• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Chicken wings med blue cheese dressing

Chicken wings med blue cheese dressing

chicken wings med blue cheese dressing
4.7 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
8
SHARES
FacebookMessenger8PinterestEmailSMSSubscribe

En lækker opskrift på hjemmelavede chicken wings med blue cheese dressing. Kyllingevingerne er perfekte som snack fra grillen med dressingen til.

En skøn opskrift på chicken wings, der nydes med en kold blue cheese dressing.

Kyllingevingerne tilberedes på grillen som en lækker snack, og mængden af kyllingevinger er jo afhængig af hvor mange I er - og hvor meget snack der skal til.

Du kan med fordel marinere vingerne et døgns tid - men du kan også springe dette over, og tilberede dem straks på grillen.

Bemærk: Kommer du de frosne kyllingevinger på grillen, er tilberedningstiden 5-10 minutter længere.

Opskrift på chicken wings

chicken wings med blue cheese dressing
newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden

Chicken wings med blue cheese dressing

4.67 fra 3 stemmer
En lækker opskrift på hjemmelavede chicken wings med blue cheese dressing. Kyllingevingerne er perfekte som snack fra grillen med dressingen til.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
På køl 1 time t
Samlet tid 1 time t 30 minutter min
Antal: 4
Ret: Snack
Køkken: Amerikansk
Kalorier: 170
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 pose kyllingevinger
Blue cheese dressing
  • 1 dl creme fraiche
  • 1½ dl mayonnaise
  • 125 g blue cheese - blåskimmel ost
  • ½ tsk sennepspulver
  • ½ tsk hvidløgspulver
Til pensling
  • 20 g smør
  • lidt eddike
  • paprika
  • cayennepeber
  • tabasco efter smag
  • salt

Fremgangsmåde
 

Kyllingevinger
  1. Jeg rørte nogen olivenolie sammen med masser af frisk presset hvidløg, salt og friskkværnet peber - hældte det i en pose og så kyllingevingerne i sammen med. Lagde dem på køl og der har de så lagt i et døgns tid. Du kan selvfølgelig sagtens også bare grille dine chicken wings direkte.
  2. Sæt grillen op til inddirekte stegning og lad den blive rigtig, rigtig godt varm inden vingerne smides på. Så kyllingevingerne bliver sprøde og lækre.
  3. Kyllingevingerne skal grilles cirka 20 minutter - lidt længere, hvis de er frosne. Også her gælder en kernetemperatur på 75 grader, som ved alt andet fjerkræ.
Blue cheese dressing
  1. Det hele røres sammen og stilles koldt, det skal også serveres MEGET koldt, da det er det der skal køle munden ned!
Til pensling
  1. Det hele koges godt sammen. Styrken kan du selv styre med mængden af cayennepeber og tabasco, men de skal helst "bide" lidt i læberne - synes jeg.
  2. Der kan vælges at pensle det på vingerne i den sidste del af stegetiden - eller når vingerne er sprøde og lækre, så vendes de i den kogende blanding til alle vingerne er godt dækkede.

Næringsindhold

Kalorier: 170kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Noter

Chicken wings serveres med det samme med kold blue cheese dressing og bladselleri stængler. Det smager forrygende!!

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Se også opskriften på sticky chicken fra Newyorker By Heart.

Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 25

Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter

billede med guf guf kage

Guf guf kage - nem opskrift på bradepandekage med kokos

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.

Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager

Bobler

Ugens vine, uge 24 med bobler og brus til studenter og fester

Uge24-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 24: Ugens bedste vine til sol og studenter!

Billede af lammekoeteletter.

Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin

Forsiden lige nu

Madplan uge 25
Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter→ Se opskriften
italiensk bøf
Italiensk bøf→ Se opskriften
billede med et stykke gateau marcel kage
Gateau Marcel - nem og lækker opskrift på glutenfri kage→ Se opskriften
billede med svinemørbrad
Svinemørbrad på grill - med stegetid og kernetemperatur→ Se opskriften
billede med smørstegte kartofler
Smørstegte kartofler→ Se opskriften
hasselback svinemørbrad med hvidløgssmør
Hasselback svinemørbrad med hvidløgssmør→ Se opskriften
Billede resultat for bagte nye kartofler
Bagte nye kartofler med rosmarin i ovn eller grill→ Se opskriften
salat med nye ærter og agurk
Salat med nye ærter, agurk og ærteskud→ Se opskriften
hyldeblomst panna cotta
Hyldeblomst panna cotta - opskrift på en skøn dessert→ Se opskriften
Billede med parmaskinke.
Parmaskinke - alt om den lækre italienske skinke→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required