• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Du er her: Forside › Sovs og sauce › Estragonsmør - opskrift på lækkert smør med estragon

Estragonsmør - opskrift på lækkert smør med estragon

billederesultat for estragonsmør
4.8 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
56
SHARES
FacebookMessenger56PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 2. marts 2024 - Udgivet: 1. januar 2021

Her får du en nem og hurtig opskrift på hjemmelavet estragonsmør. Det er lækkert smør med estragon, der bla. anvendes til den gode bøf.

Prøv at lave lækkert estragonsmør til din bøf, for det smager altså super godt.

Smørret er meget nemt at lave, og blandes med estragon og citron.

Bruges til bla. en god steak, lækre hakkebøffer eller evt. som fyld i en bagekartoffel. Eller hvor du nu synes estragonsmør passer til.

Opskrift på estragonsmør

billederesultat for estragonsmør
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Estragonsmør - opskrift på lækkert smør med estragon

4.80 fra 5 stemmer
Her får du en nem og hurtig opskrift på hjemmelavet estragonsmør. Det er lækkert smør med estragon, der bla. anvendes til den gode bøf.
Forb. tid 10 minutter min
På køl - mindst 1 time t
Samlet tid 1 time t 10 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Kalorier: 186
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 100 g smør
  • 4 spsk citronsaft - friskpresset
  • 1 håndfuld estragon
  • 1 tsk hvidløgspulver - kan undlades

Fremgangsmåde
 

  1. Skær 100 g smør i mindre stykker og kom det i en skål. Smørret skal være koldt!
  2. Pres 4 spsk citronsaft over smørret.
  3. 1 håndfuld estragon hakkes fint, og du skal bruge ca. 3-4 spiseskefulde estragon til denne portion estragonsmør.
  4. Du kan også tilsætte 1 tsk hvidløgspulver - eller et meget revet fed hvidløg. Hvidløg kan dog også godt undværes.
  5. Ælt estragonsmørret sammen til en ensartet masse.
  6. Tag et stykke madpakkepapir og form smørret til en aflang pølse. Læg den på madpakkepapiret, rul sammen og drej enderne ind, så smørret presses sammen.
  7. Læg rullen med det hjemmelavede estragonsmør på køl indtil brug - dog gerne mindst i en time, så det når at blive fast igen.

Næringsindhold

Kalorier: 186kcalKulhydrater: 2gProtein: 0.4gFedt: 20gMættet fedt: 13gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 5gTransfedt: 1gKolesterol: 54mgNatrium: 162mgKalium: 38mgKostfibre: 0.1gSukker: 0.4gVitamin A: 636IUVitamin C: 6mgCalcium: 10mgJern: 0.1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Det færdige estragonsmør skæres i tynde skiver, og kan bruges på velstegte bøffer, en god hakkebøf eller i bagekartofler, hvor smørret også smager fantastisk godt.

Relaterede opskrifter

Persillesmør

4.9 fra 9 stemmer
Den bedste opskrift på persillesmør. Smør med persille er nem at lave selv, og du kan bruge det til eks. en bøf, fisk, bagte kartofler osv.
Gå til opskrift
billederesultat for persillesmør

Hjemmelavet hvidløgssmør

4.8 fra 25 stemmer
Her er den bedste opskrift på hjemmelavet hvidløgssmør, der laves med smør, hvidløg, persille og citronsaft. En virkelig nem hvidløgssmør.
Gå til opskrift
billederesultat for hvidløgssmør

Bearnaisesmør - verdens bedste kryddersmør opskrift

4.9 fra 15 stemmer
Bearnaisesmør er noget af det allerbedste, som du kan komme på din bøf, og den bedste opskrift på kryddersmør får du her. Med den lækre smag af bearnaise.
Gå til opskrift
billederesultat for bearnaisesmør på skærebræt
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • billede med peberrodscreme peberodsdressing
    Peberrodscreme
  • billede med sauce jus
    Sauce jus
  • billede med pisket smør
    Pisket smør
  • billede med peberrodssauce
    Peberrodssauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af blommemuffins

Blommemuffins (lækre muffins med blommer)

Billede med havregrynsbrød.

Havregrynsbrød (nemt brød med havregryn og havreklid)

Billede med auberginefad.

Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)

Ugens vine, uge 35, 2025

Ugens vine, uge 35, 2025: Frankrig dominerer med 9 topkøb

Billede af millionsalsiccia.

Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)

Ugens madplan uge 35

Ugens madplan uge 35 - her er lækker aftensmad til hele ugen

Forsiden lige nu

Billede af millionsalsiccia.
Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)→ Se opskriften
indisk karryret med kylling
Indisk karryret med kylling, kikærter og spinat→ Se opskriften
billede med chokoladekage
Alletiders mumse chokoladekage (nem opskrift)→ Se opskriften
Billede til mukimame med bulgur.
Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette→ Se opskriften
billede med blomkålspure
Blomkålspure: Cremet og lækker pure med blomkål→ Se opskriften
Karolines søndagsgryde
Karolines søndagsgryde (en nem og klassisk gryderet)→ Se opskriften
billederesultat for bærkage
Bærkage med chokolade og lækker flødecreme→ Se opskriften
billederesultat for koldhævede speltboller
Koldhævede speltboller - hæves i køleskab natten over→ Se opskriften
Billede med æblemos.
Æblemos med vanilje og flødeskum (i små dessertglas)→ Se opskriften
chiagrød med mandelmælk
Chiagrød - opskrift på sund grød med chia og mandelmælk→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required