Her får du en nem og hurtig opskrift på hjemmelavet estragonsmør. Det er lækkert smør med estragon, der bla. anvendes til den gode bøf.
Prøv at lave lækkert estragonsmør til din bøf, for det smager altså super godt.
Smørret er meget nemt at lave, og blandes med estragon og citron.
Bruges til bla. en god steak, lækre hakkebøffer eller evt. som fyld i en bagekartoffel. Eller hvor du nu synes estragonsmør passer til.
Opskrift på estragonsmør
Få tilsendt opskriften på mail
Ingredienser
- 100 gram smør
- 4 spiseskefulde citronsaft - friskpresset
- 1 håndfuld estragon
- 1 teske hvidløgspulver - kan undlades
Sådan gør du
- Skær 100 gram smør i mindre stykker og kom det i en skål. Smørret skal være koldt!
- Pres 4 spiseskefulde citronsaft over smørret.
- 1 håndfuld estragon hakkes fint, og du skal bruge ca. 3-4 spiseskefulde estragon til denne portion estragonsmør.
- Du kan også tilsætte 1 teske hvidløgspulver - eller et meget revet fed hvidløg. Hvidløg kan dog også godt undværes.
- Ælt estragonsmørret sammen til en ensartet masse.
- Tag et stykke madpakkepapir og form smørret til en aflang pølse. Læg den på madpakkepapiret, rul sammen og drej enderne ind, så smørret presses sammen.
- Læg rullen med det hjemmelavede estragonsmør på køl indtil brug - dog gerne mindst i en time, så det når at blive fast igen.
Næringsindhold
Tips
Det færdige estragonsmør skæres i tynde skiver, og kan bruges på velstegte bøffer, en god hakkebøf eller i bagekartofler, hvor smørret også smager fantastisk godt.
Del dine ideer og tanker med os andre her: