Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Ferskensalat med melon og parmaskinke

Ferskensalat med melon og parmaskinke

Billede resultat for ferskensalat
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
46
SHARES
FacebookMessenger46PinterestEmailSMS

Ferskensalat er en lækker og nem salat, der selvfølgelig laves med fersken. I salaten kommer du også melon, parmaskinke og pinjekerner.

Her er en nem og simpel opskrift på ferskensalat med melon.

Det er en rigtig sommersalat, og salaten passer som tilbehør til blandt andet stegt kylling.

Opskrift på ferskensalat

Opskriften er beregnet til fire personer.

Ferskensalat med melon og parmaskinke

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 10 minutter min
Ferskensalat er en lækker og nem salat, der selvfølgelig laves med fersken. I salaten kommer du også melon, parmaskinke og pinjekerner.
Antal: 4 personer
Ret: Salat
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 75 g salat jeg bruger en napolitana blanding
  • 2 ferskner
  • 0,5 melon gerne galia
  • 50 g pinjekerner
  • 4 skiver parmaskinke
Dressing
  • 5 spsk olivenolie
  • 2 spsk sherryeddike eller anden eddike
  • 1 tsk sukker
  • 1 nip salt

Fremgangsmåde

  1. Napolitana salatblandingen skylles grundigt i koldt vand og slynges tør. Du kan selvfølgelig bruge andre salater, hvis du hellere vil det. Fordeles i en salatskål eller et fad.
  2. Ferskner skæres i mundrette stykker og lægges over salaten.
  3. Galia melon skæres ligeledes ud i mundrette stykker, efter et kernerne er taget ud med en spiseske. Kommes ved salaten.
  4. Dressing røres sammen og hældes over salaten.
  5. Pinjekernerne ristet let på en varm pande, og drysses derefter over.
  6. Parmakinkerne rives i mindre stykker og lægges på til sidst.

Næringsindhold

Kalorier368kcalKulhydrater25gProtein5gFedt30gMættet fedt4gFlerumættet fedt7gEnkelumættet fedt17gTransfedt0.01gKolesterol5mgNatrium103mgKalium593mgKostfibre3gSukker21gVitamin A952IUVitamin C33mgCalcium22mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Napolitana blandingen indeholder blandt andet rucola og andre gode salater, og den er en fin allround salat. Den kan blandt andet købes i Coops butikker.

Kan du ikke finde den, kan du sagtens bruge andre salatblandinger som bund i ferskensalaten.

Salaten kan nu serveres straks som tilbehør. Ferskensalat er blandt andet god til mad fra grillen.

Galia melon kan udskiftes med eksempelvis en honningmelon, og ferskner kan også byttes ud med nektariner. Men jeg synes selvfølgelig, at der skal være ferskner i en ferskensalat.

Prøv også mine populære opskrifter på melonsalat og melon med parmaskinke. Eller den lækre nektarinsalat med avocado.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    juli 06, 2024 at 6:15 am

    Tak fordi du bruger opskriften på ferskensalat. Kom også gerne med din vurdering.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required