Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Cornflakes kylling - sprøde og panerede kyllingenuggets

Cornflakes kylling - sprøde og panerede kyllingenuggets

billederesultat for cornflakes kylling
4.8 fra 18 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
99
DELINGER
Facebook99PinterestSMSEmailMessenger

Cornflakes kylling er lækre stykker kylling paneret i knust cornflakes. Sprøde nuggets i ovn, som er populære hos både børn og voksne.

Indhold
  • Cornflakes kylling er lækre stykker kylling paneret i knust cornflakes. Sprøde nuggets i ovn, som er populære hos både børn og voksne.
  • Opskrift på cornflakes kylling
  • Cornflakes kylling - sprøde og panerede kyllingenuggets
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Tips
  • Kommentarer

Cornflakes kylling er altid et sikkert hit til aftensmad, og det er et måltid som både børn og voksne elsker.

Opskriften er simpel: Stykker af kylling, der marineres i kærnemælk, og derefter paneres i knust cornflakes, inden de bages i ovnen og ender som de sprødeste kyllingenuggets.

Se også: Glaseret kylling med kyllingefilet på pande

Her har jeg beregnet et stykke kyllingebryst pr. person, for det plejer at passe fint. Forslag til tilbehør længere nede.

Opskriften er beregnet til fire personer som hovedret.

Opskrift på cornflakes kylling

Cornflakes kylling - sprøde og panerede kyllingenuggets

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 18 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 1 time t
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 1 time t 30 minutter min
Cornflakes kylling er lækre stykker kylling paneret i knust cornflakes. Sprøde nuggets i ovn, som er populære hos både børn og voksne.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 600 g kyllingebryst
  • 4 dl kærnemælk
  • 2 tsk hvidløgspulver
  • 1 dl hvedemel
  • 2 tsk paprika
  • 2 æg
  • 100 g cornflakes
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Kyllingebrystfileterne soigneres for fedt og snavs. Del derefter hvert stykke kyllingerbryst i 3-4 stykker.
  2. Kommes i en skål, og kærnemælk hældes over så det netop dækker kødet. Vend hvidløgspulver i. Lad det stå en time.
  3. Hæld hvedemel i en dyb tallerken, og vend det med et par teskefulde paprika.
  4. I en anden skål piskes to æg sammen.
  5. I en tredje skål knuses cornflakes i. Brug bare hænderne til det, men sørg for at der ikke er for store stykker cornflakes.
  6. Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
  7. Hæld det meste af kærnemælken fra kyllingestykkerne.
  8. Tag et stykke kylling op, ryst evt. kærnemælk af og dyp i hvedemel.
  9. Dernæst dyppes kyllingstykket i æg og til sidst i knust cornflakes.
  10. Læg på bageplade med bagepapir, og fortsæt på samme måde med de øvrige stykker kylling.
  11. Bag din cornflakes kylling i ovnen i cirka 25-30 minutter - bagetiden afhænger blandt andet hvor store kyllingestykkerne er.

Næringsindhold

Kalorier272kcalKulhydrater18gProtein36gFedt5gMættet fedt1gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt2gTransfedt0.02gKolesterol138mgNatrium876mgKalium639mgKostfibre1gSukker2gVitamin A425IUVitamin C8mgCalcium32mgJern5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Tilbehør til de sprøde nuggets med cornflakes kylling kan eks. være de sprøde græskarfritter.

Prøv også at servere en god spidskålssalat eller bulgursalat til.

Se også: Kylling tikka masala - opskrift på lækker indisk ret

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Kimberly skriver

    september 03, 2023 at 3:44 pm

    Skal man efterlade kylling stykkerne i kærnemælk eller tager men den ud, mens man putter hvidløgspulver og lad den stå i 1 time?

    Svar
  2. Amalie skriver

    august 28, 2023 at 9:03 am

    Kan man bruge andet end kærnemælk? Vores lokale købmand har ikke mere. 😬😬

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      august 28, 2023 at 9:22 am

      Hej Amalie
      Hmmm, det bedste er kærnemælk, og ellers du springe dette step over, og i stedet gå direkte til paneringen. Det bliver stadig godt 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  3. Tina Christensen skriver

    oktober 27, 2020 at 9:22 pm

    Hej
    Hvor mange grader til nuggets når man ikke har varmluft ovn????

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      oktober 28, 2020 at 9:42 am

      Hej Tina
      Så giver du den blot 220 grader - så passer det perfekt 🙂
      God fornøjelse.
      De bedste hilsner
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af teriyaki laks.
    Teriyaki laks (nem laks med teriyaki og sesam)
  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required