i Airfryer
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Nemme frikadeller i airfryer

4.79 fra 19 stemmer
Min opskrift på frikadeller i airfryer. En nem fremgangsmåde på stegte frikadunser, der steges direkte på risten i 15 minutter i airfryeren.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 12 stk.
Ret: Airfryer
Køkken: Dansk
Kalorier: 69
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 400 g hakket svin og kalv
  • 5 g salt
  • 2 tsk løgpulver - eller et finthakket løg
  • 3 spsk rasp
  • 2 spsk hvedemel
  • 1 æg
  • 2 dl danskvand - ca. mængde
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Til frikadeller i airfryer starter du med, at røre det hakkede kød med salt. Så bindes væsken bedre i kødet.
  2. Derefter tilsættes de øvrige ingredienser, men hold lidt af danskvandet tilbage. Rør farsen grundigt, og tilsæt danskvand indtil farsen er lind, men uden at være for tynd.
  3. Kom lidt vand i et glas, hvor du kan dyppe en spiseske, fordi farsen så ikke hænger fast i skeen.
  4. Form nu ca. 12 frikadeller af farsen, og læg dem på risten i din Airfryer. Der skal ikke anvendes bagepapir eller andet. Luften skal kunne cirkulere rundt. Brug en god spiseskefuld fars til hver, og dyp hver gang skeen i vand.
  5. Du kan evt. sprøjte eller pensle frikadellerne med olie eller smør.
  6. Giv nu frikadellerne 15 minutter ved 180 grader. Tiden passer fint i min Philips XXL Airfryer, men maskinerne kan være forskellige, så måske skal de have nogle minutter mere.

Næringsindhold

Kalorier: 69kcalKulhydrater: 3gProtein: 7gFedt: 3gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 0.3gEnkelumættet fedt: 1gTransfedt: 0.002gKolesterol: 41mgNatrium: 216mgKalium: 120mgKostfibre: 0.2gSukker: 0.2gVitamin A: 20IUVitamin C: 0.1mgCalcium: 14mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Så er der lækre frikadeller i airfryer. Så nemt er det.

Frikadellerne serveres straks sammen tilbehør, og det kan evt. være kogte kartofler, persillesovs og ærter.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. L.H.

    december 09, 2024 at 7:13 pm

    Dejlig velsmagende frikadeller. Nem tilberedning, men den obligatoriske frikadelleos hang efterfølgende tæt i køkkenet, skønt jeg havde airfryeren under den tændte emhætte.

    Svar
  2. Kim Petersen

    juni 02, 2024 at 7:46 pm

    Prøvede at lave frikadeller i airfryer.. 15 min...?? Det holder ikke i min airfryer.. Måtte bruges Ca. 45 minutter og måtte skrue op på 200 gr..?

    Svar
  3. Mikael Skadhauge

    maj 22, 2024 at 7:44 pm

    8g salt er da alt for meget.

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      maj 23, 2024 at 6:03 am

      Hej Mikael
      Tak for det og godt du skriver. Det er simpelthen en tastefejl fra min side - jeg bruger altid 5 gram. Jeg retter lige.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  4. Anna

    maj 07, 2024 at 12:41 pm

    ......glemte at skrive: Mine dunser skulle have ½ time og jeg måtte vende dem undervejs for at få dem brune og sprøde på alle sider. Men så var også perfekte med MUMS smag!
    Kan man forresten stege dem i flere lag?
    Mvh Anna

    Svar
  5. Anna

    maj 06, 2024 at 3:38 pm

    Jeg lader altid farsen hvile nogle timer i køleskabet inden stegning. Det samler den, så den bliver nemmere at stege. Et lille nip revet muskat pifter smagen op! Endelig ikke for meget, da muskat har en ret markant smag.

    Svar
  6. john lindholm Nielsen

    december 20, 2023 at 5:18 pm

    Hej Hr. Holger
    vil bare sige tusind tak for alle de gode og let forstålige opskrifter du giver
    Tak mvh John

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      december 21, 2023 at 3:49 pm

      Hej John
      Hvor er det pænt af dig - med ydmyge tak herfra.
      De bedste hilsner og ønsket om en glædelig jul
      Holger

      Svar
  7. Lis Westerberg

    september 04, 2023 at 4:19 pm

    Skal dunserne vendes?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      september 04, 2023 at 8:12 pm

      Hej Lis
      Det kan man godt, men det er ikke nødvendigt. Jeg gør det ikke, da der kommer fint luft rundt om dem.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  8. Kirsten

    september 02, 2023 at 4:24 pm

    Hej det er fint med ca 15 min til airfry stegte frekadeller- men hvad er temperaturen til de ca 15 min

    Svar
  9. Gurli-Marie Hyllested

    august 15, 2023 at 3:34 pm

    Mine frikadeller blev også gode, men jeg stegte af 500 gr. Fars i to omgange, så jeg tænker det var for stort et elforbrug? Min Airfryer er på 4,5 l.

    Svar
  10. Marianne Larsen

    august 13, 2023 at 5:23 pm

    Fulgte din opskrift til punkt og prikke 👍👍👍 Fik absolut de bedste frikadeller man kan tænke sig 😋😋😋😋 Bedre frikadeller og mindre tid og svinderi på komfuret 😁

    Svar
  11. Vibeke Drachmann

    maj 03, 2023 at 12:20 pm

    Mine frikadeller hang fast i risten. De måtte en tur på panden på den ene side. Næste gang bliver det med bagepapir. Ellers var de super gode. Det er en Phillips xxl.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required